Dizel, bencin, hibrid ali elektrika ?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.246
2.526
113
A so s kocijo peljali v MB?. Ali imajo 1x tedensko razvoz delov?
Ne vem če razumeš - del ni dobavljiv, vsaj uradno, jim rdeče sveti tako zaloga, kot dobavljivost, ampak ko se je en potrudil in osebno poklical skladišče v LJ, so jim v 4 dnevih to poslali. Ali je prišlo iz Francije, Nemčije, Culikafrije mi je vseeno, bilo je hitreje kot prejšnjih 4 mesece čakanja brez dobave.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in sajkek

Clancy

Majstr
20. avg 2007
824
394
63
Nebi čisto rekel, da se v EU nič ne dela na tem. VW gradi oziroma preureja obstoječe obrate v proizvodnjo baterij. Le streljaj od slovenske meje, pa Mate Rimac gradi ogromen kampus, kjer se bo tudi na veliko izdelovalo baterije.
Zanimiv prispevek, sicer srbske TV, ki je na obisku pri Rimac Bugatti, kjer Mate lepo razloži proizvodni proces avtomobilov in razkrije tudi nekaj načrtov za naprej. Zanimivo za pogledati.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
Pa se kar se ne dajo. Ta vecvrednostni komplex je zakoreninjen globoko nekam... Scrappy BYD....

Pa cist so presenečeni.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Tako se pa naredi sodobna in uporabna notranjost z večinoma fizičnimi gumbi in zasloni vkomponiranimi v armaturko, ne pa nabitimi na armaturko, da ti blokira pogled ven.
Ampak Tesla brez gumbov in ročk je top shit.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Jaz priznam, da sem rabi nekaj 100km, da sem se navadil, ker sem bil vedno fan t.i. "pilotske kabine", ampak zdaj...ne vem no, še za uravnavanje temperature in glasnosti uporabljam touch in ne kolesc na volanu, se mi zdijo preveč "mehanska" in če bi bili naki kapacitivni knofi bi njih raje uporabljal...