Js se pa ne spomnim, da bi pri nas kdaj stali pred (živilskimi) trgovinami.Cca 20 let nazaj sem bil na Kubi in so stali pred trgovinami, se mi je zdel en tak čuden spomin na "stare čase" pri nas. No zdaj živim v takih časih.
Js se pa ne spomnim, da bi pri nas kdaj stali pred (živilskimi) trgovinami.
Ajd so stali, ko so vplačevali za nove avte, ampak tudi v ZDA stojijo par dni za nov Iphone. Ja, so pa res stali v vrstah v Sovjetski zvezi, Češkoslovaški... In so imeli fajn sistem, določeno število košaric, brez košarice pa nisi smel v trgovino. hehe pa napol prazne police. :-(
No pa penzionisti še danes čakajo zadnjega v mesecu eno uro preden se banke odprejo , ampak za to so drugi vzroki.
Cca 20 let nazaj sem bil na Kubi in so stali pred trgovinami, se mi je zdel en tak čuden spomin na "stare čase" pri nas. No zdaj živim v takih časih.
konec pomoči za neposlušne..
DZ: Odbor za finance podprl sankcioniranje kršilcev vladnih odlokov
Odbor DZ-ja za finance je dal zeleno luč določbi, da do pomoči za blažitev posledic epidemije niso upravičena podjetja, ki kršijo vladne odloke, kljub opozorilom pravnice državnega zbora, da gre za neustavno določbo.www.rtvslo.si
Če imaš ustavno sodišče pod kontrolo gre vse skozi, kar hočeš. Saj gre skozi parlament tudi.Škoda ko si niste seje pogledal je bilo precej zanimivega. Mislim pa da ne bo šlo tole čez pa tudi če gre, za nazaj ne morejo nobenega kaznovat.
Še ena cvetka naše vlade. Ne vem, če ima še katera država na svetu bolj noro vlado.konec pomoči za neposlušne..
Odbor DZ-ja za finance je dal zeleno luč določbi, da do pomoči za blažitev posledic epidemije niso upravičena podjetja, ki kršijo vladne odloke, kljub opozorilom pravnice državnega zbora, da gre za neustavno določbo.www.rtvslo.si
Problem PKPjev je, da vsak naslednji dopolnjuje in/ali nadomešča predhodnega. Iz tega lahko logično sledi, da je začetek vseh ukrepov v PKP1, torej ni nobene retroaktivnosti.Škoda ko si niste seje pogledal je bilo precej zanimivega. Mislim pa da ne bo šlo tole čez pa tudi če gre, za nazaj ne morejo nobenega kaznovat.
JJ-ju zmanjkuje kadra, ki bi hotel se delati z njim.Men tole deluje kot da imajo prav vsak dan brainstorming z naslovom: "Kaj še lahko naredimo da si dodatno zbijemo kredibilnost?"
Sem že jaz objavil tu:Bregantova se vrača na ministrstvo kot vodja kabineta | 24ur.com
Tina Bregant, nekdanja državna sekretarka, ki jo je zamenjal prav tako nekdanji minister za zdravje Tomaž Gantar, se vrača na ministrstvo, in sicer kot vodja kabineta. Funkcijo ministra za zdravje po odstopu Gantarja sicer opravlja kar premier Janez Janša.www.24ur.com
konec pomoči za neposlušne..