Iz tvojih odgovorov je precej evidentno.a
kaj ti ves, kaj se grem jest?
Sam tvojim argumentom vedno prisluhnem če so pametni, samo večino časa je tvoja argumentacija na nivoju tega kar si napisal tule.Taka je tudi argumentacija vodstva na infekcijski kliniki, NIJZ in vlade in kako naj potem resno jemljem.
Povej od kje sta 2 umrla danes recimo? Ena X osebka stara 55 let, ali sta varovanca DSO ki jih sploh NISO dali v intenzivno ker itak "nima smisla" (namig: nista umrla na intenzivni, sta pa v bolnišnici).
Hvalabogu, da jest pa utisevalec ne odločava. Žal imava pa oba filing, da po tem kar si nalimal odloča naša vlada.Dunning-Krugerjev učinek - Wikipedija, prosta enciklopedija
sl.m.wikipedia.org
55 let že že, sam verjetno ne vsi s covidom!?Koga ti dragi utisevalec resno jemljes je povsem nerelevantno. Kot je nerelevantno ali je nekdo zidar ali nevrokirurg, ker to z plodnostjo debate na forumu nima dosti veze.
Dejstvo je da je povprecna starost na intenzivi 55 let, najmlajsi bolnik star trenutno 42 let. Kar je v nasprotju z tvojim blebetanjem kako iz DSO vozijo ljudi v intenzivo umirat. Pravtako je to blebetanje ponizevalno do kadra ki se v teh casih v doticnih intenzivah muci na vse pretege da zvozi prizadete bolnike. Pa ce ze omenjas srcne operacije - ko bodo te zacele odpadat zaradi prepolnih intenziv COVID bolnikov, se bo zacelo pravo sranje. Do takrat pa veselo cvebljanje na forumu.
55 let že že, sam verjetno ne vsi s covidom!?
Z moje strani nikoli in nikdar ni kritika na tistih ki jebejo ježa po bolnicah. Ta hip vrhunsko skrbijo za mojo tamalo na ORL, po tem, ko sta jo operirala dva vrhunska stručkota. Jest mam težave s politiko, ki tem ljudem stvar samo otežuje že leta. Upam da se zdej razumeva.Koga ti dragi utisevalec resno jemljes je povsem nerelevantno. Kot je nerelevantno ali je nekdo zidar ali nevrokirurg, ker to z plodnostjo debate na forumu nima dosti veze.
Dejstvo je da je povprecna starost na intenzivi 55 let, najmlajsi bolnik star trenutno 42 let. Kar je v nasprotju z tvojim blebetanjem kako iz DSO vozijo ljudi v intenzivo umirat. Pravtako je to blebetanje ponizevalno do kadra ki se v teh casih v doticnih intenzivah muci na vse pretege da zvozi prizadete bolnike. Pa ce ze omenjas srcne operacije - ko bodo te zacele odpadat zaradi prepolnih intenziv COVID bolnikov, se bo zacelo pravo sranje. Do takrat pa veselo cvebljanje na forumu.
Sorry, sam sliš se kot intenzivna nega, kar ni isto kot COVID intenziva oz. COVID bolniki. Je tako? Spet Kacin varianta interpretiranja?COVID intenziva. COVID bolniki.
Sorry, sam sliš se kot intenzivna nega, kar ni isto kot COVID intenziva oz. COVID bolniki. Je tako? Spet Kacin varianta interpretiranja?
Pa Beovićeva. Na njo sem težko jezen, ker je sedela ob meni par noči pred mnogo leti ko sem preboleval fejst jeben meningitis. Sam kaj ji je treba politke.
Tudi js cenim njena mnenja. Še posebej tisto iz februarja ali marca, ko je rekla, da dolgotrajnejše nošenje maske povečuje možnost okužbe z virusom, zato jo sama na avionu ni nosila.Ona je svetla tocka vladajoce strukture. Kar je pokazala tudi s svojo pokoncno drzo v zadnjem intervijuju pri Mozini. Manjkalo bi samo da na bi na njenem mestu bil en asocialni nesposobnez kot npr Krek.
Tudi js cenim njena mnenja. Še posebej tisto iz februarja ali marca, ko je rekla, da dolgotrajnejše nošenje maske povečuje možnost okužbe z virusom, zato jo sama na avionu ni nosila.
Zakaj bi doma sedeli? A bomo omejeni na naslov bivanja?
Mater, dons so mogl dobr kadit neki na seji vlade. Ukrepi so prbližn tok brez repa in glave, kot je utisevalec napisu. In kaj čez en teden, dablmaska, ko grem na polje na sprehod?
Blodjo globje in globje.