Tud to je res. Mogoče bi bil pa počas čas da začne država direktno nabavljat te stvari brez raznih posrednikov. Mokre sanje mogoče.OK, sam vseeno bodimo realni, pri prejšni vladi bi posel dobilo neko uveljavleno podjetje ki že desetletja dobavlja zdravstvu. Cena za test bi bila po okrog 5 EUR. Pa nobenga ne zagovarjam samo realno stanje povem.
aha torej stari je še podpisal, lepo da smo razčistili.Zadnji podpis starega - ne dvomim pa, da je sufliral že novi.
Neutemeljene izjave? Katera? Lahko citat?
Drugače je pa moj komentar, če si ga srčno želiš tak: Vlada se je poleti obnašala ignorantsko do vsega. Ko so se stvari začele obračati na slabše, se je vlada začela obnašati kot, da bi v hiši polni komarjev le te na vsak način rada polovila, vendar tudi po tem, ko vsi govorijo, da imaš odprta vrata in da tako ne bo efekta, vlada vstraja pri svojem načinu. Rezultat je pa uvrstitev na barvni lestvici.
Floki, a bo zdej šlo?
Testi so od nekih anonimnih Kitajcev in niso registrirani niti v Nemčiji, niti v ZDA, čeprav je v obeh državah registriranih preko 200 testov. Po moje bodo vsi rezultati negativni.Cena je najnižja, če so testi tudi dobavljeni, potem ni kaj oporekati.
Usedeš se na stol, od strani pride majster in ti isto porine palčko v možgane.Kako pa potekajo ta hitra testiranja? Ni tako kot pri klasičnem testiranju, ko si v svojem avtomobilu, ko pokasiraš palčko v "možgane"?
Ti hitri testi ne bodo šteli v statistiko, bo pa vsak pozitiven poslan na PCR test. Ta pa potem šteje.zanimivo je to, da se bodo ti hitri testi enako šteli v statistiko kot PCR testi. Spet bo statistika malo počez....
Ni čisto tako. Uradno:Ti hitri testi ne bodo šteli v statistiko, bo pa vsak pozitiven poslan na PCR test. Ta pa potem šteje.
Edit: se opravičujem za lastno zmoto. Sem pravkar prebral, da so sedaj spremenili pravila ... imaš prav.
Je kdo videl Hojsove razloge za neukinitev policijske ure 24.12. ? Ta tip je totalno zabluzil.
Ker kar vse državljane obtožit, da bomo to izkoriščali, je pa že sprevrženo.