Citat:
Uporabnik liveandletlive pravi:
Spoznala sva se v SLO, bila eno leto v vezi, se poročila. Sicer bi bila še dlje v vezi, a se je "splačalo" zaradi papirjev. No po treh letih je dobila slovensko državljanstvo. Sicer pa ni bil to "green card" zakon. Saj je bilo tudi lepo, a bolj kot papirji je njej v glavo stopilo kaj drugega, a to je pač druga debata, ki niti ni za forum.
Tko da ja, tehnično gledano sem jo "pripeljal" oziroma sem ji pripeljal bližnjico do državljanstva, vendar sva se spoznala tu.
Se mi je kr zdel da si nažalost bil "bližnjica" do papirjev
Še tole, otrok je bil "načrt" da te molze še naprej po ločitvi. Očitno se je deklca dodobra pozanimala kako jo boš še naprej živel tko da brez odvetnika No Go...
@darkstar66; Ni to tko enostavno kot si eni mislite, VSE inštitucije so na njeni strani - nažalost.
Kolega se je ločeval pa nista imela otroka pa so ga je6al 5 mes. in pregovarjal da ostaneta v zakonu, ker je ona igrala na polno na sodišču a doma pa pranje možganov pa provociranje na polno
In pazi: do uradne ločitve jo ni mogel IZSELITI šele po tem nekih mesec -dva se je spokala