Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Naša soseda na vaši tudi pozitivna. V firmi jih je 19 en je začel kašljati šel na bris pozitiven, dan kasneje jih je že pol matralo. Vsi na bris samo 2 negativna, sedaj imajo 2 tedna "kolektivnega".

Da bi umrl ne vem, poznam pa dva ki sta sta bila precej boga. En malo pod 60 drugi 65.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Kaj pomeni zate boga? Resno me zanima.

Da se vsak drugi štuk ustavi da se navdiha, če nese polno vrečko iz trgovine pa vsakem. Ta je bil tud nekaj dni na kisiku.
Ta mlajši je bil precej športno aktiven, sedaj samo hodi na krajše sprehode ker več ne more. Je pa bil tudi nekaj dni v bolnici kamor je šel ker mu je saturacija padla. Več ne vem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Torej na intenzivni negi je sedaj koliko..40, 50 ljudi?

Imamo demografske podatke le-teh?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
pr nas je preko 600 000 upokojencev
ogromno jih živi skupaj z otroci, cel kup jih je pa takih, ki rabijo pomoč. ja otrok pa po možnosti še vnukov

mensezdi, da bo vseeno lažje, če ti parkrat ne boš šel na fitnes

sej lahko doma mal kvihtaš, pa powerball si nabavi, je kul zadeva
ti moraš razumet, da vse kar darjan počne ima prednost, in darjanu jemat pravico da gre na fitnes, tudi če zaradi tega kdo umre , je grdo do darjana.
sory, ampak tako berem darjanove poste, njegove lajke, itd.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Dualis in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.667
113
Jaz..hmm....no pa mu bom vseeno napisal.....v želji da mogoče spregleda.....ne da bi ga hotel žalit!

Ampak nekje v temi (mogoče ne tej)......je omenil neko svojo babico....tako imam v spominu!

darjan si tolk deca da bi šel do nje...pa ji reku....dej vešča stara......pejt že...ker zarad takih k si ti mam jst zdej lockdown?

Pa prosim druge da ne potencirate tega posta!
Če bo odgovoril bo......če bo samo razmislil bo pač samo razmislil.....

• Všeč mi je
Reactions: Dualis

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Če se že spuščate na tako nizki nivo, sicer ne vem zakaj sploh repliciram temu, ampak na fitnesu nisem bil že zelo dolgo časa.

Enostavno me moti, da mi lahko nekdo lahko zapove, da ne smem hoditi svobodno po državi, kjer je ureditev demokratična, naj bi bili svobodni, ščiti nas ustava. Zdaj pa hodijo po nas ko po mrčesu. In če ne bom tega ubogal, sem lahko celo kaznovan.

Nazadnje je pri nas bila policijska ura leta 1941, ko nas je okupiral nek makaronar in je vlada on zapovedal to, torej agresor, okupator.
Da pa lastna vlada to dela - nepredstavljivo še leto dni nazaj.

In ne razumem, kako nekoga to niti malo ne moti in tako enostavno sprejme.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Jaz..hmm....no pa mu bom vseeno napisal.....v želji da mogoče spregleda.....ne da bi ga hotel žalit!

Ampak nekje v temi (mogoče ne tej)......je omenil neko svojo babico....tako imam v spominu!

darjan si tolk deca da bi šel do nje...pa ji reku....dej vešča stara......pejt že...ker zarad takih k si ti mam jst zdej lockdown?

Pa prosim druge da ne potencirate tega posta!
Če bo odgovoril bo......če bo samo razmislil bo pač samo razmislil.....

Babica je umrla februarja, bojda kot posledica navadne gripe, zdravnik je pač rekel, da tako je, da 2 pacienta od 1000 pač podležeta.

In ne met slabe vesti, nimam problema s smrtijo in nisi me s tem prizadel.

Kamele0N

23. jul 2008
42.393
5.667
113
Sožalje....

Ni bil post namenjen čemurkoli.....oz je bil bolj namenjen razmisleku!

Jaz tud svojih trenutno nisem že 2 tedna obiskal....med prvim lockdownom pa 2 meseca.....samo Viber/Skype

Zato so malo mimo neka jamranja če nekdo ne more it na fitness zarad Covid-19

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.006
113
Vse nas moti.
Ampak, druga varianta bi pa bla, da policija vdira v privat stanovanja in piše položnice žurerjem.

Al pa nič in zombi apokalipsa. Zdej pa izbiraj.
Samo dve opciji sta po tvoje ?

O kakšni zombi apokalipsi sanjaš ? Daj mi na zs številko tvojega dilerja, imho je boljše da ti od sedaj naprej prodaja placebo.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Jaz pa iz principa ne hodim na fitnes, ker zakaj bi placeval za premetavanje zelezja, ce ga lahko doma...s prostimi utezmi, brez zajl in skripcev se mnogo naredi.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
O kakšni zombi apokalipsi sanjaš ? Daj mi na zs številko tvojega dilerja, imho je boljše da ti od sedaj naprej prodaja placebo.

Moj diler ma za razliko od tvojega kr web page:

• Ljubezen
  • Haha
Reactions: XXXL in Kamele0N

Kamele0N

23. jul 2008
42.393
5.667
113
Jaz pa iz principa ne hodim na fitnes, ker zakaj bi placeval za premetavanje zelezja, ce ga lahko doma...s prostimi utezmi, brez zajl in skripcev se mnogo naredi.
:) blagor tebi! Jaz imam doma dosti zadev...ampak brez da se name en ne dere med treningom žal ni efekta!

• Haha
Reactions: McGiver

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Sej ni noben jamral zaradi fitnessa, tukaj se gre zaradi blesavih ukrepov kateri nimajo strokovne razlage. No en nej mi pove zakaj ne smem na svež luft brez maske, seveda s tem da držim distanco do drugih ljudi? Pa samo tolk, predn me kdo ozmerja, držim se ukrepov in imam masko, razen če grem športno v hrib.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
In ne razumem, kako nekoga to niti malo ne moti in tako enostavno sprejme.

seveda nas moti, ampak pošteno povedano, ni tako težko ostat doma po 21 uri, z ženo se razumeva, otroka sta pridna. bi se malo čudno počutil kot oče, če bi sedaj šel v gostilno, al pa v park na klopco pir pit. in da se to ne dogaja, je pač tako kot je. torej ker so eni to počeli, zdaj moramo bit vsi zaradi tega doma.

• Všeč mi je
Reactions: Dualis in Kamele0N

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Sej ni noben jamral zaradi fitnessa, tukaj se gre zaradi blesavih ukrepov kateri nimajo strokovne razlage. No en nej mi pove zakaj ne smem na svež luft brez maske, seveda s tem da držim distanco do drugih ljudi? Pa samo tolk, predn me kdo ozmerja, držim se ukrepov in imam masko, razen če grem športno v hrib.

Iz istega razloga, zarad katerega ne smeš vozit z več kot pol promila v riti.

• Všeč mi je

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
zato, ker ko je bilo priporočilo da naj se drži distanca, se večina tega ni držala, zato obvezno maska, pa še zdaj jih nimajo vsi.

• Všeč mi je