Ne rabiš ti meni o osnovni šoli. Vsi ti jezi za razliko enega ali dveh so bili zgrajeni ko se ti še rodil nisi. Kaj te to zdaj tako boli? Pač je Sava bolj topla. Drava tudi. In kaj zdaj?Če ne razumeš razlike med prosto tekočo vodo in stoječo vodo, potem ti težko jaz to na kratko razložim. Osnovna šola pač očitno ne opravi pri vseh njenega poslanstva.
Lahko ti pa namignem, da jezovi na Savi bolj dvignejo temperaturo reke kot hladilni sistem JEK, vendar slednja mora delovati poleti z znižano močjo, kar je farsa za ekologijo.
Vpliva na ekosistem in na delovanje NEK. Ne vem sicer koliko, ampak brezpredmetno pa ni. Ter seveda na celoten tok dalje, ni le lokalen pojav.Ne rabiš ti meni o osnovni šoli. Vsi ti jezi za razliko enega ali dveh so bili zgrajeni ko se ti še rodil nisi. Kaj te to zdaj tako boli? Pač je Sava bolj topla. Drava tudi. In kaj zdaj?
Pa dobro, te reči stojijo že 30, 40, 50 let na enem mestu, vi pa zdaj jokcate.Vpliva na ekosistem in na delovanje NEK. Ne vem sicer koliko, ampak brezpredmetno pa ni. Ter seveda na celoten tok dalje, ni le lokalen pojav.
Ne vem koliko let ima Pepe, ampak vsaj 4 HE na Savi nimajo še niti 20 let. Jaz sicer ne jokam za tem, ampak tebe zanima "kaj zdaj". No, ali pa "zanima". Morda je sarkastično, morda ignorantno, ampak brez posledic to pač ni.Pa dobro, te reči stojijo že 30, 40, 50 let na enem mestu, vi pa zdaj jokcate.
Gre za hinavščino, da bo elektrika rešila marsikaj in to izdatno podpiramo z javnim denarjem. Elektrika v prometu bo samo malce očistila zrak, okolje pa bo marsikje nastradalo bolj kot doslej, ko smo kurili zbrano sončno energijo v preteklih milijonih let. Jezovi na reki Dravi so bili zgrajeni preden sem se rodil, razen v Markovcih za HE Formin.Ne rabiš ti meni o osnovni šoli. Vsi ti jezi za razliko enega ali dveh so bili zgrajeni ko se ti še rodil nisi. Kaj te to zdaj tako boli? Pač je Sava bolj topla. Drava tudi. In kaj zdaj?
A to ti iz lastnih izkušenj, al nam sam pravljice tu prodajaš? Namreč po prebranem so dokaj slabe izkušnje ljudi na tem servisu, tako da je to še kar vedno problem. Lahko da so se do danes že popravili in izboljšali svoje storitve.Servis za Tesle je v LJ, tako da to zdaj ni več problem, pred časom je pa bilo ja, ko je bil najbližji graz.
Lahko tudi direktno pri njih kupiš rezervni del in popraviš sam/pri lokalnem mojstru.
To je pravi argument!Pravi ded itak sam šraufa. Alteraš pa še vmes dvigne napetosti celicam da pridobi domet.
Prašiči so tej politiki ja. Jaz tudi hočem nazaj vlake, ki rohnijo in bruhajo saje bi luft, pa oranžne tamiče, pa golfe enke, dvotaktne motorje, ahhhhhhh, stari dobri časi.Gre za hinavščino, da bo elektrika rešila marsikaj in to izdatno podpiramo z javnim denarjem. Elektrika v prometu bo samo malce očistila zrak, okolje pa bo marsikje nastradalo bolj kot doslej, ko smo kurili zbrano sončno energijo v preteklih milijonih let. Jezovi na reki Dravi so bili zgrajeni preden sem se rodil, razen v Markovcih za HE Formin.
Forsiranje elektrika v prometu je čisto navadna zlobirna odločitev velikih igralcev preko tehnično slabo poučenih politikov. Verjetno pa je zadaj tudi kak tok denarja. Slednje bi bilo pravzaprav bolj opravičljivo, ker bi pomenilo, da so ljudje podkupljivi, niso pa butasti.
Včasih je bolje, da nič ne napišeš, če ti zmanjka argumentov.Prašiči so tej politiki ja. Jaz tudi hočem nazaj vlake, ki rohnijo in bruhajo saje bi luft, pa oranžne tamiče, pa golfe enke, dvotaktne motorje, ahhhhhhh, stari dobri časi.
Tole je treba vzet z malo rezerve. Je bilo še v časih, ko je bil servis v LJ komaj odprt.A to ti iz lastnih izkušenj, al nam sam pravljice tu prodajaš? Namreč po prebranem so dokaj slabe izkušnje ljudi na tem servisu, tako da je to še kar vedno problem. Lahko da so se do danes že popravili in izboljšali svoje storitve.
Seveda je. Ti se še ne zavedaš koliko javnega denarja je v svoji zgodovini pobrala naftna industrija. In koliko ga še vedno pobira.Včasih je bolje, da nič ne napišeš, če ti zmanjka argumentov.
Nobena od tehničnih novosti v preteklosti se je na nivoju večje skupine držav izdatno podpirala z javnim denarjem. Sedaj se pa pač davkov pobere preveč in je denar nekako potrebno zapraviti.
Edit: Nobena od tehničnih novosti v preteklosti se NI na nivoju večje skupine držav izdatno podpirala z javnim denarjem. Sedaj se pa pač davkov pobere preveč in je denar nekako potrebno zapraviti.Včasih je bolje, da nič ne napišeš, če ti zmanjka argumentov.
Nobena od tehničnih novosti v preteklosti se je na nivoju večje skupine držav izdatno podpirala z javnim denarjem. Sedaj se pa pač davkov pobere preveč in je denar nekako potrebno zapraviti.
Kaj tle od vračil davkov in trošatin pobira naftna industrija???? Če že pobirajo so tu upravičenci..kot so Kmetje, avtoprevozniki...pol se pa kar neha...Seveda je. Ti se še ne zavedaš koliko javnega denarja je v svoji zgodovini pobrala naftna industrija. In koliko ga še vedno pobira.
Povračila davkov in trošarin za fosilna goriva ipd so še vedno v polnem teku ...
Tudi tebi ni jasna korelacija med spodbujanjem porabe (kar so subvencije in vračila trošarin) in povečanjem proizvodnje/prodaje?Kaj tle od vračil davkov in trošatin pobira naftna industrija???? Če že pobirajo so tu upravičenci..kot so Kmetje, avtoprevozniki...pol se pa kar neha...
What? Cela avtomobilska industrija sloni na subvencijah. Vključno s prehodom na famoznih tdi.Edit: Nobena od tehničnih novosti v preteklosti se NI na nivoju večje skupine držav izdatno podpirala z javnim denarjem. Sedaj se pa pač davkov pobere preveč in je denar nekako potrebno zapraviti.