DOBRE gostilne, SLABE gostilne

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ej, tale je pa res kruta!
10.gif

Kukelj je - gledano na kvaliteto hrane, ki jo nudi - noro poceni.
Če ga seveda primerjaš s konkurenco, ki se nahaja na (približno) istem kakovostnem nivoju.
Še celo več - marsikje za 13 evrov dobiš klasično spacano kosilo z juho iz vrečke, dunajcem, v starem olju napacanem pomfriju in nekajkrat pregreti sladici iz mikrovalovke.

Če s tistim stavkom "da niso najcenejši" misliš, da je dražji kot LJ menza, potem kar veselo v menzo!

Pa brez zamere.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kukelj je zelo kvalitetna oštarija. Ko stopiš not, kar čutiš družinski tradicijo in trud, ki je vložen v to, da so gostje zadovoljni.
So eni redkih, ki suverneo zastopajo tradicionalno Dolenjsko kuhinjo.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Ej sej sem jih pohvali kolko se je dalo če pa primerjam Čubra Nagodeta in Kuklja potem je meni za 13 € pri Kuklju najdražji in to je to - še nkrat grem raje h Kuklju kot pa kam drugam
lp
r

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Vprašal bom v nekaj temah, pa brez zamere.
Ali morda kdo ve, zakaj so zaprli gostilno Pograjski dom v Polhovem gradcu?
confused-1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Kozarec, sem malo prebral o Čubru, kar si napisala.

Sem bil ravno zdaj v petek tam. Smo se prepustili njim(nismo vzeli jedilnega lista). In so imeli na izbiro mesni in ribji meni. Naročil sem ribjega.
Meni se je zdelo fenomenalno dobro. 4x predjed, juha, sorbet, glavna jed in sladica. Vse sveže in res odličnega okusa.

Meni se ni zdelo nič pogreto ipd. Ne vem, ali pa ne čutim tega.

Bilo pa je cca 50eur na osebo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Glej, vsaka kuhinja mora nekoč nekaj skuhati prvič. (in fajn je, da ostane pri tem, da je isti zrezek samo enkrat skuhan
grin1.gif
).

Možno je, da si to imel. Pa še petek je pregovorno dober dan za oštarije, ker je velik ferkerja.

Meni so porinili pogreto pečenko. Me ne zanima, zakaj in kako se jim je to ponesrečilo. Jaz se v take hohštaplerske oštarije, ki računajo visoko, potem si pa privoščijo tak kiks (tudi če si to privoščijo samo enkrat v letu), nikoli več ne vračam. Enostavno je dobrih gostiln povsem dovolj, da mi ni treba ponovno "hoditi po ledu", če pa morebiti znajo postreči tudi kaj svežega.

Me pa veseli, da si se ti imel dobro. Ker vsakemu privoščim, da je zadovoljen s tistim, kar da dobi za svoj denar.

man007

Pripravnik
20. dec 2007
359
2
18
nori-na-bicikl.blogspot.com
Živjo.

Ima kdo že iskušnje z gostilno Majda v Osp-u. Zanima me predvsem razmerje med ceno in kakovostjo. Sem bil nekaj dni nazaj tam, pa so me odslovili, češ da nimam rezervacije.

Hrano naj bi imeli super.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik man007 pravi:
Ima kdo že iskušnje z gostilno Majda v Osp-u. Zanima me predvsem razmerje med ceno in kakovostjo. Sem bil nekaj dni nazaj tam, pa so me odslovili, češ da nimam rezervacije.

Hrano naj bi imeli super.
Enkrat sem bil, pa se ne vrnem tako hitro. Hrana je bila dobra, ni pa bila nek silni presežek, smo jedli že bolje za manj €. Bilo nas je več in ko so si trije zaželeli hrano, ki bi jo bilo potrebno cvreti so rekli, da imajo fritezo ki sprejme samo 2 porciji.
Eno naročeno jed so pozabili pripraviti, tako da je en ostal malo lačen.
Račun na koncu pa je bil kar zajeten, ne spomnim se točne cifre, ampak vem da smo malo debelo pogledali, glede na hrano in postrežbo.

Jurij

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
ksz

prejšnji vikend sva bili s kolegico v Ponvici (na Lukovici pri Brezovici), hrana je bila odlična (škampi na buzari, polnjeni lignji), le natakar malo preveč domišljav
rolleyes-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Uf škampi na buzari, al pa kej izpod peke, morš u Bartoniglo it Hr, tm ena stara kučica, žar majo kr u bajti, stara mama pa en star ata...dol padeš tok dobr...

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Kraj Brtonigla je v Istri. Če se recimo pelješ po tej novi cesti čez celo Istro imaš že hitro na začetku izvoz Brtonigla.
Kje pa je ta gostilnica, pa ne vem.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Pol ure od meje, vas Bartonigla (upam da prov napisu) gostilna ob glavni cesti, za umret dobr, pride gazda pa se usede zravn pa pove kaj priporoča oz kaj ma...mi bli nazadne pa tko evo naštejem...
- škampi z širokimi rezanci
- raki (okol obrnjena rakovica pa tko notr meso pa neka omakca..mnjami
- školke (une k zgledajo k shellov znak) pečene na žaru, mal soli gor, kaplja olive oil, pikca česna...hudo..aja kapesante
- kruh popečen na žaru
- bakalar na krožniku pa inčuni navadni in vloženi
- 5 kilski zobatec iz pod peke, zravn krompir navadn kuhan pa narezan pa blitva...nebešk
- pol škampi na žaru celi velki
- narezek domač, sir pršut (domače)
- opet škampi na žaru
- sorbeto za na konc...

12 ljudi 4 ure okol 500 eu skor, malo manj...aja pa Hudohmet je ful faca...
aplauz.gif

aja odpre se spet 2 decembra k sta staradva u podčetrtku
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
2 decembra
evil.gif
no ne vem tm enkrat kmalu...bom sporoču ime gostilne, sam sploh ne veš da je gostilna, tko hiša pa mal terase...sej vidš poln avtov tm parkiranih...polet brez rezervacije skor lahk pozabš...

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ej ne vem, vem da je tko k da bi šou u eno privat hišo, k ma mal večjo teraso, ful neopazna, sam ful diši naokol, parkiraš pa nasprot čez cesto k na dvorišču ponavad vip...
grims-1.gif

Ev najdu
Konoba ASTAREA, Brtonigla
adresa: Ronkova 6, 52474 Brtonigla
http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=1362

Uglavnem je za it na domače istraske dobrote, kle sam slo ''smetana'' zahaja, kar pomen dda je dobr, polet če greste zvečer, brez rezervacije se ne trudt, k je zaseden na fertik.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.