Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kako je že tista: Iz tvojih ust v božja ušesa... al nekaj podobnega...
Do 65 mi še manjka, pa ne več kot 10 let... ;)
Jaz nakupujem v času, ki mi je odrejen in vidim v trgovini kar nekaj mladenk, ki mi ne izgledajo noseče. :) Pa se zato nič ne sekiram. Sem pa bil pred dnevi v Lidlu, zadnjo uro, ki nam je zaukazana, pa sem bi v štacuni popolnoma sam. Ta segregacija mi je popolnoma brez veze, ker znam za svoje zdravje sam poskrbeti in ne rabim nobene varuške.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx in kajpace

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.360
3.425
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Vidim, da se ti kar dogaja v zivljenju, verjetno vsak dan dozivis vsaj eno ali vec taksnih situacij, ki ti dvignejo pritisk...

Ah, ni panike... Včeraj se mi pritisk ni niti približno dvignil... Načeloma veljam za mirnega z visokim pragom tolerance...
Sem pač napisal, kaj se je zgodilo, to je to. Ne jamram, se ne bunim, pač opišem in, gremo naprej...
Pred dvema tednoma, glede na vse, kar je bilo, pa ja, se mi je pritisk dvignil... do zdaj samo takrat, v celem letu 2020, ne samo v cajtu Korone... ;)

Dodatek: Pa to včeraj je bil edini zanimiv dogodek, ki sem ga imel v zadnjih dveh tednih... Uf, res se mi dogaja...

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.360
3.425
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Jaz nakupujem v času, ki mi je odrejen in vidim v trgovini kar nekaj mladenk, ki mi ne izgledajo noseče. :) Pa se zato nič ne sekiram. Sem pa bil pred dnevi v Lidlu, zadnjo uro, ki nam je zaukazana, pa sem bi v štacuni popolnoma sam. Ta segregacija mi je popolnoma brez veze, ker znam za svoje zdravje sam poskrbeti in ne rabim nobene varuške.

Mah, saj je tudi meni brez veze... Saj nisem včeraj bentil, sem samo napisal, kaj je bilo... No, pa odgovor varnostnika mladenki bi lahko bil "bolj nežen"...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.515
2.885
113
v lokalni ostariji
Žalostno kako si zelite represije kaznovanja... Poslusam oddajo z Jankovićem in skoraj vsi vprasajo isto. Koliko ljudi so ze kaznovali redarji in zakaj ne vec. Zalostno.

Vse skupaj je ena velika farsa. Glede na to, da so trgovke se kar zdrave itd bi lahko sklepali da zadwva le ni tako zelo nevarna kot se je govorilo (so govorili mediji lejte kitajce kaj so naredl)

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.513
843
113
Ljudje si ne želijo represije ne kaznovanja. Ljudje si želijo miru in predvsem pravičnosti.
30 let sodobne Slovenije je prineslo mir, pravičnosti pač ne. Od prihvatizacije dalje ljudje gledajo, kako vladajoča politično-ekonomska elita hara (kulturna elita pa se jim proti plačilu pridružuje) in to tako, da se spišejo skrpucala namesto zakonov (tako da avtorji dodatno služijo z avtentičnimi razlagami, ko na primer zgled integritete in etičnosti dr. M. C. - tudi celotna akademska elita ima prste, in vse kar je na prste pritrjeno, v marmeladi) , potem pa pogumni povprek, mali človek pa mora stati pred miljon ovirami. Ker je ravno spoštovanje, ali vsaj delno spoštovanje predpisov tisto, kar ga dela majhnega.

Zato si želijo/mo, da redar napiše listek cepcu, ki parkira tam povprek. Ker mi bi tudi, ampak se ne sme, in iščemo naprej. Nočemo represije, nočemo arogantnih idiotov.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.268
2.547
113
.................................................2 mil ................................................VS...................................................... 10 mil.............................

slo B.jpg
SW B.jpg

• Všeč mi je
Reactions: B81

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
populist in ritolizneš

Stroka pravi, da so zbolijo od 2 do 7 dni, izjemoma 14 dni po okužbi.
In sedaj on trdi so velikonočni prazniki 11-13.april krivi za stanje točno na dan 25.4

če je malo pozitivnih, je krivo, da je bilo premalo testiranih...

Kaj bo danes povedal Krek?

danes: 8 pozitivnih in 1634 testiranj
včeraj: 15 pozitivnih in 1161 testiranj so bili krivi velikonočni prazniki

PS: To, da o statistiki nima pojma, namreč že vemo. :evil:

corsol

Guru
11. mar 2010
2.973
958
113
Motis se. Avti stojijo. Folk jih se vzge ne. Vidim garazo v nasi kleti. Domnevam, da je podobno v drugih evropskih drzavah.

Potniski letalski promet izdihuje, turizem diha na skrge. Kmalu ne bo denarja za javni sektor. Medicinsko osebje je placano, a v veliki vecini ne smejo delat ali pa gledajo v luft.

Ko ne bo vec denarja za zdravstvo, pol bomo pa vsi on your own, kar se tice glede virusa. Tistih 200 ali 300 ventilatorjev nam ne bo nic vec koristilo.

Ne se ne motim.
SLO prodaja novih avtov v Svetovnem ali pa EU merilu, če hočeš je pi.kin dim. In slo nevožnja z avti ne bo uničila avtomobilske industrije.Da ne govotimo o prodaji novih avtov......koji smo mi kur... v svetovnem merilu...
Hočeš nočeš smo (so)odvisni od bližnje in širše soseščine(,kjer so v veliko primereih še večje omejitve).Lahko vse odpremo , odpravimo vse ukrepe ampak, če bo drugje še vedno kriza nam ne pomaga dosti.

In zakaj sploh pišem to....zato ker je en kup pisanja da bo gospodatstvo propadlo,... zaradi trenutnih ukrepov v SLO ali če hočete zaradi prepovedi sprehajanja med občinami...bul šit
Že mogoče da gre vse skupaj v PM,.....ampak ne zarad trenutnih ukrepov v SLO,...pač pa zarad celotne dituacije na svetu.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kaj bo danes povedal Krek?

danes: 8 pozitivnih in 1634 testiranj
včeraj: 15 pozitivnih in 1161 testiranj so bili krivi velikonočni prazniki

PS: To, da o statistiki nima pojma, namreč že vemo. :evil:
Zato, ker so po velikonočni požrtiji vsi počivali v domačem krogu. :cool: Oh, Krek, zakaj si moral biti tako častihlepen. Raje bi se držal svojih dosedanjih varovancev in ostal strokovnjak, tako pa postajaš pavliha.

• Žalosti me
  • Všeč mi je
Reactions: bpfc in navlixx

Car

POSTman
4. avg 2007
8.488
1.591
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Če se spomnimo začetkov te pandemije, kakšna panika je bila, ko se je vse skupaj začelo. Vuhan, Kitajska, 80.000 okuženh imajo do sedaj (osemdesettisoč!!!). V ZDA do sedaj malo manj kot 1.000.000 (milijon!!!). Naj mi kdo pojasni, zakaj na Kitajskem samo 80.000, imeli so samo nekaj žarišč, cifra je zelo, zelo majhna. In kaj je s sosedami od Kitajske? Cifre so majhne, zanemarljive. Ne sprejemam odgovor v smislu, da so se držali omejitev in podobnega sranja, ker vsi vemo, da to ne drži vode. Mogoče je moje razmišljanje v stilu namigovanja na teorije zarote, ampak res si ne morem razlagati drugače, naj me kdo razsvetli.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx in mirsi

Car

POSTman
4. avg 2007
8.488
1.591
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Spletni trgovci bodo prvic imeli marec rekorden mesec, tak da kdo misli da folk ne zapravlja ;)
Na pošti ne uspemo sproti razvažati paketov, je obsedno stanje, toliko paketov ni bilo še nikoli, tudi v prednovoletnem času ne. Folk nakupuje vse živo, potrebno in nepotrebno, kar pomeni, da prevažamo po domovih vse od elektronskih naprav, cementa in ostalega gradbenega materijala do zemlje za vrt, rože, sadike drevja, orodja, v glavnem ni da ni.

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: Kamele0N in navlixx

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Na pošti ne uspemo sproti razvažati paketov, je obsedno stanje, toliko paketov ni bilo še nikoli, tudi v prednovoletnem času ne. Folk nakupuje vse živo, potrebno in nepotrebno, kar pomeni, da prevažamo po domovih vse od elektronskih naprav, cementa in ostalega gradbenega materijala do zemlje za vrt, rože, sadike drevja, orodja, v glavnem ni da ni.

Tebi je cement nenujen, nekomu pa zelo nujen :D

Enako je z ostalimi zadevami... Pač kaj je v paketu "tebe" nič ne briga, na vodstvu pa je, da priskrbijo kader za povišan obseg dela (za kar tudi veva, da se ne bo zgodilo). Pošta se še vedno obnaša kot v starih časih in se še vedno ni prilagodila novodobni nakupovalni izkušnji... Žal.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.213
1.712
113
40
Priznam da vec ne spremljam te creve...

Vidim pa, da ene kar stalno, ne glede na to, kaj se dogaja stiska panika da bomo lacni in da bo konec sveta...
A ne bi raje sli malo vstran od racunalnika in zadihali?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Pa dobro, kaj jamraš? Dobro, da vsaj en biznis laufa.
Pač vse se prestrukturira na digitalne kanale in dostavo. Če ne boste vi, bo pa DPD, če ne DPD, pa DHL. V tujini pa itak Amazon, ki ima za nekatere države celo lastno dostavo in se jim jebe, kaj si drugi o tem mislijo. Še sveži burek in jogurt imajo namen z droni razvažat.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

corsol

Guru
11. mar 2010
2.973
958
113
Če se spomnimo začetkov te pandemije, kakšna panika je bila, ko se je vse skupaj začelo. Vuhan, Kitajska, 80.000 okuženh imajo do sedaj (osemdesettisoč!!!). V ZDA do sedaj malo manj kot 1.000.000 (milijon!!!). Naj mi kdo pojasni, zakaj na Kitajskem samo 80.000, imeli so samo nekaj žarišč, cifra je zelo, zelo majhna. In kaj je s sosedami od Kitajske? Cifre so majhne, zanemarljive. Ne sprejemam odgovor v smislu, da so se držali omejitev in podobnega sranja, ker vsi vemo, da to ne drži vode. Mogoče je moje razmišljanje v stilu namigovanja na teorije zarote, ampak res si ne morem razlagati drugače, naj me kdo razsvetli.
Osebno menim , da je treba kljub vsemu kitajce in njihove podake malo z rezervo jemat,.....saj niti ne skrivsjo, da imajo vsesplošno cenzuro(in nadzor), v javnost pač gre tisto in kolikor jim paše.