pod roznikom - mi recemo ''čad'' nevem kako kej ostali recejo - meni najljubsa gostilna, lep sprehod, odlicna hrana, super vrt, prijetno vzdusje (zunaj in notri) dobri natakarji (so izjeme ja...) in pa seveda odlicna hrana! meni osebno res odlicna, za druge pa nevem. tudi cene niso zasoljene. vsec mi je to, ker lahko prides na poslovno kosilo v kravati in v trenirki in blatnih supergah, pa te nebo nuben postran gledal.
foculus - vse super, prijazni natakarji, prijetno czdusje, dobra lokacija, samo pizza mi ni dobra, oz. drugje je boljsa.
meksicana (nasprot cuty surka in asa, nism sigurn da se imenuje mexicana) men osebno zlo dobr, brez slabosti. vedno sedim za isto mizo ob priblizno isti uri, tko da nas vedno postreze isti natakar, ki je res super, ostalih nemorm ocent. notr tut se nism bil, razn na wcju.
kavcic, brezovica, vse zlo dobr, hrana, postrezba, ambient, ...nism pa se jedu druzga k piscanca, tko da kok so dobre druge stvari nevem. sploh ne razmisljamo kaj bomo, ko smo tam vedno jemo piscanca.
drugam ne hodim ravno pogosto.