Zakaj bi dvevrazlični bolezni poimenoval enako veš samo tiPotem ga bomo počasi lahko preimenovali v gripo
Ne samo zaradi tega.Ja no, huje je to, da v ZDA 31-letniku niso hoteli presaditi srca, ker se noče cepiti.
Pa ta kolesar je še mnogo večja antireklama za cepivo, kot Djoković.No, ce bos dobil devetmasti poxivitveni odmerek bos imel PCT pogoj.
Ce jih bos imel pa samo 18 pa ne in se bo smatralo kot ne bi imel nobenega.
Poglej si storijo 2C+P kolesarja ki ga ne spustijo v spanijo, 3C pa ne more dobiti ker se ni potekla neka doba od P.
Kolikor js berem, tretji šus zavrača, pravi da bi pred tretjo dozo zvozil zanj pomembne spomladanske dirke, ker lani po cepljenju je imel težave z zdravjem - za kar krivi cepljenje, pa noče letos ponovit napake.Ne zavraca tretjega susa. Dobiti ga ne more ker ni minilo x mesecev od okuzbe. Brez tretje doze pa ne more v spanijo ker ga imajo tam za antivaxa
4 mesece rabiš.Kako postaneš polnopravni državljan, če nimaš PC pogoja?
Kako poteka shema cepljenja?
(ne rabim, sprašujem, če bo treba kdaj prilesti iz jazbine)
In kaj ima to veze s smrkci? Tale milionček pa drobiž, ki ga sfrčkajo v luft vsak dan nima nobene medicinske podlage.A imam jaz prav v spominu ampak a se nimaš ti Hanzi, sodobni medicini za zahvalit da si sploh živ danes?
Ma ne sej se ni navezovalo na zadnje sporočilo. Tako nasplošo mi je zanimivo da si tak hejtr pa zanikovalec sodobne medicine. Bi pričakoval da boš en prvih ki vrjame v zdravstvo.Imas dober spomin.
Nisi pa razumel kaj sem hotel povedat.
P ne velja 180 dni ampak 168 dniPoptv porocila pred 5 popoldan.
Zakaj P velja 180 dni, C pa 270 dni?
Ihan: s stalisca imunosti razlike med njima ni.
Tomažič: to so pac pravila igre kot so jih sprejeli v Evropi in se mogoce spreminjajo pocasnejo kot bi si želel.
Pa se tole: 16.2. se obeta precej siroka stavka delavcev v "zdravstveni" branzi. Ocitno se ni krize s kadri v teh panogah.
Se tolk slabseP ne velja 180 dni ampak 168 dni