Argentino BTC..., ravnokar
Takole, ravnokar sem prišel iz Argentina..., vse lepo in prav hrana O.K., AMPAK..., z našo sva čakala na to, da naju nekdo postreže 10 min (miza vnaprej rezervirana, gužve ni bilo), naročiva pijačo. 0,5 belega, 0,5 rdečega, 1L vode, eno predjed (Fajitas) in dve glavne jedi, ona neko sestavljeno solato s piščancem, jaz Lomito, angleško pečen z jajcem, česnov kruh, krompir s kislo smetano, rukola...., tukaj se pa začne...
Pijače nadaljnih 10 min od nikoder..., si mislim super, po dolgem času imava čas zase bova pa na izi uživala ob hrani in pijači..., naša gre vmes še na WC lepo u izy..., nakar prihrumi natakar z mojim biftkom (brez jajca), jaz debelo gledam, "kje ja pa predjed"?
"Ja oprostite bo vse skupaj naenkrat..."
HALO!?, saj še pijače ni na mizi...
In oni kar nosijo naprej.., pride na mizo piščanec v solati, krompir, na koncu pride Fajitas, ki naj bi bil predjed, pijača pride čisto na koncu..., opa pardon, ne..., na koncu pride jajce direkt iz ponve na moj biftek... mislm HALO:::!?
Solate, ki sem jo naročil k glavni jedi sploh nsem dobil, pa saj jo tako ali tako ne bi imel kam postavit.
Ko je bila naša nazaj iz WC-ja je bilo že vse na mizi, razen pijače...
V glavnem miza je bila tako polna , da nisva vedela kje začet, ne kaj začet jest, ker na karkoli boš štartal, bo potem ostalo mrzlo...
Čista neprofesionalnost, podn od podna...
In jaz optimist sem si predstavljal romantično večerjo, postrežba pa slabša kot v najbolj zanikrni menzi.
P.S. zdajle, ko gledam račun, vidim, da so mi zaračunali solato... p.iz.da jim materina nesposobna.