dva sta dost sem se ravno spomnil da so nekaj obljubljali, zato sem sprasevalPridelaj novega, pa bo dobil 500€
Že zdavnaj zagonu.ENkrat po NL, je bilo rečeno da bo vsak otrok dobil 50€, tudi tisti za katere starši ne dobivajo doklad... a se kaj ve kdaj bo to? oz ali sploh bo
Hvala....Takrat ste dobili nakazano tisti ki imate otroške doklade in to ste dobili avtomatsko.
Tisti ki jih nimamo smo morali vlogo posebej oddat in tisto bo nakazano 31.3.
Seveda bo! Krivci bodo pa emmm koga še niso imeli na tapeti? Dijake? ne njih so že na sodišče poslali. Mogoče grdo grdo obalnokraško regijo? Nop aaa že vem gostilne! V tistih 300 odprtih gostiln je hodila cela Slovenija.Če ne bo drastičnega poslabšanja ne bo lockdowna.
Sem objavil par dni nazaj. 18. marec zapiranja!Če ne bo drastičnega poslabšanja ne bo lockdowna.
Poglej z druge strani. Okoli nas se stanje večinoma slabša(pustimo hrčke, ki itak razen v mestih ne jebejo zadeve in se štimajo za sezono)jest ne vem, ampak to res ni vec normalno.
vrtijo kolo srece.
Taki ste slabši, kot branjevke na trgu.ja, tudi jest sm slisal neuradne info, da bo po 15. zaprtje...