Na Kropi? Sva bla skupi včeraj?no, jaz enako, in na Kropi sem jih videl 5 brez mask, v Kamniku 3, od tega 1 v trgovini, tak da eni se še vedno ne držijo in sledili bodo še hujši ukrepi, zaradi teh posebnežev.
Na Kropi? Sva bla skupi včeraj?no, jaz enako, in na Kropi sem jih videl 5 brez mask, v Kamniku 3, od tega 1 v trgovini, tak da eni se še vedno ne držijo in sledili bodo še hujši ukrepi, zaradi teh posebnežev.
jaz sem bil danes, če bi pa bila, bi pa , samo ni gostiln zaj.Na Kropi? Sva bla skupi včeraj?
no, jaz enako, in na Kropi sem jih videl 5 brez mask, v Kamniku 3, od tega 1 v trgovini, tak da eni se še vedno ne držijo in sledili bodo še hujši ukrepi, zaradi teh posebnežev.
Dokler ima občina s 7000 prebivalci samo v lastnih vozliščih (šola, vrtci) cca. 700 otrok, ti noben lockdown in policijska ura nič ne pomagata.zato, ker ko je bilo priporočilo da naj se drži distanca, se večina tega ni držala, zato obvezno maska, pa še zdaj jih nimajo vsi.
O tem je že bilaneka debata, mislim da je na radiu o tem govoril tudi Ihan (lahko da se motim).A to je stroka!? Sam prašam, za prjatla!?!?!? A je to sin od Kacota a kva?
A kdo pozna koga ki je umrl zaradi covida? Jaz jih poznam veliko, ki so bili okuzeni, 99,9% brez vecjih tezav preboleli. Kaksen dan dva vrocine ali pa se to ne.
Prestrašena 80-letnica: Stara sem, bolna. Kdo bo mene zdravil? Moja pljuča ne bodo zdržala.
Starejša gospa se je odpravila v trgovino, kjer pa so jo trije mlajši brez mask zasmehovali, ker je sama nosila masko. Ker se je bala, da bi se okužila, je trgovino zapustila brez nakupa. "Stara sem, bolna. Kdo bo mene zdravil? Moja pljuča ne bodo zdržala," je dejala 80-letnica.siol.net
naše v smislu Slovenije ali v smislu sveta?
poglej čez planke, drugega ti ne morem rečt.
Slabo beres. Jaz ne pravim da virus ne obstaja, ampak da so trenutni ukrepi totalen mimosun. Napisal si pa tocno to, kar jaz ze cel cas govorim naj vsak pazi na sebe. Isto se je treba paziti za gripo in podobne bolezni.Škoda besed. Imamo zanikovalce med katere spada doctorz( začuda govori o propadu v zdravtvu šele sedaj, ne vidi oziroma noče videti, da propada že 30 let saj njegovi kradejo kot srake, vsaj 400miljončkov letno) Imamo nekega ybnt kater ima v podpisih tajkunske ali korupcijske cajtnge in nam govori o svobodi govora pa darjana kater gleda samo na sebe. O moderatorju andyu nebi, je že dovolj napisanega . Potem pa imamo ala moosero kater bi v žlici vode potopil take kot so darjani andyi...
V tej temi se v večini strinjam le s kalbotom. Nekak realno piše.
Sam mislim da se po celem svetu pretirava. Enostavno bi morali spraviti kitajce na kant saj je iz tam prišlo 90% vsega zla(kug,virusov) pa še kradejo in zalaufati gospodarstvo.
Žal bo toliko in toliko ljudi umrlo, če se SAMI NE BOMO merkali. Je pa hudič da večino bolezni v domove za ostarele prinese zdravstveno osebje. Prav tako v šole, kar pridno nosijo učitelji. Škoda, ker za učene bi človek mislil da so pametni in se držijo ukrepov.,