Faceboookaš? No, tole spodaj temelji na realnih podatkih, ne pa na Facebook znalcih.Ne tosi neumnosti na pamet.
Ne makarončki se nič kaj bolj ne držijo od ostale Evrope.Pojma nimam za Francoze.
Italijani se zaradi izkušnje marca in aprila bistveno bolj držijo omejitev in številke so nižje.
Pri nas pa Facebookaši samo teorije zarot vidijo.
In ja, jaz tudi nisem za nošenje mask zunaj, če si sam, ko si pa v gužvi bi znalo kaj pomagat.
Ne fesbukiram, ker tega sranja nimam. Sem videl v živo pred kratkim. Večkrat. Kaj pa ti? Aja ti slikce gledaš.Faceboookaš? No, tole spodaj temelji na realnih podatkih, ne pa na Facebook znalcih.
Pa še enkrat: pogovarjamo se o Italijanih, ki jim dol visi za disciplino in vse, važno da se le uživa. Zanimivo, ne?
Saj če bereš tukaj vidiš da je tako. Vsak vleče na svoje.Se je pa potrebno zavedat, da je korona dejstvo in sami ukrepi bolj in malo posledica same korone in korona bo imela vpliv (ukrepi gor ali dol).
Otroci zelo radi hodijo na bazen in redno hodimo na bazen in lani podoben čas smo tudi šli (na srečo v petek popoldne). In zvečer sta oba otroka bruhala, smo jih stuširali, z mami so šli v spalnico spat, jaz sem pa dve uri čistil, razkuževal in zračil otroško sobo in pral (še sreča, da je 9 kg pralni stroj in sušilec). Vsi vikend plani so odpadli, na srečo ni bilo čez vikend težav in sta šla otroka v ponedeljek v šolo/vrtec.
In otroci so razumeli, da nekaj časa ne bomo rinili v takšne težave.
In podobno se bo dogajalo s korono. Na začetku bop/je saj ni panike, saj smo zdravi, bomo preboleli brez problemov, starejši se pa le naj pazijo. Ko boš pa osebno poznal nekoga mladega, ki pa ni tako enostavno prebolel (amapk bo v bolnici en mesec), ko bo kdo od starejših sorodnikov umrl relativno kmalu (pri 70-tih), pa se percepcija spremeni.
In ena ekonomska kriza ni nekaj najhujšega kar se lahko zgodi, najhujše bo če bo prišlo do tega, da pride do popolne individualizacije, sem pomemben samo jaz, ostali se pa j3bite.
Kacin ravno govori, pravi da tisti ki televadijo da so enaki kot Hitler. Da zdaj ni čas za telovadbo, ampak za molitev.
Ta teden se v MB "izredno" testira 2X po 1000+ ljudi od WC Downhill bicikli. Samo da veste odkod bodo številke testov za jurja višje. Plačajo pa 150+€ za vsak test, ker ga delajo v mehurčku. Bi nam pa morali statistiko popravit testirani/okuženi, ker ti bi morali biti vsi zdravi.jutri bo cifra sigurno prek 500.
danes taka gužva za testiranje v velenju, da je blo kar nekaj cest zabasanih okoli ZD. Berem, da tudi drugje je gužva še večja kot v prejšnjih dneh/tednih
Ta teden se v MB "izredno" testira 2X po 1000+ ljudi od WC Downhill bicikli. Samo da veste odkod bodo številke testov za jurja višje. Plačajo pa 150+€ za vsak test, ker ga delajo v mehurčku. Bi nam pa morali statistiko popravit testirani/okuženi, ker ti bi morali biti vsi zdravi.
Če številke potrjujejo tvoje prepričanje, so resnične, če pa ne, pa je vse skupaj ponarejeno, nje?Njim bodo sporočili to ja, v statistiko pa itak ne veš kaj bo prišlo, če je ukaz da se zapira potem bodo že tako naredil da bodo številke ustrezale. To je samo en excel za popravit.
Narasca stevilo prehladov, tak cas je.jutri bo cifra sigurno prek 500.
danes taka gužva za testiranje v velenju, da je blo kar nekaj cest zabasanih okoli ZD. Berem, da tudi drugje je gužva še večja kot v prejšnjih dneh/tednih
Torej je tebi sprejemljivo, da nekdo tretji umre brez potrebe?Tudi to ne bo, prioritizira se pač in otrok je vedno prioriteta.
Mene nekaj zanima: BAJE (facebookaši tudi to zanikajo) vemo kako se virus prenaša in me res zanima, kateri normalen človek se bo šel gužvat v zaprt prostor in PO NEPOTREBNEM izpostavljat virusu? A zunaj imaš vse prosto.Dobro, če vas tako moti, da sem napisal fitnessi, pa pač namesto tega berite: vsi športni objekti.
Ta teden se v MB "izredno" testira 2X po 1000+ ljudi od WC Downhill bicikli. Samo da veste odkod bodo številke testov za jurja višje. Plačajo pa 150+€ za vsak test, ker ga delajo v mehurčku. Bi nam pa morali statistiko popravit testirani/okuženi, ker ti bi morali biti vsi zdravi.
Jaz na ti dve zadevi ne bi pristal. Pa tudi pri steklu vmes, bi v zaprtem prostoru nosil masko, ker tam noter je x ljudi in verjetno virus (če ga kdo ima) kroži po zraku.Torej Joker/Mario - sedita po moji oceni več kot meter in pol narazen - brez mask.
Nedeljsko popoldne - vsi z "mini" bradnimi vizirji (po moje en k.c nuca). Pa še razmak držijo.
Torej je tebi sprejemljivo, da nekdo tretji umre brez potrebe?
PS: Zadnjič slučajno ujel tisti kviz na RTV z Mariom in oba debila sedita en nasproti drugega brez mask in brez česarkoli vmes. Pa a so nori? Po drugi strani, mi pa dol visi za njih, jaz bom zase in bližnje poskrbel.
Upam, da čimprejKdaj bo folku dopizdlo tole?
Kdaj bo folku dopizdlo tole?