Mimo si ga sunil s takšnim odgovorom, vsaj meni. Vlada si je v treh dneh trikrat premislila in trikrat ruknila ven nek odlok, ki je skoraj kontradiktoren prejšnjemu. V soboto in nedeljo razpravljajo o ukrepih, ven letijo tviti kot po tekočem traku, mnogi si nasprotujoči nidani nebuloz. Maske na polju, maske mimo polja, do danes so obvezne sam maske, spet jutri ne več..... Pol bi se pa primerjali s severnejšimi od nas.....ja ne gre, tko pri vladi kot pri ljudeh. Mimogrede, jaz in moji bomo maske nosil tako kot jih nosimo že od pomladi.sicer mi gre tip na ku.rac ,ampak on pravi, da gor ljudje upoštevajo priporočila in ne iščejo zarot v vsakem stavku, ki jim ga posreduje vlada, in dragi moji sofuromaši, to je tisto, kar nas loči od Balkancev in če hočete izraz Evropejcev, vsi si silno želite ,da bi bili več kot je Ante iz Splita, Safet iz Bihače ali pa ĐorĐe iz Leskovaca, ampak dragi moji , obnašanje je tisto, kar nas prikuje ,trdo in neizprosno, pa čeprav si ne želimo ,nazaj na Balkan, ker Nemci, Avstrijci in ostali razviti svet se ne sprašuje, kakšno zaroto proti lastnem narodu ima njihova vlada , ampak kako bi lahko sami doprinesli k izboljšanju razmer, me zanima, če bi v trentni situaciji vladal SD, če bi se vsi skeptiki ravno tako spraševali katere podatke aplikacija ostani zdrav želi od vas, da vas potolažim, 99% ljudi na tem forumu ima lajf tako dolgočasen , da ga tudi vlada ne želi spremljati
In da ti še odgovorim, če bi bil na oblasti SD, lahko u tren oka našteješ tule tiste, ki bi bili kontra ukrerpom brez da bi sploh prebrali kaj ukrepi so....kamelko dragi naš se je že pofočkal, on niti ni na tekočem, sam zagovarja pa na polno in se norčuje. In trikrat lahko ugibaš, o čem bi predaval gospod kdovamlaže na nori24, če bi bil na oblasti SD.
Glede aplikacije. Režim se kao pametnim ljudem, ki so se užgali po socialnih omrežjih kako vas bo Janša še v spalnico gledal. Jih je nekih 10 komadov vključno s kako sestrično, ki sem jo lepo ugasnil, ker je blo res boleče gledat vse te objave in ugotovit kako neumni so lahko ljudje, izobraženi ljudje. Aplikacijo imam od prvega dne, čeprav je neuporabna, zato pa ni kriva zgolj raja. Pa še in še je takšnih zadev.
Aja, pa da ne boš misli, da so teorije zarote slovenska pogruntavščina. Pri nas smo samo spolitizirali zdravstveni problem. Za Janšo in kontra Janši, za Janšo nosjo maske ko pribit, unim kontra pa v maskah nastaja monoksid....
Nazadnje urejeno: