Jp, sej to sem danes napovedal - veckrat. Poglej si Uradni list, mislim, da je ze objavljeno.Predsednik vlade in oba podpredsednika. Se nam spet obeta popoln lockdown?
Tisti ukrepi, so veljali 14 dni oz 1 teden. In po tem času so prenehali veljat. Ali ni US reklo, da je treba vsakič na novo proučit ukrepe???Tukaj se popolnoma strinjam s tabo da hitrih testov nebi smeli šteti v statistiko.
Zanima me samo kako vlada trenutno zaostruje ukrepe. No ajde za smučanje so si premislil pa se spet ukinil drugače pa a ni postarem?
Vse prav pride, samo da imajo izgovor, da nam še malo zategnejo uzde. Če je mrtvih manj, je pa treba število okuženih povečat.No eto, ce ste gledali Tarčo, je Stefanec povedal, da ko so v MS v ponedeljek testirali ucitelje sole za ucence s posebnimi potrebami, da je bilo na hitrih testih pozitivnih 80%, zato so jih poslali se na PCR teste, kjer so bile pozitivne le 4.
Vlada pa te iste hitre teste pristeva PCR testom, namesto da bi pozitivne s hitrih testov napotili na testiranje na PCR in sele te pozitivne steli k okuzenim.
Je kaj cudno, da imamo potem tak nenavaden skok 'okuzenih', ki to niso in s tem cela panika?
No in na podlagi teh laznih pozitivnih testov ta ista vlada zaostruje ukrepe. To je pa tko, ko ali nesposobni ali pa namerno zavajajoci manipulirajo s podatki.
Jp, ampak a si opazil, da vlada sploh ne objavlja vec locenih stevilk pozitivnih PCR in HAT trestov? Samo se skupni sestevek.Vse prav pride, samo da imajo izgovor, da nam še malo zategnejo uzde. Če je mrtvih manj, je pa treba število okuženih povečat.
Koliko je pa pripomoglo k širjenju tisto druženje med prazniki, bomo pa kmalu videli po rezultatih PCR testov.
Kaj pa procent pozitivnih, ali tu tudi računajo skupno število testiranih?Jp, ampak a si opazil, da vlada sploh ne objavlja vec locenih stevilk pozitivnih PCR in HAT trestov? Samo se skupni sestevek.
To, da pada stevilo mrtvih, stevilo hospitaliziranih in stevilo na intenzivni negi, jih ne zanima. Samo zlagane stevilke hitrih testov, ki jih hitro pristejejo PCR testom in viola, nov lockdown, solanje od doma in zuganje, ces, a vidite, smo vas spustili za praznike, pa kaj je zdaj.
Lej jaz sem ti to napovedal že konec septembra. Konec jeseni zapiranje(sicer so malo pohiteli z idiotskimi ukrepi, jaz sem računal na omejitve gibanja sredo novembra), okoli novega leta nekaj sproščanja(treba nastaviti rit cerkvenim ter trgovcem) in nato nova runda. Tam do marca, aprila bomo takoleJp, sej to sem danes napovedal - veckrat
Jp, ampak a si opazil, da vlada sploh ne objavlja vec locenih stevilk pozitivnih PCR in HAT trestov? Samo se skupni sestevek.
To, da pada stevilo mrtvih, stevilo hospitaliziranih in stevilo na intenzivni negi, jih ne zanima. Samo zlagane stevilke hitrih testov, ki jih hitro pristejejo PCR testom in viola, nov lockdown, solanje od doma in zuganje, ces, a vidite, smo vas spustili za praznike, pa kaj je zdaj.
AndY1 - če pogledaš SAMO PCR TESTE, je bil v sredo postavljen mesečni rekord pri PCR testih (če gledaš samo PCR teste), samo modro/zelen graf. Za božič je mimimum podobno nizek kot ostali tedni prej (tako da težko rečeš, da se med prazniki ni nič testiralo, kar so nekateri pojasnjevali).Jp, sej to sem danes napovedal - veckrat. Poglej si Uradni list, mislim, da je ze objavljeno.
In to vse na podlagi strasnih stevilk, ki so jih prinesli nezanesljivi hitri testi, ki so obrnili trend na slabse, kljub temu, da takega trenda po praznikih, realno, na podlagi PCR testov, ni.
Zato pa sem prosil ekipo Covid sledilnika, da graf stolpcev okuzenih po dneh v tednu obarvajo tako, da se jasno loci, koliksen del pozitivnih je s PCR in koliksen je s HAT testov.
Bomo hitro videli, koliko je ura in kako fajn so nas spet nategnili.
Takole nekako pa bo izgledalo:
Poglej priponko 40466
Jp, ampak a si opazil, da vlada sploh ne objavlja vec locenih stevilk pozitivnih PCR in HAT trestov? Samo se skupni sestevek.
Če imajo 5 učiteljev, je to v redu rezultat .No eto, ce ste gledali Tarčo, je Stefanec povedal, da ko so v MS v ponedeljek testirali ucitelje sole za ucence s posebnimi potrebami, da je bilo na hitrih testih pozitivnih 80%, zato so jih poslali se na PCR teste, kjer so bile pozitivne le 4.
Super, celo Jelko to ve. Nadzora nobenega, zato je vse tako kot je.Sveže preboleli, je priznal, da zidance/druženja laufajo na polno. itd.
En primer, posavje, v isti stavbi frizeraj in gostilna. Vse uradno zaprto, ko so lahko, so uradno odprli frizeraj, ki je pa služil za vhod v gostilno, v frizeraju ena oseba, v gostilni se pa trlo ljudi.
Ni potrebno nič vladi fejkat številke, ljudje sami nosijo na pladnju.
Kaj govoriš. Sej vsake tolk cajta zjebejo koga ki sam samcat na kaki klopci poje pico. Al pa bognedaj sikne kaj čez vlado (zgodba o dežniku in lučkah)Super, celo Jelko to ve. Nadzora nobenega, zato je vse tako kot je.