Pa kaj težiš, če so zmatrani! Delajo cele dneve in noči. Drugač pa.... 20 minut?Zdajle bo tiskovka? Kaj mislite koliko bodo zamudili?
3 opice = 30 minutPa kaj težiš, če so zmatrani! Delajo cele dneve in noči. Drugač pa.... 20 minut?
A niso bili sveti trije kralji predvčerajšnjim?3 opice = 30 minut
Ja, testirali samo nujne primere in v zdravstvu.johan_blond Med novoletnimi prazniki je bilo praktično nemogoče do testa. To ti lahko potrdi Romzi iz prve roke. Od tu ta divja supersreda.
Oskrbovanci domov upokojencev so ves čas v totalnem lockdown, pa poglej koliko se jih je okužilo in umrlo.Glede na vlečenje mrtvega konja čez močvirje bi bila daleč najbolj strategija zapreti VSE dol in ljudi v bajto za 2 tedna. Krivulja bo ruknila dol, pošlješ otroke do 5. razreda v šolo, ljudi delat, čakaš 1 do 2 meseca, da krivulja spet zraste, ponoviš vajo in prideš v pomlad ko lahko zadihaš. Vmes pa pocepiš vse kar leze in gre (DSO ni vprašanj a bi a ne bi, ampak samo špric špric. Enako zdravstvo). Hvala nasvidenje. Tole umiranje na obroke je 100x slabše.
Kaj te briga za vsakega posebej kaj in kdaj počne? A si ti bog? Aja, ne, njegov ponižni podložnik. Pokvarjen kot vsi orto verniki. Že Kalbota si zasliševal, kje je, zdaj mene. Toplo ti priporočam, da se brigaš zase!!!car
Si na bolniški al dopustu? Če nisi, ti gre kar dobro, da se greš med šihtom politiko.Pa ne govor o malci, 1,5ure ta ne traja.
Od kdaj se Pošta Slovenije financira iz proračuna?Njega jaz plačujem tako kot tebe, oba sta v državnih firmah.
Tisti, ki skrbijo za njih pa ne. In prav ti so jim prinesli okužbe. Pa tudi total lockdown seveda ni bil, so imeli kar veliko "skrivnih" obiskov. Zato pa pravim, da je potrebno 100% cepit vse v DSO, kar vključuje vse zaposlene, konec koncev tudi svojce, ki jih obiskujejo. Ker DSO polni bolnice na koncu v velikem procentu.Oskrbovanci domov upokojencev so ves čas v totalnem lockdown, pa poglej koliko se jih je okužilo in umrlo.
Vau, si me pa res zatrl. Pa glih ti se ven daješ, kater se cmera za vsako stvar.Kaj te briga za vsakega posebej kaj in kdaj počne? A si ti bog? Aja, ne, njegov ponižni podložnik. Pokvarjen kot vsi orto verniki. Že Kalbota si zasliševal, kje je, zdaj mene. Toplo ti priporočam, da se brigaš zase!!!
Btw., a si že videl poštarja na malici, mogoče na kakšni kavici za 10 minut. Če bi pa prej prišel domov, bi lahko videl tudi nagega poštarja...