Lepša je kot Beovićeva. Rabiš še kaj več?
hm... ubistvu res ne... pa če bo iste neumnosti trobezljala kot Beovička, bo njo vseeno lažje poslušat.
Lepša je kot Beovićeva. Rabiš še kaj več?
tako ja... to je naš Janša. Janša s Krvavca ga je tok napsihiral, da je šel take zadeve v zakon dajat. In zdej bo maščevalnost gonil do konca. kdor zraven najeb.e ni važno. Važno je maščevanje.
To je to. To je njegova karakterna napaka. Zamerljiv in užaljen kot en smrkavc. Maščevalen pa še 3x toliko.
Če pravilno razumem.konec pomoči za neposlušne..
DZ: Odbor za finance podprl sankcioniranje kršilcev vladnih odlokov
Odbor DZ-ja za finance je dal zeleno luč določbi, da do pomoči za blažitev posledic epidemije niso upravičena podjetja, ki kršijo vladne odloke, kljub opozorilom pravnice državnega zbora, da gre za neustavno določbo.www.rtvslo.si
Kdor voli SdS se mu vse oprosti.Ne vem, če bo tole šlo čez parlament. Najprej ti država reče, da ne smeš delat, potem pa ti še postavlja pogoje, pod katerimi boš dobil nadomestilo za to, da nisi smel delat.
Nickname: Kalimero.tako ja... to je naš Janša. Janša s Krvavca ga je tok napsihiral, da je šel take zadeve v zakon dajat. In zdej bo maščevalnost gonil do konca. kdor zraven najeb.e ni važno. Važno je maščevanje.
To je to. To je njegova karakterna napaka. Zamerljiv in užaljen kot en smrkavc. Maščevalen pa še 3x toliko.
Če pravilno razumem.
Če recimo dobim kazen zaradi rogljička, ker nimam aplikacije, 1001 drugi razlog in sem na čakanju po PKP mi ne pripada nobeno nadomestilo? Ali pa podjetju ker je pred vhodom zmanjkalo razkužila?
Prav razumeš, če bo predlog sprejet.Če pravilno razumem.
Če recimo dobim kazen zaradi rogljička, ker nimam aplikacije, 1001 drugi razlog in sem na čakanju po PKP mi ne pripada nobeno nadomestilo? Ali pa podjetju ker je pred vhodom zmanjkalo razkužila?
Zadnji cajt, da se obrnejo za 360 stopinj ...
V bistvu je pravilno:Zadnji cajt, da se obrnejo za 360 stopinj ...
Dovoljene so izjeme, ki so nujno potrebne za zagotavljanje osnovnih potreb družbe oziroma so pomembne za zagotavljanje varnosti in zdravja.
Ne vem, ali sem zamudil prenos ceplenja v živo kjer so se Janša pa Beovička, pa Krek, Kacin in ostali cepili pred kamerami? Če forsiraš cepivo, bi pričakoval tako tiskovno konferenco.
Ps: nisem anticepilec, sem prešpikan že z vsemi mogogočimi stvarmi.
kaj delajo(mo) narobe pri nas glede na sosede, pa smo edini že več kot dva meseca totalno zaprti v občine s policijsko uro, brez delovanja šol, vrtcev in ostalih trgovin
Poglej priponko 40056
Poglej priponko 40057
Poglej priponko 40058
Evo.. Moja prisla od ginekologinje in ker je noseca, je dobila vitamin D kot preventiva pred corono.