Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Ma ne sej se ni navezovalo na zadnje sporočilo. Tako nasplošo mi je zanimivo da si tak hejtr pa zanikovalec sodobne medicine. Bi pričakoval da boš en prvih ki vrjame v zdravstvo.
Bo cas pokazal kdo se je bolj motil v zadnjih dveh letih.
Dolgo casa sem bil "poskusni zajcek"
zadnje case "medijske" zdravnice, ker je zdravila tisto kar sem fasal od sodobne medicine. Al je bilo njeno zdravljenje tudi koristno pa ne bomo nikdar izvedeli. Ker ne vemo kako bi funkcioniral brez njenega zdravljenja. Pozdravila me ni. Njeno vlivanje AB pa je zagotovo pustilo posledice na meni.
Mi je pa sodobna medicina rešila zivljenje. To je res. Ampak to ne pomeni, da verjamem vse kar politik in "politični"strokovnjak izjavi.
Ce bi cepljenje bilo tako koristno bi bilo zdravstveno osebje cepljeno brez izjeme. Pa ni.

Nazadnje urejeno:

javr

Guru
6. dec 2011
1.946
1.144
113
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113

1. They screened over 18,000 studies, most of which weren’t related to the narrow lockdown efficacy question.
  2. 1,048 studies remained, where most were excluded for not answering the two core eligibility questions:
    1. Does the study measure the effect of lockdowns on mortality?
    2. Does the study use an empirical diff-in-diff approach?
  3. Of the 117 studies that remain, the authors exclude 83 that were duplicates, used modeling, or synthetic controls. Structural-break studies weren’t enough, the authors argue, “as the effect of lockdowns in these studies might contain time-dependent shifts, such as seasonality.”

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.947
2.680
113
...
Spomnite se, da si vam pred 270 dnevi obljubljal da je celo ena doza johnsona dovolj za trajno zascito ( in dve dozi ostalih).
Sponite se, da eni pravijo, da corone NI!

Tale zdravnica se ne bo cepila. Jaz pa moram k njej na zdravljenje.
Za zdravnike se od nekdaj ve, da so šušmarji. Kakor koga, kakor plača s plavo kuverto.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Oh joj... Sproščanje.
V Avstriji bodo februarja nadaljevali sproščanje protikoronskih ukrepov. S 5. februarjem bodo lahko gostinski in drugi lokali delovali do polnoči, v tednih pozneje pa bo odpravljen pogoj PC (preboleli in cepljeni) v trgovini in gostinstvu.

A pol tudi tisti, ki uporabljajo €, ne bodo vlekli ukrepov nedogled? Švoh so to fašisti

Fly

Guru
21. jul 2007
2.671
532
113
Normalno da sproščajo, če bo pa obvezno cepljenje. Pct tako ne bo več imel smisla, če bodo vsi C.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.965
613
113
BojanP
Se ena bela halja ki ne verjame sodobni medicini.
Nado Hiti iz Domžal so utisal lani.
Novica za vse no-vaxx talebane, ki si mislijo, da so dobili neko strokovnjakinjo na svojo stran.
Ta zdravnica ne upravlja delo zdravnice ampak ima ambulanto za alternativno medicino kot s.p..
To lahko preverite na tej spletni strani antiageanasan.com, kjer tudi reklamire razna mazila in magične tablete.
Spremni tekst začne tako.
"V Kranju izvajam CELOSTNA MEDICINSKA SVETOVANJA pri tistih, ki si z uradno medicino ne morejo pomagati"
Alora kaj ?
Nič posebnega, samo nova verzija Potrča z višjo izobrazbo kot on.
Zdravniki iz prve vrste za razliko od te KFETARKE že drugo leto REŠUJEJO ŽIVLJENJA in to opravljajo v 3 izmenah na vseh intenzivnih oddelkih.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

javr

Guru
6. dec 2011
1.946
1.144
113
Novica za vse no-vaxx talebane, ki si mislijo, da so dobili neko strokovnjakinjo na svojo stran.
Ta zdravnica ne upravlja delo zdravnice ampak ima ambulanto za alternativno medicino kot s.p..
To lahko preverite na tej spletni strani antiageanasan.com, kjer tudi reklamire razna mazila in magične tablete.
Spremni tekst začne tako.
"V Kranju izvajam CELOSTNA MEDICINSKA SVETOVANJA pri tistih, ki si z uradno medicino ne morejo pomagati"
Alora kaj ?
Nič posebnega, samo nova verzija Potrča z višjo izobrazbo kot on.
Zdravniki iz prve vrste za razliko od te KFETARKE že drugo leto REŠUJEJO ŽIVLJENJA in to opravljajo v 3 izmenah na vseh intenzivnih oddelkih.

če ne bi bila zdravnica uradne medicine, ne bi popravljala izjave o cepivih tako da ustreza uradni razlagi Zdravniške zbornice. Ali pa je član Zdravniške zbornice lahko vsak ki reklamira razna mazila in magične tablete ?

javr

Guru
6. dec 2011
1.946
1.144
113
Avstrija:
Avstrijsko ustavno sodišče (VfGH) je 26. januarja 2022 začelo postopek za presojo uredbe in avstrijskemu ministru za zdravje poslalo sveženj vprašanj. Vprašanja, ki so bila do zdaj absolutni tabu. To so vprašanja, ki pretresajo temelje "pandemije". Minister za zdravje mora nanje odgovoriti do 18. februarja 2022, kar je tudi končni datum "pandemije" v Avstriji.
Ustavno sodišče želi zlasti vedeti, ali podatki o hospitalizaciji in smrti zajemajo vse okužene osebe. Gre za "staro vprašanje"- s kovidom ali zaradi kovida. Ustavno sodišče želi vedeti razloge, če so bili prešteti vsi, ki so bili pozitivno testirani..
Želi tudi razčlenitev podatkov o smrtnih primerih in hospitalizacijah zaradi bolezni Covid. Kje je bila vzrok corona? Kje je bil vzrok samo nesmiseln "pozitiven" test? Sprašuje celo o starosti umrlih in hospitaliziranih!
Minister za zdravje mora predložiti tudi dokaze o koristnosti obvezna uporabe uporabe FFP2 mask.
Potem se bo za farmakomafijo bližal konec. Ustavno sodišče ocenjuje, da je tveganje smrti zaradi Covida 0,15 %. Sprašuje se, kako je treba razumeti absolutno in relativno zmanjšanje tveganja zaradi cepljenja. Ustavno sodišče želi vedeti, kako veliko je absolutno zmanjšanje tveganja po enem, dveh ali treh cepljenjih. Laž o 95-odstotni učinkovitosti je končana.
In še boljša novica. "Pandemija necepljenih" je postavljena pod vprašaj. Minister za zdravje mora odgovoriti, v kolikšni meri "cepljenje" zmanjšuje tveganje okužbe, bolezni in prenosa. Ker "se zdi, da je znanost pokazala, da se lahko osebe, ki so cepljene proti virusu Covid, prav tako z njim okužijo, in ga prenesejo na druge".
Ustavno sodišče želi poznati tveganje hospitalizacije po bolezni in po cepljenju, razčlenjeno po starostnih skupinah in številu cepljenj. Tu pridejo do izraza stranski učinki cepljenja, ki so bili doslej tako nonšalantno prezrti.
Tudi "lockdown za necepljene" je vprašljiv. Ustavno sodišče se sprašuje, koliko višja bi bila zasedenost postelj brez lockdowna.
Najbolj smrtonosno vprašanje za vlado se pojavi na koncu. Ustavno sodišče se sprašuje, ali je pravilno, da bo leta 2021 umrlo manj ljudi zaradi Covida, kljub temu je tedenska presežna umrljivost še vedno trimestna. Zanima ga, kako je mogoče pojasniti to presežno umrljivost.
Vsa ta vprašanja so si od začetka "pandemije" zastavljali nasprotniki, teoretiki zarot in "maščevalci". Vlada jih je ob aktivni pomoči kupljenih medijev in poslušnih strokovnjakov enostavno odstranila. Sedaj je temu konec. Vlada bo morala odgovoriti Ustavnemu sodišču.
Verjamem, da bodo odgovori na ta vprašanja končali "pandemijo". S tem bo konec tudi s to vlado. Zdi se, da smo se spet izognili težavam. Ne pozabimo te lekcije. Svoboda nikoli ne umre dramatično. Umre po koščkih. Nikoli je ne smemo jemati za samoumevno. Zanjo se moramo boriti! Tudi zdaj, dokler vladajočih ne odstranijo z oblasti v okovih.

(vir)

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in Ytbnd

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
To talibani brez truda lahko trolajo Novozelandijo, potem veš, kako so slednji zabredli.

• Všeč mi je
Reactions: javr in jendomen

javr

Guru
6. dec 2011
1.946
1.144
113
po navodilih vlade:

26f6693340861a9b5f0cef4d00e063e2.jpgBrez-pct.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Car