Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
beri moj nasvet, poberi ji vse, vključno z otrokom in jo p ošlji nazaj tja od koder je piršla. Mamica je bo vesela. . Potem se boš lažje pogajal, če se sploh boš.
A si zgoraj prebral, kaj se bo zelo verjetno v tem primeru zgodilo
? Šla bo na CSD pojokcat in bo ON ostal pred vrati svojega stanovanja, hkrati pa še obveljal za nasilneža.
Fantje, ne dajat velikodušnih nasvetov v takih primerih, če nimate pojma. Oz. prevedeno, s tujim kur.cem je lahko po koprivah mahat.
Meni se nasvet KarEn-a zdi zelo dober. Jeb.iga spušiš 12.000 EUR-ov, ampak to je malenkost v primerjavi s sranjem, ki ti ga lahko ena taka baba naredi. In meni se zdi 12.000 EUR za mir dobra ponudba. Probaš še nekaj zdilat dol, pa da vračuna opremo, ki jo pobere in si fraj v sicer praznem stanovanju
.
@avtor: upam, da boš zadevo dobro in čimprej rešil. Se pa moraš po mojem mnenju čimprej odločit ali ji boš popustil in jo spokal ven z ''odpravnino'' ali pa boš šel do konca. V zadnjem primeru seveda obvezno takoj začet delat na vseh teh zadevah z odvetnikom (ni nujno, da ga takoj pripelješ k njej, pač po njegovem nareku), na CSD takoj javit, da ti grozi s prijavo. Sam bi se z njo pogovarjal zgolj še ob vključenem snemanju (to ji moraš prej POVEDAT in kolikor vem je to potem tudi na sodišču priznano kot dokaz), da preprečiš lažne prijave. Je.ba je edino, da še vedno živi pri tebi. Ajd, držim pesti, da boš poštimal zadevo. Pa javi, kako kaj gre oz. vsaj samo zaključek, bo morda še komu drugemu koristno. Še nasvet: NE SE V TO ČUSTVENO SPUŠČAT, čeprav verjamem, da bo to težko. SEDAJ JE ČAS ZA IGRO HLADNOKRVNEGA ŠAH-A DO ŠAH-MAT-A.
Off: čudno, da se ni še nobena uporabnica oglasila
.