Ni panike, @strankaSDS vsakodnevno predava nebuloze. Za danes so svojo kvoto itak že presegli dopoldan
Ne pozabi na kemično vojno!!!Do sedaj je veljalo, da se virus širi kapljično, sedaj pa naenkrat po zraku. Aerosoli so samo v megli ali cigaretnem dimu. Drugače pa kapljica pade na tla.
Verjetno bolj nesposobnost vlad, kot pa NWO.
Katera država že ni jebala sistema v prvem valu? Bolgarija al Romunija, kako so kaj oni zdaj?
To bo naslednji ukrep. Maske na riti.Ne pozabi na kemično vojno!!!
belorusija je bila zelo glasna pri nesprejemanju ukrepov.
a ti nimaš gat gor na riti?Rit in ušesa so še edina luknja ki jo niso zamašili
V Ljubljani situacija ravno obratna, 14 dni nazaj smo se v familiji pogovarjali, "sem slišal da je prjatu od prjaltla prjatu prjatla pozitiven", prejšnji teden smo se pogovarjali "od sodelovke mož pozitiven", ta teden pa imamo vsak potrjenega sodelavca/sodelavko v službi, sodelavec dobil obvestilo da je bil v službenem kontaktu s potrjeno okuženimi partnerji.Tu v Pomurju imamo večino obolelih po DSO, ki so itak zaprti in v karanteni.
Zakaj DSO in podobnih zavodov ne vzamenjo iz statistike.
Trenutno dejansko ne poznam nikogar, ki bi bil okužen in v mojem okolišu živi 10k ljudi in vsi vemo za vse, kaj se dogaja
Podobno je v Črni na koroškem, Mežici itd.
No, vidiš jaz pa jih poznam 5 ki so trenuto okuženi + 1 ki je prebolela.Tu v Pomurju imamo večino obolelih po DSO, ki so itak zaprti in v karanteni.
Trenutno dejansko ne poznam nikogar, ki bi bil okužen in v mojem okolišu živi 10k ljudi in vsi vemo za vse, kaj se dogaja
Kaj pa tisti ki so korono že preboleli?Tu v Pomurju imamo večino obolelih po DSO, ki so itak zaprti in v karanteni.
Bog ne daj, da bi zamudil svoj fitnesek, a ne, čeprav z majhnim ''prehladkom''.Saj pomoje je vsa slovenija v enakih cifrah, le da se podravje ne hodi tako rado testirat in je zato manj statistike.
Jaz tudi ni šanse da grem, edino če me "prisilijo".
Kaj če te zdravnik napoti na test, moraš iti?
Veljajo tudi gate na glavi, samo če je rjavo spredaja ti nimaš gat gor na riti?