Italija ima zamik za nami, krivulja jim pa lepo leze gor.Ti verjamem, uradne številke bom pa pripisal dedku mrazu.
Italija ima zamik za nami, krivulja jim pa lepo leze gor.Ti verjamem, uradne številke bom pa pripisal dedku mrazu.
Da mora otrok imet masko 5m po hodniku v šoli, to je za ene zločin.
Otroci jih pa brez problema nosijo.
Ja, virus ima krila in leta po zraku.... Sej lepo da pretirano skrbiš zase, sam ne zahtevaj od drugih enake skrbi.Jaz na ti dve zadevi ne bi pristal. Pa tudi pri steklu vmes, bi v zaprtem prostoru nosil masko, ker tam noter je x ljudi in verjetno virus (če ga kdo ima) kroži po zraku.
Poleg tega, pri Jokerju, je zadnjič tisti drugi tekomovalec (pomočnik) bil čisto zraven prvega in še bolj proti Mariu in ker je stal še višje od njega, torej bi moral zrak iti do Maria.
In ja, sam sem že zavrnil določene zadeve, ko so me vprašali, če lahko pridem določene stvari predavat (ne na TV) in ko sem jih vprašal, kakšne imajo protokole proti Covidu, sem jih pač zavrnil in ponudil po telefonu ali pa Zoom-u. Nekateri so pristali, drugi pa ne, mi je vseeno .
Nimam več kaj dodati, si vse povedal. RAVNO ZARADI TEGA BO PA LOCKDOWN PADEL.
Ker po tvoji logiki ni treba niti CPPja več, pač kdor ima večjega bo enostavno povozil vse ostale, kaj se mu pa ne umikajo (aja, to je prilagoditev), enako velja v biznisu. Mi boš skeširal 200 jurjev za storitev, jaz bom pa prišel k tebi na kavo in te poknil v glavo z Magnumom, ker se mi ne bo dalo te storitve izvest. Itd. itd. itd.
Eh. Sem včeraj slučajno pogledal to temo po več kot enem mesecu in vidim, da se ni popolnoma nič spremenilo . Uživajte.
Sej veš, da je bil problem z masko v razredu. Tega ni stroka predpisala, ampak politika....nikakor se ne bi nič ustavilo, če bi dosledno upoštevali maske, razdaljo. ampak ne, treba je it na pir, treba je it v kino, itd. včasih se zazdi, kot da so vsi JU, da prav
iščejo karanteno, ker takrat smo lepo doma, 80% plače še zmeraj pride in se jim jeba za vse.
Ene tak hudo boli, jih duši, če revež mora imet masko gor 5 minut v trgovini, si moreš mislit? Da mora otrok imet masko 5m po hodniku v šoli, to je za ene zločin.
In pol darjan govori o waw virusu, v drugi temi pa žre vse mogoče vitamine, kot da je tanartavečji vitaminkripl v Evropi.
nikakor se ne bi nič ustavilo, če bi dosledno upoštevali maske, razdaljo. ampak ne, treba je it na pir, treba je it v kino, itd. včasih se zazdi, kot da so vsi JU, da prav
iščejo karanteno, ker takrat smo lepo doma, 80% plače še zmeraj pride in se jim jeba za vse.
Ene tak hudo boli, jih duši, če revež mora imet masko gor 5 minut v trgovini, si moreš mislit? Da mora otrok imet masko 5m po hodniku v šoli, to je za ene zločin.
In pol darjan govori o waw virusu, v drugi temi pa žre vse mogoče vitamine, kot da je tanartavečji vitaminkripl v Evropi.
Ti bi moral držati distanco z zunanjim svetom, ker te čisto preveč ogroža. Najbolj se mi smiliš, ko se distanciraš, maskiraš, izogibaš.... nekega oblačnega dne te bo pa zvilo in fasal boš virus. Kaj pa pol? Zgroženo boš ugotovil, da je bilo vse zaman, krivi bodo pa itak drugi.Še enkrat: eno so zahteve, drugo priporočila, tretje pa zdrava pamet.
Jaz sem poleti držal isto distanco kot jo danes ali pa v lockdownu.
Mislim, z eno samo malenkostjo se zmanjša možnost, da kaj fašeš. Kdo je tu nor, da je ne izkoristi?
Težava je samo v tem, ko hočejo taki prevlado in drugače misleče prisilit, da razmišlajo isto kot sami.Ravno zato je vse tole zapiranje in vaše gibanje "potrpimo samo še 42 let, pa bo bolje" popolnoma brez učinka. Veliko bolje bi bilo, da se vi, ki imate tako radi omejitve in se jih boste držali 100%, umaknete lepo v samoosamitev in pridete ven čez tistih 42 let. Bo manj težav.
Korona ti je malo zameglila razmišlanje. Če se ne bom strinjal s pravili in omejitvami v prometu, imam izbiro in se ga ne udeležim. Pri koroni omejitvah nimam izbire. A je to tako težko razumet?Ker po tvoji logiki ni treba niti CPPja več, pač kdor ima večjega bo enostavno povozil vse ostale, kaj se mu pa ne umikajo
Dej očala gor in še enkrat preberi. Korona budalaštine se moram špilat, nimam izbire, ravno zaradi sad in podobnih. Če bi bilo po moje, bi bilo tako kot vsako leto. Obiski v bolnicah prepovedani, isto v DSOjih. Trajalo bi ene 3 tedne, pa bi bilo.Kako nimaš, zapri se doma. A naj zaradi tebe zapiramo celotno državo? Vsak naj za sebe poskrbi. Madona.
Bom samo tole še pokomentiral.Če bi bilo po moje, bi bilo tako kot vsako leto. Obiski v bolnicah prepovedani, isto v DSOjih. Trajalo bi ene 3 tedne, pa bi bilo.
ti se v avtu pripasaš?Ti bi moral držati distanco z zunanjim svetom, ker te čisto preveč ogroža. Najbolj se mi smiliš, ko se distanciraš, maskiraš, izogibaš.... nekega oblačnega dne te bo pa zvilo in fasal boš virus. Kaj pa pol? Zgroženo boš ugotovil, da je bilo vse zaman, krivi bodo pa itak drugi.
Ja, jest tud, sploh zato, ker ni nujno da v prvo rata.Fajn...upam da gre v drugo BP čez!
ti se v avtu pripasaš?