Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
kako temu rečejo.... "so last century" ... vse naštete gostilne živijo samo še na (res) starem renomeju. Ampak kdor hodi res redko verjetno boljššega pač ne pozna.Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
pod roznikom -
foculus -
meksicana
kavcic, brezovica,
drugam ne hodim ravno pogosto.
Citat:
mozno, meni je pac vsec. lahko mi pa nastejes nekaj boljsih gostiln.
pogoji:
ljubljana z bliznjo okolico (kot je brezovica npr., ne kamnik.)
ni nujno da je poceni, ampak nesme bit prevec drago. razne fine restavracije, kjer npr. zrezk stane 50 eu, odpadejo.
kitajske hrane nemaram
pa lahko mi se poves kaj ti ni vsec v teh gostilnah, razn tega da so stare?
lahko mi predlagas ksno dobro pizzerijo v centru, ker te pa res nepoznam. foculus in dvor sta povprecna, drugih se pa sploh ne spomnem zdele da bi bil. aja, zanc sm bil tm na vicu, mal naprej od tobacne(taka rumena bajta ce se ne motim), je bla dobra pizza. majo pa tut druge stvari, ki so baje tut dobre.
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Citat:
Uporabnik gregap pravi:
Pri Kuklju v Velikih Lascah.
Odlična gobova juha in pehtranova potica (poleg ostalega, hehe).
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
mozno, meni je pac vsec. lahko mi pa nastejes nekaj boljsih gostiln.
pogoji:
ljubljana z bliznjo okolico (kot je brezovica npr., ne kamnik.)
ni nujno da je poceni, ampak nesme bit prevec drago. razne fine restavracije, kjer npr. zrezk stane 50 eu, odpadejo.
kitajske hrane nemaram
pa lahko mi se poves kaj ti ni vsec v teh gostilnah, razn tega da so stare?
lahko mi predlagas ksno dobro pizzerijo v centru, ker te pa res nepoznam. foculus in dvor sta povprecna, drugih se pa sploh ne spomnem zdele da bi bil. aja, zanc sm bil tm na vicu, mal naprej od tobacne(taka rumena bajta ce se ne motim), je bla dobra pizza. majo pa tut druge stvari, ki so baje tut dobre.
Komot...
Pizzerije: Trta (Prule), Azur (Vič), Kavalino (Trubarjeva), Garaža (Dolenjska cesta), Favola (Dunajska), Kašča Mrlačnik (proti Brezovici/Podpeči), Kaval (Tacen).
Normalne gostilne: Ponvica (Brezovica), Kaval (Tacen), Jelen (konec Celovške)
Srbska kuhinja: Napoli (Nove Jarše), Dubočica (Zaloška)
Vse naštete gostilne so blizu in precej poceni (zato recimo nisem pisal recimo prej omenjene Špajze, kjer so bile nazadnje ko sem bil cene prav smešne, tako visokih cen za povprečno - sicer dobro - hrano namreč ne moreš jemati resno)
(Piazza mi ne potegne po okusu, Foculus je že pred leti s študenstskimi boni in delovanju na masi grozljivo pokvaril kvaliteto, Čad je razmeroma nekvaliteten v primerjavi s konkurenco, ima dokaj neprijazne natakarji primerne zgolj za stalne goste in pleskavice na pločevinastih krožnikih 'iz vrtca', Maxicana je kvazi fensi, v resnici so pa eni nekulturni hoštaplerski nategatorji)
Ah, v zadnjem letu pa nisem bil, so bile celo leto druge boljše na programu... po lanskem testiranju je bila pa super (čeprav sem slišal da po novem največkrat zahtevajo rezervacije).Citat:
Če sta ti Favola in ...., potem je to dejstvo, ki vse pove o žalosti od pizzerij v LJ (en in drug sta se v zadnjem letu konkretno poslabšala).
Citat:
Pizzerije so pa v Lj vse bolj ali manj katastrofa. Če sta ti Favola in (nekdo je že prej omenil) Piazza merilo kvalitete, potem je to dejstvo, ki vse pove o žalosti od pizzerij v LJ (en in drug sta se v zadnjem letu konkretno poslabšala). Ampak če je človek lačen (in pizze že nekaj časa ni jedel), je pa čisto OK.