mojedelo.com?Sprašujem za prjatla: kje pa ste našli ta oglas?
V psihologijo se ne mislim spuščat, bi me pa zanimal komentar kakšnega pokojnega RugljaSem enkrat za spremembo prebral celoten tekst. A zakaj? Ne vem ...
Pa pustimo vse nebuloze, kako je zaslužila že toliko, da bi šla lahko v penzijo, pa da bi si lahko že kupila petično hišo in blablabla.
A so takši ljudje res tako zelo samozavestni, a gre v takem primeru za kako bolezen? Resno sprašujem.
OK, vzporednice z željo po pozornosti jaz sam najdem v Damjanu Murkotu. On s seksom pač ne bo zaslužil veliko, tale Denise pa verjamem, da lahko. V to niti ne dvomim. Ampak a takih ljudi res ne moreš resetirat?
Drugače pa se mi njen način zaslužka dopade bolj, kot način, ki ga je izbrala "kraljica Julija" z odrezano roko ... P**** se ne znuca, vsaj tko so rekli stari ljudje
kaj pa vem če je ravno bolezen. to je ta naša moderna družba in nekateri gredo še kak korak dlje za pozornost. pa sploh ni važno ali je pozitivna ali negativna pozornost, samo da je.Sem enkrat za spremembo prebral celoten tekst. A zakaj? Ne vem ...
Pa pustimo vse nebuloze, kako je zaslužila že toliko, da bi šla lahko v penzijo, pa da bi si lahko že kupila petično hišo in blablabla.
A so takši ljudje res tako zelo samozavestni, a gre v takem primeru za kako bolezen? Resno sprašujem.
OK, vzporednice z željo po pozornosti jaz sam najdem v Damjanu Murkotu. On s seksom pač ne bo zaslužil veliko, tale Denise pa verjamem, da lahko. V to niti ne dvomim. Ampak a takih ljudi res ne moreš resetirat?
Drugače pa se mi njen način zaslužka dopade bolj, kot način, ki ga je izbrala "kraljica Julija" z odrezano roko ... P**** se ne znuca, vsaj tko so rekli stari ljudje
Šlo je zgolj za slikovni prikaz poante nevezan na dotične osebe na fotografijiVprašanje če jih je clinotova večkrat fasala kot ona na desni.
Bl potiham piš da se Zokiju ne zameriš....Eni smo znani pod vzdevkom gospod 30
A misliš, da nas zanima koliko si star, škorc?Eni smo znani pod vzdevkom gospod 30 zato bo raznolikosti dovolj za vse.
*