Ne pozabi na kemično vojno!!!Do sedaj je veljalo, da se virus širi kapljično, sedaj pa naenkrat po zraku. Aerosoli so samo v megli ali cigaretnem dimu. Drugače pa kapljica pade na tla.
Verjetno bolj nesposobnost vlad, kot pa NWO.
Katera država že ni jebala sistema v prvem valu? Bolgarija al Romunija, kako so kaj oni zdaj?
To bo naslednji ukrep. Maske na riti.Ne pozabi na kemično vojno!!!
belorusija je bila zelo glasna pri nesprejemanju ukrepov.
a ti nimaš gat gor na riti?Rit in ušesa so še edina luknja ki jo niso zamašili
V Ljubljani situacija ravno obratna, 14 dni nazaj smo se v familiji pogovarjali, "sem slišal da je prjatu od prjaltla prjatu prjatla pozitiven", prejšnji teden smo se pogovarjali "od sodelovke mož pozitiven", ta teden pa imamo vsak potrjenega sodelavca/sodelavko v službi, sodelavec dobil obvestilo da je bil v službenem kontaktu s potrjeno okuženimi partnerji.Tu v Pomurju imamo večino obolelih po DSO, ki so itak zaprti in v karanteni.
Zakaj DSO in podobnih zavodov ne vzamenjo iz statistike.
Trenutno dejansko ne poznam nikogar, ki bi bil okužen in v mojem okolišu živi 10k ljudi in vsi vemo za vse, kaj se dogaja
Podobno je v Črni na koroškem, Mežici itd.
No, vidiš jaz pa jih poznam 5 ki so trenuto okuženi + 1 ki je prebolela.Tu v Pomurju imamo večino obolelih po DSO, ki so itak zaprti in v karanteni.
Trenutno dejansko ne poznam nikogar, ki bi bil okužen in v mojem okolišu živi 10k ljudi in vsi vemo za vse, kaj se dogaja
Kaj pa tisti ki so korono že preboleli?Tu v Pomurju imamo večino obolelih po DSO, ki so itak zaprti in v karanteni.