Kako pa ti veš, da stanje nebi bilo enako?Torej ti pri zdravi zavesti trdiš, da bi blo stanje danes povsem enako, če bi pustil otroke v šolah? Preverjam še enkrat, če slučajno slabo berem. Še enkrat, Hrvaška ne more bit noben dokaz.
Kako pa ti veš, da stanje nebi bilo enako?Torej ti pri zdravi zavesti trdiš, da bi blo stanje danes povsem enako, če bi pustil otroke v šolah? Preverjam še enkrat, če slučajno slabo berem. Še enkrat, Hrvaška ne more bit noben dokaz.
Saj verjetno ima celo prav. Okuženih bi blo mogoče več med mlajšo populacijo, št umrlih pa se ne bi bistveno spremenilo, spremenil bi pa se procent umrlih glede na okužene.Krivulja se ni obrnila navzdol, je pa začela postajat poševnejša, če razumeš. Torej ti pri zdravi zavesti trdiš, da bi blo stanje danes povsem enako, če bi pustil otroke v šolah? Preverjam še enkrat, če slučajno slabo berem. Še enkrat, Hrvaška ne more bit noben dokaz.
Razumem kaj mislis. Mogoce sem se narobe izrazil. Krivulja je bila se vedno ravna po zaprtju sol, torej odvod krivulje ni sel nic dol. Kar se je z zaprtjem sol verjetno zgodilo, da se je posledicno zaradi nepredvidenih posledic zaprtja sol okuzbe preneslo na drug vektor okuzbe.Krivulja se ni obrnila navzdol, je pa začela postajat poševnejša, če razumeš. Torej ti pri zdravi zavesti trdiš, da bi blo stanje danes povsem enako, če bi pustil otroke v šolah? Preverjam še enkrat, če slučajno slabo berem. Še enkrat, Hrvaška ne more bit noben dokaz.
The law of unintended consequences, often cited but rarely defined, is that actions of people, and especially of governments, always have effects that are unanticipated or "unintended." Economists and other social scientists have heeded its power for centuries; for just as long, politicians and popular opinion have largely ignored it.
Vem ne, si lahko pa mislim glede na to, da vam kakšno stanje je blo vsak dan na avtobusih.Kako pa ti veš, da stanje nebi bilo enako?
Za 1x se vedno dosti bolje kot mi. Priporcionalno bi oni morali imeti 200 smrti na dan glede na nas, imajo jih pa v povprecju zadnjih 14 dni, okoli 20.
Na Švedskem so v zadnjem dnevu potrdili več kot 4000 novih primerov okužbe z novim koronavirusom, umrlo pa je 96 bolnikov s covidom-19,
Jaz jemljem podatke tukaj: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/Andy dj nehaj lagat. To se ne spodobi.
Na Švedskem v enem dnevu umrlo 96 covidnih bolnikov, največ v zadnjih treh mesecih
Na Švedskem so v zadnjem dnevu potrdili več kot 4000 novih primerov okužbe z novim koronavirusom, umrlo pa je 96 bolnikov s covidom-19, kar je največ v zadnjih treh mesecih, so sporočile švedske oblasti.www.vecer.com
Ker to, da imas okuzene mlade ni problem. Problem so starejsi okuzeni. V veliki vecini ti umirajo.
Opravicilo sprejeto
Ni samo moj link, ki kaze te podatke. Ce vneses v google 'sweden covid deaths' ti bo vrnil podoben graf.
Ja in? Novica od STA je bila ob 15.18, jaz pa sem tisto napisal ob 14.23.
Kljub temu ne mores nekomu reci, da laze. To je huda obtozba, ze druga neupravicena v parih dneh. Kot sem ti rekel, tole je bilo zadnjic. Naslednjic letis.
Sej informacija o 96 mrtvih na švedskem je (skoraj gotovo) napačna.
Glede na uradne podatke so imeli včeraj (neuradno) 13 mrtvih.
Skok iz 10+ na 96 je nenavaden, se ti ne zdi?Covid-19 - Covid-19 Švedska zgodba
Povdarjeno in kritizirano ze v prvem valu, ignoranca in sprenevedanje dalje v enakem tempu: https://ourworldindata.org/covid-sweden-death-reporting In the data that we present on Our World in Data, which comes directly from the European CDC, deaths in Sweden are shown by date of death, while...www.alter.si
Ce ze ne lazes se vsaj ne sprenevedaj.