Pred kratkim sem bil na nočni smuki v Kranjski Gori in sva s prijateljico po smuki skočila nekaj malega pojest v restavracijo Fabula v Kranjski gori, bluzi smučišča.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ve kdo za kako dobro gostilno v okolici Kranske gore ali pa Jesenic?
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Meni je všeč samo se mi zdi precej draga. Edino če je v ljubljani drugačen standart
Samo ni je čez picerijo Chaplin v miklavžu na dravksem polju
Citat:
Uporabnik barracuda pravi:
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Meni je všeč samo se mi zdi precej draga. Edino če je v ljubljani drugačen standart
Samo ni je čez picerijo Chaplin v miklavžu na dravksem polju
A si na glavo padel? Men majo ogabne.
SIDRO, ANKORA, POMODORO ali CANTINA so zakon v okolici MB
Dobro, da si me spomnil, ravno danes sem v kranjski gruntal kam in se spomnil na tvoj post. Sicer sem tam že bil 2x, ampak se tako grdo pozabljiv ...Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Pred kratkim sem bil na nočni smuki v Kranjski Gori in sva s prijateljico po smuki skočila nekaj malega pojest v restavracijo Fabula v Kranjski gori, bluzi smučišča.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ve kdo za kako dobro gostilno v okolici Kranske gore ali pa Jesenic?
Hrana je bila odlična, čeprav sva si zaradi pozne ure in slabe vesti zaradi preteklega nažiranja med prazniki privoščila samo predjed in sladico (nisva se mogla upreti ajdovim štrukljem z medom in, mislim da, orehi), natakar zelo prijazen, cene na nivoju (23€ za 1 juho, 1 predjed, 2 sladici in 2 čaja), tako da je po dobri smuki še malo dobre hrane zelo lepo zaokrožilo večer, priporočam!
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
V Kranjski gori je tudi odlična picerija Pino (Kotnik), samo se ponavadi že zunaj čaka da dobiš mizo...
Postrežba in pice so pa odlične (malo tanjše testo).
LP
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
V Kranjski gori je tudi odlična picerija Pino (Kotnik), samo se ponavadi že zunaj čaka da dobiš mizo...
Postrežba in pice so pa odlične (malo tanjše testo).
LP
Nazadnje sem bil pred kaksnim letom tam in lahko recem da se je prav poslabsala v primerjavi s starimi casi