Saj že en mesec pišejo da bo zaprto. Oz že kakšen teden da bo lockdown wu style.Ok, kaj torej bo zaprto po 23.12. Jaz sem se ravno zaradi tega, ker imamo zadnji teden kolektivca, narocil na servis 28.12 Narocil sem se pa ze 2 tedna nazaj, ker sem mislil, da bodo ravno po Bozicu vse sprostili
Saj že en mesec pišejo da bo zaprto. Oz že kakšen teden da bo lockdown wu style.
saj to vem da nijz tudi število smrtine ustreza.Jaz gledal bolj samo sledilnik ampak so vir njihovih podatkov NIJZ in MZ. Zasavje je ves čas višje kot zahodna Slovenija zato ne vem od kje bi z danes na jutri toliko znižali.
Kaj en teden, zvečer je čist drugače kot popoldanNic ne pisejo ze kak mesec, da bo zaprto, ker niti za 1 teden vnaprej ne vedo, kaj si bodo izmislili.
saj to vem da nijz tudi število smrtine ustreza.
čeprav se mi zdi napačno da se pod covid stejejo tudi tisti ki umrejo s covidom, ampak iz drugij razlogov.
a ze vemo kaj je fora tega odpiranja zdele in potem spet zapiranje?? mislim strokovno.
vem da, politicno je tko, da bo volk sit in koza cela. (Pocivalsek/Gantar)
Mi razložiš to glede ustave?Sej veš, da to ni enako? Dej mal razmisli. Hint.... Ustava.... Pa še en hint, občinska meja in državna meja.... mal razlike, al ti je to isto?
Pa drugač ni problem pokazat, problem je drugje, sej si brihtn, ni težko pogruntat.
Ja sej, gre za princip. Sej tud ni bil problem pustit doma avta, ki si ga itak 16x preplačal.V principu.......
Ja sej, gre za princip. Sej tud ni bil problem pustit doma avta, ki si ga itak 16x preplačal.