In kaj bo imel od tega? Še vedno bodo zanj veljale vse omejitve
Težko on kaj razume. Ima premijsko življenje.
In kaj bo imel od tega? Še vedno bodo zanj veljale vse omejitve
Mene tudi zanima, kaj so ti imbecili naumili. Sej smo že zdaj imeli obvezne maske na prostem, kjer se zadržuje več ljudi. A zdaj jo moraš imeti še tam, kjer si sam na sprehodu? Norci.Me zanima, kakšne bodo izjeme pri nošnji mask na prostem... preden napišem, da se je tej vladi dokončno odpeljalo. A se slučajno že ve?
Kje si ti ujel "od vključno"?
Pouk na daljavo od 5. razreda osnovne šole in v srednjih šolah od ponedeljka
Od ponedeljka naprej bo pouk v osnovnih šolah od 5. razreda dalje potekal na daljavo, enako v srednjih šolah. "Za visoke šole in univerze pa že velja priporočilo, da aktivnosti, kolikor je to mogoče, izvedejo na daljavo," je dejal Janša.
Na ministrstvu vsaj toliko obvladajo jezik, da jim uspe nedvoumno napisat:Sej to je že jasno, da spet sprejemajo nesmiselne ukrepe. Otroke iz šol, maske povsod na odprtem, zapiranje v regije. Nič od tega ne bo prineslo dodane vrednosti.
Mimogrede, včeraj je Janša rekel, da otroci od vključno petega razreda naprej ostanejo doma, od ravnatelja pa dobimo obvestilo, da otroci do petega razreda še naprej hodijo v šolo.
Kaj je zdaj prav?
Mene tudi zanima, kaj so ti imbecili naumili. Sej smo že zdaj imeli obvezne maske na prostem, kjer se zadržuje več ljudi. A zdaj jo moraš imeti še tam, kjer si sam na sprehodu? Norci.
Imel že imel, samo noben ni tega upošteval. Saj Italjani so naredili isto iz enakega razloga. prej so imeli da se nosi maska kje ne moreš zunaj držati ustrezne razdalje. Pa tega ni nihče upošteval , potem so pa šli na obvezno nošenje.
Na ministrstvu vsaj toliko obvladajo jezik, da jim uspe nedvoumno napisat:
Janša in večina medijev pa sporočajo, da bo šola na daljavo potekala od 5. razreda dalje.
Janša je tudi rekel, da od razrednega pouka dalje.
Kar IMO pomeni da bodo učenci razrednega pouka (do vključno petega razreda) v šoli, učenci predmetne stopnje (od vključno šestega razreda naprej) pa doma.
Jasno. Mala bo v šoli, sin pa doma. Sin ima pravico do življenje v mehurčku, hči pa ne.
Ustavne pravice otroka, ki ni v mehurčku, so kršene.
Še huje je, da sin in hči nimata istih pogojev za preživetje.
Žensko življenje ne šteje?
Pišem zdaj varuhinji človekovih pravic!
Mene tudi zanima, kaj so ti imbecili naumili. Sej smo že zdaj imeli obvezne maske na prostem, kjer se zadržuje več ljudi. A zdaj jo moraš imeti še tam, kjer si sam na sprehodu? Norci.
Majeh davek, da so lahko tvoji sončki uživali na hrvaškem sončku!
ok, kje so potem trupla te mladine, in trupla osnovnošolcev, da se mora zdaj njih po prstih?
Aha, a ker zdaj pa bodo upoštevali
Jaz sem že v nizkem štartuHudirja, vsaka država ima svoje sonce?
Za vikend sem spet na hrvaškem soncu
Ni problem v tem, kako mladina oboleva, problem je v tem, da so prenašalci ... no, tako jaz to razumem.