99,9% je tako ce bi bili ljudje danes malo manj ovce nebi imeli takih omejitev in takih neumnih ukrepov.Ko bi vsaj bilo pri vseh tako
Najbrž tak kakršen si, nisi pomislil, da imajo pa drugi pravico, ne pljuvaš po njih in jih v primeru, da si okužen ne okužiš. Ja ja saj vem to takim de...lom ne pride na pamet.Mojih ustavnih pravic, človeške integritete in temeljnih svoboščin nima nitko da dira.
Pa kwa poŁ!?99,9% je tako ce bi bili ljudje danes malo manj ovce nebi imeli takih omejitev in takih neumnih ukrepov.
Ti še kar misiš, da Kacin odloča o tem, kar govori... on je zvočnik, mikrofon imajo pa drugi v roki... Če ti na glas prebereš en odstavek iz knige Vojna in mir, še ne pomeni, da si ti avtor tega...Kakšno izobrazbo že ima Kacin, da je postal infektolog in hkrati tudi Denny^2 ?
Samo nekaj te prosim, daj tukaj prisezi, da ne ti ne tvoji sorodniki v primeru, da boste zboleli in potrebovali zdravniško pomoč le te ne boste koristili!!Kakšnega ustavnika bi bilo potrebno vprašati za mnenje, če je uveljavljanje ustavne pravice, zadosten razlog, da se prehaja regije?
Moja logika bi rekla, da je. Ker če je dovoljeno iti na delo - kar je enako ustavna pravica, potem bi moralo biti dovoljeno tudi to.
Se veda če je protest legitimen, napovedal, prijavljen, ipd.
Dokler plačuje zavarovanje se lahko na zobe mečeš ti in taki ki enako mislijo.Samo nekaj te prosim, daj tukaj prisezi, da ne ti ne tvoji sorodniki v primeru, da boste zboleli in potrebovali zdravniško pomoč le te ne boste koristili!!
Če lahko pokažeš, da so ravno ta dejanja vodila k okužbi in je brez njih ne bi bilo, imaš nekaj za debato. Sicer ...Samo nekaj te prosim, daj tukaj prisezi, da ne ti ne tvoji sorodniki v primeru, da boste zboleli in potrebovali zdravniško pomoč le te ne boste koristili!!
Prosim samo to mi zagotovi in se ne oglašam več v zvezi s tvojimi debilnimi posti.
No, se z darjanom v marsičem ne strinjam, glede ukrepov povlečenih iz riti sam da so, ima pa še kako prav. Tud tale pametnjakovič Kovšca je mel take ideje, pol ga pa slikajo brez maske, aja ups, ni vedu, da bodo šle fotografije ven.....Samo nekaj te prosim, daj tukaj prisezi, da ne ti ne tvoji sorodniki v primeru, da boste zboleli in potrebovali zdravniško pomoč le te ne boste koristili!!
Prosim samo to mi zagotovi in se ne oglašam več v zvezi s tvojimi debilnimi posti.
verjami da ne razume, kaj si mu hoto povedat. predolg stavek in preveč besed za povezat za njegaTi še kar misiš, da Kacin odloča o tem, kar govori... on je zvočnik, mikrofon imajo pa drugi v roki... Če ti na glas prebereš en odstavek iz knige Vojna in mir, še ne pomeni, da si ti avtor tega...
Men je pa prvo v oči padel stavek.... "de oblast...."
Samo nekaj te prosim, daj tukaj prisezi, da ne ti ne tvoji sorodniki v primeru, da boste zboleli in potrebovali zdravniško pomoč le te ne boste koristili!!