Sodi po sebi. Folk, ki ga jaz vidim (in tudi moja družina in žlahta) se držijo ukrepov.problem je ker nič ne delamo. ne nosimo mask, ne držimo se ukrepov.
aha. no pol vas je pa premal očitno.
Vlada je drugačnega mnenja.To, pa da sem jaz 3 mesece zaprt v svoji občini pa ne igra nobenega vpliva na 50+ okuenih v DSO na primorskem...
Vlada je drugačnega mnenja.
Pa do 12-tih da ste doma.V prevodu: ker bo huda žurka, jutri prespite pri žlahti
Ali tole https://www.policija.si/medijsko-sr...anje-med-obcinami-in-regijami-za-namen-obiska za jutri in pojutrišnjem še velja?
Na strani policije www.policija.si namreč nisem našel nobene novejše informacije na to temo!
So sploh kje na mestu zbrani veljavni ukrepi ali je malo na twiterju pa na ... ?
Žalostno, da mora amaterska spletna stran to zbirat in objavljat na netu. Še ena nesposobnost države več.
V vsakem "hoferju" je več folka kot na tejle fotki. Sicer so pa povsod kontrole in vračajo ilegalne migrante kar striktno. Treba jebat narod v glavo če ni drugega dela. Če kdo rabi mam par kompletov KR in KP tablic, ziher prime. Možna tudi menjava za avstrijske.Res so močni ti ukrepi, če je lahko toliko ˝kranjskogorcev˝ na kupu.
Poglej priponko 40069
Res so močni ti ukrepi, če je lahko toliko ˝kranjskogorcev˝ na kupu.
Poglej priponko 40069