Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Počivalšek je pa tud kot slon v trgovini s porcelanom. Nič ne ve odgovorit na vprašanja. Samo kar se je naučil pred tiskovno. Ko pa ne ve kaj povedat, pa postane živčen kot ne vem kaj. Prelaga tiste papirje kot študent na ustnem zagovoru.
Rekel je, da je v fitnesu lahko en človek na prostor :D
Nakupov dodatkov za svoje "golfe" iz previdnosti niti slučajno ni poizkusil komentirat.

Groza ta njegov nastop!

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.547
113
Ne model, vi jokate že 850 strani, zakaj bi jaz jokal, jaz se držim tega kar rečejo mene to nič ne moti, vi ste tisti ki se pritožujete čez vsak stavek ki ga rečejo
- ne morem h klegu na zabavo takoj :jok:
- ne morem ven na pir :jok:
- ne morem na poroko :jok:
- masko gor :jok:
- roke razkuževat :jok:
- razdaljo držat :jok:
- ... :jok:
- .... :jok:
Floki, kako mizerno živlenje moraš imeti, da ti je to vse kul?
A če bi ti vladniki na podlagi stroke predpisali, da moraš nosit roza štumfe, ker ti bolj grejejo kot beli, bi jih brez besed nosil? Verjamem da bi. No nekateri za razliko od tebe jih nebi in potem so taki tebi čudni?
Res se mi smiliš.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.666
9.462
113
Počivalšek je pa tud kot slon v trgovini s porcelanom. Nič ne ve odgovorit na vprašanja. Samo kar se je naučil pred tiskovno. Ko pa ne ve kaj povedat, pa postane živčen kot ne vem kaj. Prelaga tiste papirje kot študent na ustnem zagovoru.
Rekel je, da je v fitnesu lahko en človek na prostor :D
Nakupov dodatkov za svoje "golfe" iz previdnosti niti slučajno ni poizkusil komentirat.

Groza ta njegov nastop!
On deelhla

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.304
-2.579
113
ne daš je gor, dobiš tisti plačilni nalog, potem pa se 2 leti pritožuješ. A je tak problem?
Če boš pa kaj pritoževal, te pa uklenijo, tako kot tisto najstnico, 123 bo napisal da si narkoman, tu pa bodo hvalili ukrepe policije, in zahtevali še strožje.

Danes je pač nenošnja maske na samem v vukojebini povsem enak prekršek, kot ga je storila tista najstnica.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in AndY1

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Floki, kako mizerno živlenje moraš imeti, da ti je to vse kul?
A če bi ti vladniki na podlagi stroke predpisali, da moraš nosit roza štumfe, ker ti bolj grejejo kot beli, bi jih brez besed nosil? Verjamem da bi. No nekateri za razliko od tebe jih nebi in potem so taki tebi čudni?
Res se mi smiliš.

Ne jih ne bi nosil.

Kako lahko daš tako butasto primerjavo.

Janša je zame osebno oseba (pe še enih par komadov z SDS) ki bi jim z zakonom morali prepovedati vstop v politiko, da ne govorim, da bi moral že 10 let na Dobu sedet. Ampak trenutno stanje s covidom nima veze s tem.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in tomi

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.137
354
83

Sem se ubijal, da bi prišel do celega članka (raziskave?), pa mi ni ratalo. Se da to kje videt? Zanima me če so mojstri kaj merili deleže virusov v kapljicah proti aerosolom. Ker očitno so mnenja da gre tudi preko aerosolov.
To pa odpre pandorino skrinjico:
a) maske ne zadržijo aerosolov
b) kapljice, ki jih zadržijo se prej ali kasneje posušijo in spremenijo v aerosole
in
c) vlakna maske se lomijo, drobijo in spreminjajo v aerosole (prah), ki so seveda fin transport za nesnago (ne samo problematični virus), ki se nabira na maskah (ne, nismo vsi kirurgi, ki operiramo med hojo po štengah v drugi štuk...)

Za a) in c) obstajajo študije. So naštete v filmčku, ki sem ga lepil v sosednji temi ...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Sem se ubijal, da bi prišel do celega članka (raziskave?), pa mi ni ratalo. Se da to kje videt? Zanima me če so mojstri kaj merili deleže virusov v kapljicah proti aerosolom. Ker očitno so mnenja da gre tudi preko aerosolov.
To pa odpre pandorino skrinjico:
a) maske ne zadržijo aerosolov
b) kapljice, ki jih zadržijo se prej ali kasneje posušijo in spremenijo v aerosole
in
c) vlakna maske se lomijo, drobijo in spreminjajo v aerosole (prah), ki so seveda fin transport za nesnago (ne samo problematični virus), ki se nabira na maskah (ne, nismo vsi kirurgi, ki operiramo med hojo po štengah v drugi štuk...)

Za a) in c) obstajajo študije. So naštete v filmčku, ki sem ga lepil v sosednji temi ...

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.137
354
83
Floki; če je bilo tvoje lepljenje mišljeno kot pomoč meni - hvala. Sem videl to in me (je) zanima(lo) ali je kaj več na to temo od teh mojstrov.