Bejž?opažam pa eno zadevo. Slab mesec dni nazaj, ko sem jaz dobil pozitivno oznako, so me vsi mal "čudno" gledali. Pa v bistvu v krogu znancev ni bilo nikogar, ki bi že imel korono (no vsaj simptomatso ne). Zadnji teden pa ko se takole pogovarjam s kom, kar po vrsti vsi neke vročine, pa kašelj, pa izguba vonja... na test pa samo tisti, ki morajo zaradi službe dostaviti bolniške liste. Tisti, ki so "sami svoji šefi" pa teden dni doma in gasa naprej.
In če to prenesem na celotno državo, je tale včerajšnja številka 1500 kapljica v morje. Dejansko okuženih mora biti ta trenutek PRECEJ večje.
Večina jih kar upošteva, tudi, če se pritožujejo nad njimi. Tisti, ki jih pač ne, pa ne upoštevajo itak nič in je brez veze karkoli silit.Ne zastopim posameznikov, ki protestirajo pri vsakem ukrepu za zajezitev virusa, ki ne upoštevajo nobenih navodil stroke... kaj mislite doseči s tem? Kdaj mislite, da bo trenutek, ko boste rekli, no, zmagali smo? Ko cel svet reče: dragi zemljani, ta tragikomedija je bila samo del sanj, sedaj smo se zbudili v lep sončen dan...
Tu lahko samo izgubite, lahko zbolite vi ali vaši bližnji, lahko kdo tudi izgubi življenje pri tem, nikakor pa ne morete zmagati.
Ni zastonj pregovor ''Karma je kur*a''...
Če bi dobro prebral, bi videl, da sem rekel posamezniki, ne večina... In ti posamezniki so najbolj glasni... zastopim nihovo mnenje, samo naj ga ne vsiljujejo drugim naprej... res mi ni jasno, kaj hočejo s tem doseči...Večina jih kar upošteva, tudi, če se pritožujejo nad njimi. Tisti, ki jih pač ne, pa ne upoštevajo itak nič in je brez veze karkoli silit.
Ne g. Kacin ko jebe vse bolne, in ogrožene, to si naredil. Jebe se tebi za vse ljudi okoli tebe, ker si samo ti pomemben na tem svetu, ker so pomembne samo tvoje pravice!!!
Ti hočeš nabavit gradbeni material? Kot fizična oseba ali kot firma?Zdele sem se pogovarjal s deklco iz štrvilke 0801404. Klical sem zaradi obveznosti, ki jih imamo. Namreč spadam pod drugo regijo kot je občina. Kakorkoli, prehod je možen samo če je nujno. Izpod črte, če čem kaj nabavit v specifični trgovini lahko se odpeljem 35 km stran od doma ne pa dobrih deset. Zaradi regij . Tudi to se ne sme, če ni nujno. Seveda gradbeni materjal in podobno ni nujno. Če ima kdo podoben problem naj to pokaže oz pove ženi, da ne moremo delat, ker ne smemo po materjal, ker ni nujno . Matr sem jezen. Zdej ne smem nič delat .
Ne prehitevaj čas. Bo Kacin povedal, dan dva prej datumom kako pa kaj. Spomladi si se lahko vozil s neregistriranim avtom.A je bilo kje rečeno, da ne smeš do vulkanizerja v drugo regijo, kjer imaš deponirane gume?
Tako je, letos se bomo lahko vozli z letnimi gumami tudi pozimi. Bo Kacin pravi cajt javil.Ne prehitevaj čas. Bo Kacin povedal, dan dva prej datumom kako pa kaj. Spomladi si se lahko vozil s neregistriranim avtom.
Ne, ampak tudi nikjer ne piše, da je dovoljeno. Imajo spisek 10 zapovedi, ki so dovoljene in vmes ni vulkanizerjev, menjav gum, itd.A je bilo kje rečeno, da ne smeš do vulkanizerja v drugo regijo, kjer imaš deponirane gume?
Lej, vse lepo in prav, ampak jaz se rad vozim varno in v skladu z zakonom. Sedaj je čas za menjavo, gužve je tudi manj (kar je vladi blazno pomembno). In tole je čisto življenjska zadeva. Ne bi se pa rad na cesti dajal s prepotentnim policajem, ki majo že tako čisto preveč proste roke pri odločanju kaj je ok in kaj ne.Drama Queeni