Aha, ker jaz pripravljam podatke za Google in WorldometerČe že ne lažeš, pa samo napačne informacije podajaš za prave, zavedno/nezavedno mi je načeloma vseeno.
Aha, ker jaz pripravljam podatke za Google in WorldometerČe že ne lažeš, pa samo napačne informacije podajaš za prave, zavedno/nezavedno mi je načeloma vseeno.
Skok iz 10+ na 96 je nenavaden, se ti ne zdi?
Aha, ker jaz pripravljam podatke za Google in Worldometer
Aha, vem? Kako naj pa vem za koliko nazaj bodo popravili? Logicno, da se pogleda zadnje stanje, ki je na voljo.Ne, ampak "prodajaš" pa podatke za katere VEŠ da so nepopolni kot sveto resnico. Kar je enako kot laž.
Aha, vem? Kako naj pa vem za koliko nazaj bodo popravili? Logicno, da se pogleda zadnje stanje, ki je na voljo.
Tole je moj rant od danes dopoldan, pred tiskovko. Nimam kaj drugega za dodat kot: "I told you so".In še vedno ni blo narejeno ničesar glede spremembe zakonodaje glede dela od doma. Tam je stvar tako jebeno debilna, da praktično vsi, ki smo doma delamo to tako nekje na pol, definitivno ne popolnoma legalno. Firme z bolj zategnjenimi pravniki se ravno zaradi tega dela od doma kar intenzivno otepajo.
Zakaj za hudiča bi bil moj delodajalec odgovoren za to kake razmere imam jaz doma. Mislim fuck off vsem skupaj, če živim tu s familijio in vzgajam otroke bom pa že poskrbel zato da bom imel stvari tako kot je treba in ne rabim enega smrdljivega kravatarja da mi bo določal kaka naj bo miza.
To bi se dalo pohendlat v dveh stavkih:
- Delo od doma se lahko opravlja če se glede tega strinjata obe stranki (delodajalec in delojemalec)
- V tem primeru je primernost delovnega mesta na plečih delojemalca. Pika, konec!
Ja čakajo da dobijo kakšen dodaten denar? Dosti staršev je tudi ugotovilo da če so doma s sončki in še morjo delat da ne laufa.. drugače se pa ve kdo je spomladi delal od doma in naj delodajalce spomnejo da se da, oz. v primeru okužb ustrezno ukrepajo . Ker če gledaš je na cesti isto prometa tako je ta lockdown bolj samo za šolarje in šoping centre.Ko sem jaz tukaj pisaril, da se delodajalcem jebe za Covid, delo od doma, varstvo otrok doma in vse povezano s tem in, da edino kar zahtevajo je, da se pojaviš na šihtu in delaš, ste me poskušali na vsak način utišat.
Si predstavljam, da bi policaji lahko bili doma, namesto da lovijo tiste, ki na cesti pojejo rogljiček, al pa burek, kako naj bo pa doma medicinska sestra, kirurg, čistilka, a trgovka naj kar od doma zlaga v police pa kasira? A je o tem Fikfakova tudi kaj povedala, kako to izvest?Dodič Fikfak: Delodajalci zaposlenim ne dovolijo dela od doma
Bingo!
Po mojem mnenju imamo od tukaj glavnino okuzb. Poznam nekoga, ki je okuzil 7 sodelavcev. Na sreco ne v nasi firmi.
Na cesti niti približno ni toliko prometa.Ja čakajo da dobijo kakšen dodaten denar? Dosti staršev je tudi ugotovilo da če so doma s sončki in še morjo delat da ne laufa.. drugače se pa ve kdo je spomladi delal od doma in naj delodajalce spomnejo da se da, oz. v primeru okužb ustrezno ukrepajo . Ker če gledaš je na cesti isto prometa tako je ta lockdown bolj samo za šolarje in šoping centre.
.. bo pa na morju ...Na cesti niti približno ni toliko prometa.
Vem, ker je bolan hodil na delo kljub temu, da mu je bilo svetovano, da naj ne, da je lahko Covid. No pol se je pa sel testirat za Covid in je bil pozitiven in oblezal.Se pravi ima okužba določen podpis, da veš točno, kdo je koga okužil... al je to tvoja domneva...?