Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
seveda nas moti, ampak pošteno povedano, ni tako težko ostat doma po 21 uri, z ženo se razumeva, otroka sta pridna. bi se malo čudno počutil kot oče, če bi sedaj šel v gostilno, al pa v park na klopco pir pit. in da se to ne dogaja, je pač tako kot je. torej ker so eni to počeli, zdaj moramo bit vsi zaradi tega doma.
A zdej če si ti asocialen ratal do prjatlov oz. si več al manj doma, mormo bit vsi? :D :D :D ;)

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
A kdo pozna koga ki je umrl zaradi covida? Jaz jih poznam veliko, ki so bili okuzeni, 99,9% brez vecjih tezav preboleli. Kaksen dan dva vrocine ali pa se to ne.
Poznam. 85 let stara ženska, ki je težko dihala že brez covida. Njen enako star mož že okreva. Kar pa seveda ne pomeni, da to velja za vse, da se razumemo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
zato, ker ko je bilo priporočilo da naj se drži distanca, se večina tega ni držala, zato obvezno maska, pa še zdaj jih nimajo vsi.
No, no, sicer mi je všeč kam gre debata, končno v sodelovanje. Včeraj sem prevozil pol Slovenije, pa tud po najzakotnejših vaseh nisem videl več kot tri ljudi brez maske. Kolk bo pa to pripomoglo k zajezitvi je pa drugo vprašanje. Podobno je pa s policijsko uro. Ne pomaga, sam omeji še bolj tiste, ki se že po naravi držimo pravil.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
No, no, sicer mi je všeč kam gre debata, končno v sodelovanje. Včeraj sem prevozil pol Slovenije, pa tud po najzakotnejših vaseh nisem videl več kot tri ljudi brez maske. Kolk bo pa to pripomoglo k zajezitvi je pa drugo vprašanje. Podobno je pa s policijsko uro. Ne pomaga, sam omeji še bolj tiste, ki se že po naravi držimo pravil.
no, jaz enako, in na Kropi sem jih videl 5 brez mask, v Kamniku 3, od tega 1 v trgovini, tak da eni se še vedno ne držijo in sledili bodo še hujši ukrepi, zaradi teh posebnežev.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR

Ja, mogoče bi se končno lahko bolj normalno zgovarjal, pa sprejemal drugo mišljenje brez žaljenja, ker smo v istem zosu. En je pač za ukrepe, drug pač ni. Hvalabogu da je tako, čeprov boh al karkol že je tle nima nč zravn.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Da se vsak drugi štuk ustavi da se navdiha, če nese polno vrečko iz trgovine pa vsakem. Ta je bil tud nekaj dni na kisiku.
Ta mlajši je bil precej športno aktiven, sedaj samo hodi na krajše sprehode ker več ne more. Je pa bil tudi nekaj dni v bolnici kamor je šel ker mu je saturacija padla. Več ne vem.
Dobro, to so tipicni znaki prebolele pljucnice. Nic novega. Tudi jaz jih poznam nekaj ki so preboleli okuzbo, kdor je bil "bogi" je imel pljucnico.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
no, jaz enako, in na Kropi sem jih videl 5 brez mask, v Kamniku 3, od tega 1 v trgovini, tak da eni se še vedno ne držijo in sledili bodo še hujši ukrepi, zaradi teh posebnežev.
Ko boste dojeli da ti neumni ukrepi nic kaj ne pomagajo bo svet lepsi za vse. Ne vsi ukrepi, ampak ta policijska ura, prepoved rekreacije.... nevem kdo se spomni ta idiotizem???
Danes se zdravstvo ukvarja samo z covidom, umira vec ljudi zaradi drugih bolezni. Vec ljudi bo umrlo zaradi covida kot s covidom.
Kriza v zdravstvu? Itak da je, ce cel oddelek ZDRAVIH zaposlenih posljes za 14 dni domov. Itak da pol nima kdo delat ?!?! No vsaj to so zdaj unikili, delavci v zdravstvu ne hodijo v samoizolacijo, tudi ce so okuzeni z covidom. Razen ce imas klinicne znake bolezni.
Zdaj pa pejte v bolnico, kjer vas bo zdravila medicinska sestra okuzena z najbolj smrtonosnim virusom zadnjega stoletja.
Kaksne komedije in folk se vedno vse neumne represivne ukrepe podpira.
Virus je nam trenutno nepoznan, je zelo nalezljiv. Smrtonosen? Niti ne.