Vi raje povejte kako se nošenju mask na prostem, kjer je zagotovljena varnostna razdalja upreti.
Floki, kako mizerno živlenje moraš imeti, da ti je to vse kul?Ne model, vi jokate že 850 strani, zakaj bi jaz jokal, jaz se držim tega kar rečejo mene to nič ne moti, vi ste tisti ki se pritožujete čez vsak stavek ki ga rečejo
- ne morem h klegu na zabavo takoj
- ne morem ven na pir
- ne morem na poroko
- masko gor
- roke razkuževat
- razdaljo držat
- ...
- ....
ne daš je gor, dobiš tisti plačilni nalog, potem pa se 2 leti pritožuješ. A je tak problem?Vi raje povejte kako se nošenju mask na prostem, kjer je zagotovljena varnostna razdalja upreti.
On deelhlaPočivalšek je pa tud kot slon v trgovini s porcelanom. Nič ne ve odgovorit na vprašanja. Samo kar se je naučil pred tiskovno. Ko pa ne ve kaj povedat, pa postane živčen kot ne vem kaj. Prelaga tiste papirje kot študent na ustnem zagovoru.
Rekel je, da je v fitnesu lahko en človek na prostor
Nakupov dodatkov za svoje "golfe" iz previdnosti niti slučajno ni poizkusil komentirat.
Groza ta njegov nastop!
Rečeš, da ste na športni aktivnosti.... In? Kaj ti morjo?Vi raje povejte kako se nošenju mask na prostem, kjer je zagotovljena varnostna razdalja upreti.
Če boš pa kaj pritoževal, te pa uklenijo, tako kot tisto najstnico, 123 bo napisal da si narkoman, tu pa bodo hvalili ukrepe policije, in zahtevali še strožje.ne daš je gor, dobiš tisti plačilni nalog, potem pa se 2 leti pritožuješ. A je tak problem?
Nekaj so omenjali tudi registrirane športnike.Rečeš, da ste na športni aktivnosti.... In? Kaj ti morjo?
Nekaj so omenjali tudi registrirane športnike.
Tista razvajena smrklja je naredila enak prekršek, kot ga bo od jutri vsak, ki bo zunaj v osami snel masko.No ne nabijaj že spet o tisti razvajeni smrklji.
daj si duška v petek popoldne (če ne bo dežja).Tista razvajena smrklja je naredila enak prekršek, kot ga bo od jutri vsak, ki bo zunaj v osami snel masko.
Zato pričakujem enako obravnavo.
Da sm js policaj bi ti kri pljuval, ker si drzneš z nenošenjem maske na prostem sredi ničesar ogrožat naše zdravje in naša življenja.Res? Misliš, da bom jest pljuval in zmerjal policaja, al pa redarja? Mater si trd ko lubenica.
Prenaša se kapljično, to se ve, sej glih zato so maske "smotrne" tam kjer je bližina stika. Če bi se aerosolno bi bli že zdavnaj prekuženi.
Floki, kako mizerno živlenje moraš imeti, da ti je to vse kul?
A če bi ti vladniki na podlagi stroke predpisali, da moraš nosit roza štumfe, ker ti bolj grejejo kot beli, bi jih brez besed nosil? Verjamem da bi. No nekateri za razliko od tebe jih nebi in potem so taki tebi čudni?
Res se mi smiliš.
AAAS
science.sciencemag.org
Sem se ubijal, da bi prišel do celega članka (raziskave?), pa mi ni ratalo. Se da to kje videt? Zanima me če so mojstri kaj merili deleže virusov v kapljicah proti aerosolom. Ker očitno so mnenja da gre tudi preko aerosolov.
To pa odpre pandorino skrinjico:
a) maske ne zadržijo aerosolov
b) kapljice, ki jih zadržijo se prej ali kasneje posušijo in spremenijo v aerosole
in
c) vlakna maske se lomijo, drobijo in spreminjajo v aerosole (prah), ki so seveda fin transport za nesnago (ne samo problematični virus), ki se nabira na maskah (ne, nismo vsi kirurgi, ki operiramo med hojo po štengah v drugi štuk...)
Za a) in c) obstajajo študije. So naštete v filmčku, ki sem ga lepil v sosednji temi ...