DOBRE gostilne, SLABE gostilne

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gregap

Pripravnik
11. okt 2007
233
0
16
Morm radar postavt, da mi povejo.
Pri Zabarju na Vicu v Ljubljani, pri Cotu v Prigorici in Pri Kuklju v Velikih Lascah.
priden.gif
 

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Ne verjamem. Pred mnogimi leti sem jedel pizzo v gostilni Mayer v Kranju.
Testo je bilo takšno, sladko, za biskvite. Bila je definitivno najslabša pica na svetu.

Ja ma Kranj pa ni na obali.
cheer.gif

Testo tukaj pa je kot voda in sol, nobenega okusa po testu in pa debeline 0,8 milimetra !!
stupid-1.gif
 

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Ena gostilna Milenium - Kramberger Mirko Zgornje Hoče 64. Ni med cenejšimi, ampak hrana, ambient, postrežba - čista 10-tka, pa nisem lastnik da bi tak pisal - bili z družba tam lani pred novim letom - druženje in hrana od 20:00 do 24:00 - SUPER - treba se je najavit prej in rezervirat.

Pa še ena Kitajska v MB - tista na Dupleški cesti 133 - sečuanska kuhinja - prijazni, dobra hrana in znajo svetovati.....

Če koga zanese na ta konec toplo priporočam
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.606
3.047
113
v lokalni ostariji
men je pa pica v primaveri odlicna... tak isto vsa ostala hrana... pa tudi vem da ima (za razliko od ostalih picerij) res kvalitetne "dodatke" (prsut je od krasa, morski sadezi svezi...)

men je odlicna...

drugace pa jaz najbolj uzivam v cevapih:))) napoli, 10 u pol (okrepcevapcilnica)...
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Argentino BTC..., ravnokar



Takole, ravnokar sem prišel iz Argentina..., vse lepo in prav hrana O.K., AMPAK..., z našo sva čakala na to, da naju nekdo postreže 10 min (miza vnaprej rezervirana, gužve ni bilo), naročiva pijačo. 0,5 belega, 0,5 rdečega, 1L vode, eno predjed (Fajitas) in dve glavne jedi, ona neko sestavljeno solato s piščancem, jaz Lomito, angleško pečen z jajcem, česnov kruh, krompir s kislo smetano, rukola...., tukaj se pa začne...



Pijače nadaljnih 10 min od nikoder..., si mislim super, po dolgem času imava čas zase bova pa na izi uživala ob hrani in pijači..., naša gre vmes še na WC lepo u izy..., nakar prihrumi natakar z mojim biftkom (brez jajca), jaz debelo gledam, "kje ja pa predjed"?



"Ja oprostite bo vse skupaj naenkrat..."

HALO!?, saj še pijače ni na mizi...

In oni kar nosijo naprej.., pride na mizo piščanec v solati, krompir, na koncu pride Fajitas, ki naj bi bil predjed, pijača pride čisto na koncu..., opa pardon, ne..., na koncu pride jajce direkt iz ponve na moj biftek... mislm HALO:::!?

Solate, ki sem jo naročil k glavni jedi sploh nsem dobil, pa saj jo tako ali tako ne bi imel kam postavit.



Ko je bila naša nazaj iz WC-ja je bilo že vse na mizi, razen pijače...



V glavnem miza je bila tako polna , da nisva vedela kje začet, ne kaj začet jest, ker na karkoli boš štartal, bo potem ostalo mrzlo...



Čista neprofesionalnost, podn od podna...



In jaz optimist sem si predstavljal romantično večerjo, postrežba pa slabša kot v najbolj zanikrni menzi.



P.S. zdajle, ko gledam račun, vidim, da so mi zaračunali solato... p.iz.da jim materina nesposobna.
 
Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Zakaj se pa nisi dvignil in iz lokala lepo takoj odšel?

Ko jih je.be, če ne upoštevajo navodil.

(Madona, ste eni fini.)
 

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Zakaj se pa nisi dvignil in iz lokala lepo takoj odšel?

Ko jih je.be, če ne upoštevajo navodil.

(Madona, ste eni fini.)

Se strinjam,vsaj reku bi da hoce vrstni red,drugace pa tudi sam pri takih zadevah nimam jezika,razn ce je kdo res neprijazen.

Notranjc,ko sem bil jest tam je bila postrezba normalna,vrjamem pa da imas lahko polno mizo takoj,saj so krozniki tam skoraj kot glavna atrakcija.
 

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Že dolgo se pripravljam, čepram mi je na korak tale Argentina, po prebranem bom pa še kar pripravljal. Dišalo mi je povabilo na jagenčka po argentinskem receptu.
Itak je škoda mojih živcev za tako šlamparijo, ko je toliko dobrih gostiln po državi i šire, kjer za svoj denar dobiš kar si naročil in po normalnem redosledju.


Nam zaupaš še znesek plačila. Brez tringelta.
evil.gif
 

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Dostikrat grem v Argentino na kosilo, cist spodobna hrana za normalno ceno. Zadnjic ni bilo pametnega kosila pa vzamem tegale jagencka, k je bil v ponudbi mesca, kolega pa en biftek k pa je bil ponudba tedna
smile-1.gif
... oboje zelo povprecno, predvsem za to ceno bi mogel bit bistveno boljse.



Drugace pa sem enkrat jedel odojka izpod peke pa je bil za dol padet dober, res odlicen. Aja pa odprt vino belo imajo nek sauvignon, res ful piten, vedno pade vsaj pol litra.



K smo ze pri slabih kosilih. Zadnjic sva bla s tem istim kolegom pri Noni na kosilu. Kot prvo imajo totalno butasto sestavljeno kosilo, juha, topla predjed in glavna jed tko si oni predstavljajo kosila, seveda da lohka potem tudi prodajo se sladico.



Goveja juha taka nategnena ze od par dni nazaj.

Potem testenine z sampinjoni in mletim mesom, mleto meso samo na hitr preprazeno na pa gor, cist zanic, neka kvazi omaka zraven.

Glavna jed pa goveji zrezki z dusenim rizom, zrezki so bili dobri, ampak riz pa spet tak od zjutri, obup.

Sladice iz protesta nisem hotu vzet, ker so me nategnel ene 2 leti nazaj, z eno taka zmajckov butik cokoladno torto s pokvarjeno smetano.

Odprto vino neko belo tut bolj kiselca kot pa kej drugega.



Cena pa se mi zdi za 2 kosila pa pol litra vina tm 28 EUR.
 
Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
52,5€..., zdaj sem bil 5-ič tukaj, dvakrat je bilo super brez pripomb, dvakrat so mi biftek prepekli, tako, da je bil čisto trd, na opazko, da ni bil tak kot sem naročil, sem dobil odgovor, da danes ne dela "tisti" kuhar, ki najbolj obvlada žar..., no pa tole, kar se mi je zgodilo nazadnje...

Moram priznat, da obožujem biftke na vse načine in v Argentinu, če je konstelacija zvezd prava, dobiš vrhunsko pripravljeno meso..
Amapk s takimi cenami, nihanji, v kuhnji in postrežbi, se ne morejo iti nekega fancy steakhouse-a.

Tako kot praviš, še veliko je dobrih oštarij, kjer veš, kaj lahko pričakuješ - da boš dobro jedel, ne pa, da se bojiš, da doživiš mimosun.

Tako, da: Don't cry for me Argentina
smile-1.gif
.
 

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Restavracija Flamenco v Župančičevi jami (Ljubljana). Obup od obupa. Klavrna ponudba, oduren ambient, nešolan natakar, slaba izbira vin, visoke cene. Bil enkrat in ne grem nikoli več.
 

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
A je bil kdo mogoče v Ponvici v Dragomerju oziroma pri Brezovici?
 

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
A je bil kdo mogoče v Ponvici v Dragomerju oziroma pri Brezovici?

Gostilna je na Lukovci pri Brezovici.Bil sem ene 2x. Imajo veliko izbire jedi na žaru, morska hrana, pizze...zelo dobro za jest.
Cene normalne. skratka priporočam.
minus da je v času kosila kar nekaj za čakat in pa neurejen parkplac.
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.