Dijak pretepel učiteljico

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ja, tudi na fakultetah malo manipulirajo včasih z rezultati (in še s čim ostalim). Ampak nižje izobraževanje nasploh spušča skozi sito katastrofalne 'izdelke'. Ne pravim, da so faksi kaj boljš, sfaljena vzgoja penetrira tudi tja, sistem pa to tolerira.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Ja pofesorja od Mat. iz srednje gostinsko turistične šole mb
so tudi namlatli 1x z bejzolkami po popoldanskem pouku
na parkirišču pri avtu
smile-1.gif

V bistvu je ded bil taki tip gnjavatora in žaljenja da še je mene
kdaj in kdaj kakšna čudna miseu prešinila
ampak se nisem hteu na ta nivo spuščat , ker ded si jih zasluži :p

Kaj te s tabo je? Petelin ali Velec? pa zakaj tega jaz ne vem?
Oba sta tipa, kateri je imel probleme, si je bil sam kriv.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Učiteljica je dijaka prva dobesedno usekala na gobec. Dijak ima pravico se branit. Učiteljica mora biti vedno pametnejša, ne pa da se ona izživlja nad otroki. Ni glih prov, da jo je udaril nazaj, ampak učitelj nima kaj tepst učencev. Pa se ji je maščevalo, pa še sama bo kriva, ko bodo posnetek vzeli pod drobnogled. Če pa nisi sposoben bi učitelj pejt pa v fabriko. To da ti živci popustijo ni problem otrok, ampak učitelja. Otroke nej vzgajajo starši, učitelji jih le učijo. Če pa je otrok problematičen pa nej se pritožijo in ga bodo vrgl iz šole.

lp

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ok, da vam opišem še s stališča prfoksa na faxu ..

Kot prvo velja, da so v srbiji drugačna merila injih ne moremo primerjati z našimi . nekje pač veljajo še drugačna pravila in fizično nasilje s strani nadrejenih ni tako napačno ..

kot drugo .. ker OŠ in SŠ spuščajo vse kar leze in gre na fax, pridejo tja v 80% ljudje, ki si tega NE zaslužijo! Zmešane vrednote, ni spoštovanja, pravice, pravice, pravice, dolžnosti pa sploh ne vidijo . učenje? Španska vas. Danes samo še plonkjo. Če mu pa kaj rečeš, te pa navaden študent, brez vrednot in morale zjebe na kakšen drug način .. In NE. Profesorjem ne bi smelo biti OK, da spustijo vse skozi .. ampak drugače ne gre. Sem že kar nekaj časa v tem poklicu, pa vam lahko povem, da tipični študent zna 1/10 tega, kar je vedel študent pred nekaj leti .. s tem, da jim je pa attitude narasel preko mej, vrednot ni, sebičnost in zahrbtnost pa na višku .. fair playa že dolgo ni ..

Suma sumarum .. danes gre najbolje tistemu, ki se ne vtika v nikogar, tistemu, ki se je.be za cel svet in skrbi samo za svojo rit .. evo. In kdor hoče kaj spremeniti, ga zjebejo, ker pa to pomeni, da se bo nekdo moral malo več učiti pa manj piz.darij delati, drugi pa malo več ukvarjati s sočlovekom .. pa te spet zjebejo in si na začetku .. kjer je najbolje, da se brigaš sam zase .. diplomirajo pa potem takšni, ki ne znajo našteti niti vseh držav, ki mejijo s slovenijo ..

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
. Otroke nej vzgajajo starši, učitelji jih le učijo. Če pa je otrok problematičen pa nej se pritožijo in ga bodo vrgl iz šole.

lp

Kdo pa potem vzgaja otroke če ne starši? Pa veš kolk komplikacij je to da nekoga vržeš vn iz šole!!! Ni to iz dans na ju3!

Tko k ta prfoksa najbrš tega modela ni usekala iz dans na ju3.....ampak jije mogu že kr neki časa kvart nivo puka pa po njej skakat!

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Ja pofesorja od Mat. iz srednje gostinsko turistične šole mb
so tudi namlatli 1x z bejzolkami po popoldanskem pouku
na parkirišču pri avtu
smile-1.gif

V bistvu je ded bil taki tip gnjavatora in žaljenja da še je mene
kdaj in kdaj kakšna čudna miseu prešinila
ampak se nisem hteu na ta nivo spuščat , ker ded si jih zasluži :p

Kaj te s tabo je? Petelin ali Velec? pa zakaj tega jaz ne vem?
Oba sta tipa, kateri je imel probleme, si je bil sam kriv.

ne ampak gospod Žlof!!!! Newem kaj je meu točno takrat z onimi pubeci
ampak vem pa da jih je pošteno skasiro
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Aja, malo sem pozabil, da je krepko čez 10 let, kar sem tja hodil
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
no ja... kot piše v članku je bil tale mulc že parkrat kaznovan zaradi nasilja - ampak šele sedaj bo resno kaznovan. Kaj pa prejšnjič 3x so mu pa skoz prste pogledal, al kaj??? Take ljudi je treba kr v en kamp zaprt, pa nej kamenje razbijajo. Iz takega človeka itak ne bo nikoli nič. Če pa že bo kaj, bo zihr nezakonito.
In verjetno tud tej učiteljici ni prvič težil. In tud če ga je usekala - kje je spoštovanje do starejših in žensk??? Jest če bi me zdele udarla en ženska jo ne bi mogu nazaj. prijel bi jo za roke, tok da ne bi več mahala, ampak udart jo pa ne bi mogu. Pač starejših se ne tepe, jest ne vem, od kje vam take reakcije - da jo je še premalo, in da jo je skoraj ze upravičeno! Taki mulci sam uničujejo razred in generacijo. Biti učitelj v teh časih je hudo zoprna zadeva. Ker mulci si čisto preveč dovolijo, učitelj nima nobene obrambe - še država raje učitelja v drek potunka, kot da bi kakšnega dijaka resno po prstih.

Sej jest sm bil tud eden izmed bolj porednih v razredu, sam mi smo delal druge neumnosti. Nikoli nismo bili nesramni, nikol se nismo drli na učitelje, jih ponižavali. Še vedno smo imeli spoštovanje do njih. In tud naše nemunosti so bile pač otroške neumnosti. Pa kje bi mi na glavo padlo, da bi ji hotu redovalnico vzet in popravljat ocene??? Pri nas če si kleptal preveč, si dobu ključe v glavo. Pa kaj? zdej se smejemo tem učiteljem in njihovim kaznim. Ker vsi vemo, da smo si zaslužili. In vsi smo odrasli v recimo normalne ljudi...

Naše učiteljice mi vedno rečejo, "vi ste bili angelčki proti tem divjakom zdej"! Starši hodijo v šolo se pizdit na učiteljico ker ima mulo 2. k da je ona kriva, da je mulo zabit, in se ne nauči zadeve...

Posebej težavni v tem so južnjaki, k mislijo da jim poleg socialne podpore pripada še pozitivna ocena za otroke v šoli... Slovenci pridejo pa fehtat za 5 za svoje razvajene hčerkice in sinčke. Sam to delajo na bl fin način. Uni pa pridejo, pa v napadalnem tonu opišejo namen obiska...

in kakorkoli. dijak nikoli ne sme biti nad učiteljem. In to je treba vzdrževat - tud z nasiljem, če ne gre drugače.

spet po drugi strani...

tale mulo bo izključen. doma ga bo fotr zgrabal, mat bo jokala zraven... otrok bo prepuščen ulici, kjer bo pa zabredel le v kriminal... Tko da... kdo je kriv... pomoje starši, ampak spet - sej morajo delat cele dneve... začaran krog...

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Qrc, foter bo staro tožil, ker ga je prva udarila...
bonk.gif

Se podpišem pod tvoj post.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

spet po drugi strani...

tale mulo bo izključen. doma ga bo fotr zgrabal, mat bo jokala zraven... otrok bo prepuščen ulici, kjer bo pa zabredel le v kriminal... Tko da... kdo je kriv... pomoje starši, ampak spet - sej morajo delat cele dneve... začaran krog...

.....učitelca bo mela pa s klučem po laku al pa razbito šipo
smirk-1.gif
Kle se vprašaš zakaj nekdo speče mulca če se mu pol ne da z njim ukvarjat! Mal neodgovorno!

Drugač pa podpis pod tvoj post

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
ksz
V glavnem, glede na nataliteto, bodo čez dvajset let muslimanski otroci tepli naše učitelje, ki so dandanes nadebudni "učenci", pa še koga drugega zraven tudi.
Ste videli napovedi za Evropo čez dvajset let?
smirk-1.gif

A takrat bo že prepozno za kesanje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jest mam sam neki za napisat

na faksu se mnogi prfoksi znašajo nad studenti, ker s eimajo za andraso, se bojijo za svoj kruh

na srednjih in osnovnih je pa prej obratno.

tega malega 'čefurčka' bi pa mlatil cel let. tega manjka na jugu. premal so tepeni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Pogrešam star sistem, ko te je blo strah učiteljev. Spoštovanje.
Spoštovanje in strah sta dve popolnoma različni stvari.

a za strahospoštovanje še nisi slišal? vidiš - tega manjka. če že osnovnega spoštovanja ni, potem učiteljem in ostalim "nadrejenim" -policaji, in ostale uradne osebe, preostane le še strahospoštovanje. In tega je treba včasih doseči tudi z silo.