Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Zakaj se zapira fitnese?

1603281647795.png

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Saj jo imajo. Kdo pa jim preprečuje, da se sami zaprejo v stanovanje in ostanejo not 2 leti? Jih kdo sili da morajo ven? Mene namreč silijo, da ostanem not.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in Pbutec

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.252
3.697
113
99,9% je tako ce bi bili ljudje danes malo manj ovce nebi imeli takih omejitev in takih neumnih ukrepov.
Pa kwa poŁ!?
A ti b pa kr pustu da ns Jajo zasužn, da nm pubere vse pridoblene pravice, da uvede wujaško diktaturo.
Nč hudga, če se par tstarih stegne zarad kurone - oni so žrtve naše revuŁucje, k mi se burimo za swubodo useh in se jih bomo usak let spomnl.
Jajo mora past - SMRT JANŠIZMU!
.
:evil: :nigladek:

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
A kdo kaj ve kaj se planira za 5.11.2020 neka vseslovenska vstaja baje?

5.11. je četrtek, a v petek 6.11. bo pa redna vstaja?

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Kakšnega ustavnika bi bilo potrebno vprašati za mnenje, če je uveljavljanje ustavne pravice, zadosten razlog, da se prehaja regije?

Moja logika bi rekla, da je. Ker če je dovoljeno iti na delo - kar je enako ustavna pravica, potem bi moralo biti dovoljeno tudi to.
Se veda če je protest legitimen, napovedal, prijavljen, ipd.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Kakšnega ustavnika bi bilo potrebno vprašati za mnenje, če je uveljavljanje ustavne pravice, zadosten razlog, da se prehaja regije?

Moja logika bi rekla, da je. Ker če je dovoljeno iti na delo - kar je enako ustavna pravica, potem bi moralo biti dovoljeno tudi to.
Se veda če je protest legitimen, napovedal, prijavljen, ipd.
Samo nekaj te prosim, daj tukaj prisezi, da ne ti ne tvoji sorodniki v primeru, da boste zboleli in potrebovali zdravniško pomoč le te ne boste koristili!!
Prosim samo to mi zagotovi in se ne oglašam več v zvezi s tvojimi debilnimi posti.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.534
855
113
Samo nekaj te prosim, daj tukaj prisezi, da ne ti ne tvoji sorodniki v primeru, da boste zboleli in potrebovali zdravniško pomoč le te ne boste koristili!!
Prosim samo to mi zagotovi in se ne oglašam več v zvezi s tvojimi debilnimi posti.
Če lahko pokažeš, da so ravno ta dejanja vodila k okužbi in je brez njih ne bi bilo, imaš nekaj za debato. Sicer ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
No, se z darjanom v marsičem ne strinjam, glede ukrepov povlečenih iz riti sam da so, ima pa še kako prav. Tud tale pametnjakovič Kovšca je mel take ideje, pol ga pa slikajo brez maske, aja ups, ni vedu, da bodo šle fotografije ven.....

• Všeč mi je
Reactions: bizi in AndY1

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113

Mi lahko ti obljubiš, da ko boš ti ali pa tvoji bližnji, čez nekaj mesecev/let na pragu revščine, da ne boš zahteval državne pomoči? Ali pa ko bo otrok doma, da ga boš čuval, ne boš zahteval nadomestila za delo ali zahteval od delodajalca da ne te odpusti?