Dijak pretepel učiteljico

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
tut jst sm hotla to napisat - strahospoštovanje
grin1.gif

pa kot je napisala maxi25, preveč vedo za svoje pravice, dolžnosti pa nč.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
jap. veš kako je bilo, ko je sodja prišel v učilnico in se zadrl? ti bi mogla vedit?

mah kakšne pravice??? nič pravic dokler imaš negativno dvojko v redovalnici! oz. imaš pravico - da delaš domačo nalogo, in da zagovarjaš oceno pred tablo!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Kako si lahko mulc dovoli, da sploh vzame redovalnico??? Se pravi lahko vzame karkoli mu srce poželi ne samo v šoli ampak tudi drugje. Ko smo mi v šolo hodil, sploh nisi pomislu, da bi kaj takega naredu. Če ga je prfoksa klofnla, ga je opravičeno. Živc ji je poču..komu pa nebi??

Če bi mulo do tebe prišel, ti vzel denarnico...ali bi ga gledu?
crazy1.gif

Ne zagovarjam, da prfoksi klofnejo otroka, ampak če gre pa otrok tok daleč, potem pa ne vem. Če bi moj otrok kaj takega naredu, bi ga še jst doma okorg tazadnje. Sigurno. Ena vzgoja pa mora bit, da se ve, da je učitelj glavni v razredu.

Dejte me zdej napast
grin1.gif

Če vzame redovalnico brez dovolenja se mu tu pove 2x na glas, pol pa gre po ravnatelja, ne pa da se ga vseka s pestjo.
Lastne ocene so javne in morajo bit na vpogled dijaku kadarkoli želi, saj so njegove. A bi blo tak težko reskirat 5 sekund
pa mu pokazat zaključene ocene. In če je opravičeno da ji je živec počil in ga je vsekala, je opravičen tut on. Sicer pa kdo
je začel fizično obračunavat?

Primer z denarnico je zgrešen, v moji denarnici mulo nima kaj iskat, ker noter ni nič njegovega, v redovalnici pa je.

Res da bi mulota doma kaznoval, ampak bol milo, ker v osnovi ni bli dost kriv.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jap. veš kako je bilo, ko je sodja prišel v učilnico in se zadrl? ti bi mogla vedit?

skor da se mu ni bilo treba niti zadret, samo rahlo je povzdignil glas, pa je bilo dovolj. še dva največja huligana, k sta bla v razredu, sta bla tih k miši.

sicer pa, glede na to, kakšne poglede imamo mi sedaj na vzgojo, upam, da bomo sami znali vzgojit svoje otroke tako, da bo stanje malo bolj normalno, kot je v teh časih. mulo v 2. ali 3. razredu je*be mater tovaršici
jezen.gif
madona ga bi skloftala.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Si pa dal primer Sodja ali pa tale miška od profesorice
smile-1.gif

Se spomnim srednje šole kjer je prišlo do pretepa med dvema sošolcoma posledica eden izključen drugi je imel ukor pred izključitvijo...danes bi bilo treba pri takih primerih samo izključitve pisat ne glede na starše in najete odvetnike...
No ja v srednji šoli sem se moral tudi šopom ključev izogibati pri določenih profesorjih, ki so leteli po zraku zaradi nespodobnega vedenja
shocked-1.gif
pa se je pozabilo na tisti šop ključev..ne pa odvetniki pa grožnje itd...Ah ja dobri časi ja...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
a si ti gladek? a misliš da un ni vedel kakšne so ocene notri, al kaj??? dej no. a misliš da ga je udarla zato ker je dvignil roko, ponižno vprašal, če lahko ocene vidi, pa je rekla ja lahko, pa je prišel gor, se mu je pa zasmejala tko kt se čarovnice smejijo, hihihihi, ne bom ti jih pokazala! Ampak te bom udarla!!! bum. pa ga je... a misliš da je bilo tko al kaj?
tongue-1.gif

in kakorkoli starejših in žensk se ne tepe. to osnove človeškega bontona.
nahrung002.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Si pozabu, da on ni hotel POGLEDAT ocene, ampak jo POPRAVIT! Velika razlika
crazy1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ti pa to veš, ker si bil tam? Pa tudi če je hotel zažgati redovalnico, nemoreš si kot učitelj dovolit da tujega otroka dvakrat z pestjo po glavi zalepiš. No očitno si na balkanu lahko.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Me zanima kako bi ti, če bi kateri učitelj tvojega otroka 2x na gobec.
rolleyes-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne poznaš ozadja zgodbe, dvomim pa, da je tipček svetnik. Ti bi zagovarjal svojega otroka tudi, če bi vedel, da je ravnal narobe? Učiteljici je pa počil film, meni bi tudi.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
samo je razlika če tebi poči film ko imaš 50kg, ali pa če poči film enemu podivjanemu najstniku z 90kg
grims-1.gif

učiteljica bi lahko bila profesionalna in šla do ravnatelja in naj se potem ravnatelj ukvarja z njim
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
a pa vam res ni jasno, da se človeku pač odpelje? če ti takle mulc skače celo leto po glavi, potem v zbornici poslušaš, kaj vse dela pri drugih učiteljih, in potem še tebi grozi in ti hoče vzeti redovalnico... mah jebeš službo pa vse. sprotiš se. Pa če si še tak profesionalec imaš mejo nekje. Videti je tud že kar stara, tako da je to baba stare šole, in verjetno trpi vsak dan ko pride v šolo in gleda te razvajene mulce! in pač se ji je snelo. jest jo čisto nič ne obtožujem. Tud če bi mojga mulca tkole udarla zarad takega razloga, bi ga še jest doma 2x.
In kaj bi ravnatelj naredil? Dobil bi pisni opomin al pa ukor, s katerim bi se itak sam hvalil pred sošolci, podpisal bi ga sam, starši ne bi uspeli pridit v šolo, ker so v službi cel dan... če ga ne bi ravnatelj tud 2x okol ušes, je dobu čist primerno kazen.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Me zanima kako bi ti, če bi kateri učitelj tvojega otroka 2x na gobec.
rolleyes-1.gif

Če si je upravičeno zaslužu bi še od mene dubu....in po pred prfoksom da ne bi biu doma pohleven u šoli pa s5 isti!

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Imaš ti res tak smisel za humor???
stupid-1.gif

Pri takših osebkih pomislim na asociacijo humor=tumor.

Potemtakem se pojdi "pošalit" h kakšemu kababarju, pa mu reč, da ne boš plačal kebaba, če imaš jajca.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Hehe humor= tumor...dobra!

janko1 vedno kadar sm zabavu cel razred sm potem tud prenesu kazen učitelja! Stem da do ukora ni nikol pršl.....do fizičnega obračunavanja pa še manj! Pač če izivaš morš pol tud bit prpravlen požrt sankcije in jih prenest!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Jaz sem pa jih, pa to take da sem vse zvezde videl.... po krivem. Sedel sem pač poleg največjega satana na šoli, pa je pač imel gobec, stara se je razpizdla in mu hotela dati enega vzgojnega, pa se je umaknil, batina pa padla na mene. [censored] stara, drugega nimam za reči.

Tako da sem sicer proti pretepanju učiteljev, ampak tale si je batine iskal, zaslužil in dobil. Da je to moj froc se od sramu pogreznem v zemljo, še prej mu pa par vzgojnih sam pripeljem. Bi on redovalnico pipal iz rok, mamu mu!

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
učitelju/vzgojitelju se ne sme odpeljati
smirk-1.gif

mora ostati profesionalen in javiti kršitve ravnatelju pa naj se on s tem ukvarja.

kako pa lahko ena 40kg profesorica zdrži na kakšni srednji poklicni šoli, pa uči same (podivjane) dijake
confused-1.gif

pa ne rabi uporabiti fizičnega nasilja.

pač niso vsi rojeni za opravljanje učiteljskega poklica.