Ga bodo naši mladci našli, če ga ima ...ima OF profil?
Mene tud ne? Ker to bi bla fina novica (zarad "tošla")ne maram vas več!!!!
tist iz doma ostarelih itak
Malo filmske svobode pač.Meni je bilo pa zanimivo, da je tist kriminalist pač malo šel brskat po bajti/drvarnici od Alfija. Glede na to da pri nas vsak drugi primer pade zaradi nezakonito pridobljenih dokazov, se mi zdi, da ne bi nekdo šel
kar not brskat, al se motim?
Ja ok, samo tukaj se je folk na alterju vžigal, ker je Vrenko motor parkiral sredi ene vaške ceste, meni se je zdel ta del bolj sporen, glede na to, da bi taki dokazi potem verjetno bili na sodišču izločeni.Malo filmske svobode pač.
ne vem kaj sta imela sploh smisel v zgodbi... razen, če sem prav dojel, sta bratranec in teta od storilca in je pol nekako za lase privlečeno vse pokazalo na psihopata Sandijahehe, glej naju, detektiva. tam je mogla se ena umrt, da so ga dobil.
sem bolj bezno gledal danes, kdo sta bla una mat in cuden sin, k jih je kazal v prvem delu? kaj imata veze s tem Sandijem?
Teta (Filipičeva mama) je povedala njegovo ime in da je šel v internat zdravstvene šole, od takrat pa nista imela več stikov.Kako so kriminalisti pogruntali, da je Sandi tisti negovalec v domu, mi je pa trudi ušlo.