Si pobaral "možakarja" čemu tako in podal prijavo na policijo?
Ne. Ni imelo smisla. Je reku precej osorno mladenki pred mano (še ena oseba vmes), naj se ne vmešava v njegovo delo...
Si pobaral "možakarja" čemu tako in podal prijavo na policijo?
Najbrž si star petnajst let, ko se ti zdijo vsi nad štirideset starci.![]()
Potem pa bi vsaj prijavil policiji, zakaj ne?
Glej, prijavim, OK. In potem bodo tako mene j=bali, zakaj, kaj in kako... Doživel dva tedna nazaj zaradi zbiranja klošarjev, ki sem ga prijavil...
Jaz nakupujem v času, ki mi je odrejen in vidim v trgovini kar nekaj mladenk, ki mi ne izgledajo noseče.Kako je že tista: Iz tvojih ust v božja ušesa... al nekaj podobnega...
Do 65 mi še manjka, pa ne več kot 10 let...![]()
Vidim, da se ti kar dogaja v zivljenju, verjetno vsak dan dozivis vsaj eno ali vec taksnih situacij, ki ti dvignejo pritisk...
Jaz nakupujem v času, ki mi je odrejen in vidim v trgovini kar nekaj mladenk, ki mi ne izgledajo noseče.Pa se zato nič ne sekiram. Sem pa bil pred dnevi v Lidlu, zadnjo uro, ki nam je zaukazana, pa sem bi v štacuni popolnoma sam. Ta segregacija mi je popolnoma brez veze, ker znam za svoje zdravje sam poskrbeti in ne rabim nobene varuške.
populist in ritolizneš
Stroka pravi, da so zbolijo od 2 do 7 dni, izjemoma 14 dni po okužbi.
In sedaj on trdi so velikonočni prazniki 11-13.april krivi za stanje točno na dan 25.4
če je malo pozitivnih, je krivo, da je bilo premalo testiranih...
Motis se. Avti stojijo. Folk jih se vzge ne. Vidim garazo v nasi kleti. Domnevam, da je podobno v drugih evropskih drzavah.
Potniski letalski promet izdihuje, turizem diha na skrge. Kmalu ne bo denarja za javni sektor. Medicinsko osebje je placano, a v veliki vecini ne smejo delat ali pa gledajo v luft.
Ko ne bo vec denarja za zdravstvo, pol bomo pa vsi on your own, kar se tice glede virusa. Tistih 200 ali 300 ventilatorjev nam ne bo nic vec koristilo.
Zato, ker so po velikonočni požrtiji vsi počivali v domačem krogu.Kaj bo danes povedal Krek?
danes: 8 pozitivnih in 1634 testiranj
včeraj: 15 pozitivnih in 1161 testiranj so bili krivi velikonočni prazniki
PS: To, da o statistiki nima pojma, namreč že vemo.![]()
Spletni trgovci bodo prvic imeli marec rekorden mesec, tak da kdo misli da folk ne zapravlja![]()
Na pošti ne uspemo sproti razvažati paketov, je obsedno stanje, toliko paketov ni bilo še nikoli, tudi v prednovoletnem času ne. Folk nakupuje vse živo, potrebno in nepotrebno, kar pomeni, da prevažamo po domovih vse od elektronskih naprav, cementa in ostalega gradbenega materijala do zemlje za vrt, rože, sadike drevja, orodja, v glavnem ni da ni.Spletni trgovci bodo prvic imeli marec rekorden mesec, tak da kdo misli da folk ne zapravlja![]()
Na pošti ne uspemo sproti razvažati paketov, je obsedno stanje, toliko paketov ni bilo še nikoli, tudi v prednovoletnem času ne. Folk nakupuje vse živo, potrebno in nepotrebno, kar pomeni, da prevažamo po domovih vse od elektronskih naprav, cementa in ostalega gradbenega materijala do zemlje za vrt, rože, sadike drevja, orodja, v glavnem ni da ni.