Ma kaj ni praktično, grdo zgleda. Moraš met dizajnersko v barvi in vezenju obleke pa pod nosom, al pa da sama stoji centimeter proč od nosa.mater, men se vedno rosijo. in pri maski iz blaga in pri uni medicinski za 1x....
sej vem, verjetno bi slo, da si jo nabijem do vrha nosu, pa pol ocala gor, sam to ni prakticno.
In kakšno maš pol vidno polje če si masko čist na oči potegneš? Samvprašam!!!Višje jo moraš dat skor do oči, pa očala gor na masko. 100% se neha rosit, oziroma se rosi minimalno. Ravno včeraj je sestra na ORL to učila notri prihajoče. Ena mamca...o hvala, pa res.
Res je...kadar nosim kontaktne leče je maska bp čez nos.....mission impossible to narest z očali....
Smo pa na šihtu dobil te iz blaga, tistga pa ne morem nosit, ker so očala takoj bela.
Na golniku 36 let.Koga ti dragi utisevalec resno jemljes je povsem nerelevantno. Kot je nerelevantno ali je nekdo zidar ali nevrokirurg, ker to z plodnostjo debate na forumu nima dosti veze.
Dejstvo je da je povprecna starost na intenzivi 55 let, najmlajsi bolnik star trenutno 42 let. Kar je v nasprotju z tvojim blebetanjem kako iz DSO vozijo ljudi v intenzivo umirat. Pravtako je to blebetanje ponizevalno do kadra ki se v teh casih v doticnih intenzivah muci na vse pretege da zvozi prizadete bolnike. Pa ce ze omenjas srcne operacije - ko bodo te zacele odpadat zaradi prepolnih intenziv COVID bolnikov, se bo zacelo pravo sranje. Do takrat pa veselo cvebljanje na forumu.
lahko zalepis masko na nos ce je nimas namena dol dajati nekaj casa.jaz delam z očali pa masko, z vsemi temi kirurškimi gre kamot, kot je nekdo že pisal, čez nos jo je treba met, očala pa pol na vrh da jo dodano tesnijo pa je
Ja še dobro da je Beovičeva tole o škodljivostih nošenja mask jasno povedala, vsaj vemo kakšno je strokovno mnenje prve epidemiologinje v državi.Se dobro da je to rekla, drugace taksni luzerji kot ti nebi imel na kaj masturbirat sredi oktobra...
Tocno to in o cemer ze civkajo tudi vrabci in ogromno znanstvenikov. Imamo pandemijo laznih pozitivnih testov, ki se sploh ne bi smeli uporbljati za ta namen.A tudi če test potrdi prisotnost virusa, ni nujno, da je testirana oseba kužna. Gre za tako imenovan lažno pozitiven test. "Testi so tako visoko občutljivi, da je to po drugi strani lahko tudi njihova slaba značilnost, ker detektiramo tudi zelo majhne količine prisotne virusne nukleinske kisline," pojasnjuje sogovornik.
Evo enkrat sem pisal da je vec lazno pozitivnih izvidov pa me je blackjack skoraj krizal.
Pocasi se bo potrdilo vse kar sem pisal
A tudi če test potrdi prisotnost virusa, ni nujno, da je testirana oseba kužna. Gre za tako imenovan lažno pozitiven test. "Testi so tako visoko občutljivi, da je to po drugi strani lahko tudi njihova slaba značilnost, ker detektiramo tudi zelo majhne količine prisotne virusne nukleinske kisline," pojasnjuje sogovornik.
Evo enkrat sem pisal da je vec lazno pozitivnih izvidov pa me je blackjack skoraj krizal.
Pocasi se bo potrdilo vse kar sem pisal
Tocno to in o cemer ze civkajo tudi vrabci in ogromno znanstvenikov. Imamo pandemijo laznih pozitivnih testov, ki se sploh ne bi smeli uporbljati za ta namen.