Nekatri še vedno ne, ampak sedaj bo mogoče dobila še policija pooblastila za kaznovanje ker tistih 40 inšektorjev dnevno na terenu pač ni moralo biti na 58.387 lokacijah hkrati kjer so se ukrepi kršili.
Ti nisi diht, majke mi...
Nekatri še vedno ne, ampak sedaj bo mogoče dobila še policija pooblastila za kaznovanje ker tistih 40 inšektorjev dnevno na terenu pač ni moralo biti na 58.387 lokacijah hkrati kjer so se ukrepi kršili.
Ne se bat. Na Dobu imajo kak vikend fraj, mi pa ne bomo imeli.Premišljujem, če počasi ne bomo izenačeni s tistimi na Dobu ...
Nslednjih 14 dni bo ključnih. Če ne boste spoštovali ukrepov, sledijo še hujši ukrepi.Ti nisi diht, majke mi...
a je tezko doma bit en teden z lepo ženo in pametnimi otroci?Nslednjih 14 dni bo ključnih. Če ne boste spoštovali ukrepov, sledijo še hujši ukrepi.
Kdo že tu stalno piše: a je težko nataknit masko, ko greš v trgovino, pardon gmajno?
A zato nekateri tako ven silijo?a je tezko doma bit en teden z lepo ženo in pametnimi otroci?
Divorce rates in America soar by 34 percent during the pandemic
Data collected by Legal Templates found that there has been a 34% increase in sales for divorce agreements during the coronavirus pandemic - indicating soaring divorce rates in the United Stateswww.dailymail.co.ukChina’s Divorce Spike Is a Warning to Rest of Locked-Down World
Filings started rising in March as couples emerged from quarantine.www.bloomberg.comUS divorce rates skyrocket amid COVID-19 pandemic
Divorce rates have spiked in the U.S. during the coronavirus pandemic as couples have been stuck at home for months. The number of people looking for divorces was 34 percent higher from March throu…nypost.com
Aha, a ker zdaj pa bodo upoštevali
Ti nisi diht, majke mi...
Ne ampak sedaj ga lažje kaznuješ če ne upošteva ukrepa. Ni več jokanja z izgovori sej sem bil 2 metra stran, pa un je proti men stopil in ne jaz proti njemu. itd, itd....
Včeraj se je oglasil kandidat za ustavnega sodnika: https://www.vecer.com/slovenija/kan...emiziramo-v-smislu-politicne-delitve-10224124
Bo potrebno počasi tudi o tem razmišljati...ne more se kar tako nek odlok izdat, dati pooblastila policiji, ki potem lepo krši naše svoboščine. Ne pozabit, niti epidemije nimamo razglašene, pa nas že trpajo v karanteno. Mi pa lepo gledamo in se nagibamo v predklon...
Odvisno od maske. Pri zelenih se meni rosi vedno, pri modrih se mi ne rosi.mater, men se vedno rosijo. in pri maski iz blaga in pri uni medicinski za 1x....
sej vem, verjetno bi slo, da si jo nabijem do vrha nosu, pa pol ocala gor, sam to ni prakticno.
v mojem premijskem življenju že treniramo/obnavljamo zannje peke kruha in pa seveda obvezni trening v nočnih uric, ker bo več časa "za telovadbo".Težko on kaj razume. Ima premijsko življenje.
Iz katerega njegove stavka si pa prišel do tega svojega zaljučka?
Epidemiološka situacija povzroča generalno vprašanje sorazmernosti v smislu omejevanja pravic, varstva človekovega zdravja in nekega normalnega delovanja v demokratični družbi. "
"Ne pozabit, niti epidemije nimamo razglašene, pa nas že trpajo v karanteno."
Tako radi omenjate primer Švedske tukaj bi ad pa ravno nasprotno. Tam dajo priporočilo pa se ga držijo, pri nas se priporočila noben ne drži, tudi ne uredbe pa še zakona ne. A res za vsako stavr ki ti jo nekdo reče rabiš pisno na papirju da boš to naredil. Daj zamisli se malo.
Jaz še vedno čakam na oprijemiljeve dokaze, da je ta virus kuga^2, da bi začel verjet v nujnost teh ukrepov.