No moj test negativen...sam vseen petek-soboto nebi mogu delat glede na pocutje....nedelja pogojno....danes zakljucujem bolnisko (sem moral sam klicat za rezultat drugace bi bil do bog ve kdaj na bolniski)Narasca stevilo prehladov, tak cas je.
Dej nehi jamrat no. Bod dec.
Točno pozabil, tile sedaj na sporodu so se snemali poleti, ko smo bili povsem free.Joker je posnet veliko naprej. To je enako, kot da bi pričakoval korona ukrepe v Knight Riderju. + tega, sedita več kot zahtevano razdaljo narazn.
Evo enega: Najmlajši bolnik na intenzivni negi je star 44 let brez pridruženih bolezni, je na novinarski konferenci povedala dr. Mateja Logar z ljubljanske infekcijske klinike.
Pomeni, pazi to..od vseh pozitivnih, ki smo jih imeli, oz imamo, od poletja..koliko je bilo pozitivnih? preko 50k verjetno, je CELO ena "zdrava" oseba pristala na intenzivni negi.
wow...kak nevaren virus.
Ljudje vsakodnevno umirajo zaradi budalaščin. Se torej ustavimo in zapremo med 4 stene do konca življenja, da bo teh smrti manj? To je najboljša rešitev kao inteligente žive vrste?en, je preveč zaradi budalščine!
Še enkrat: eno so zahteve, drugo priporočila, tretje pa zdrava pamet.Točno pozabil, tile sedaj na sporodu so se snemali poleti, ko smo bili povsem free.
Zgoraj sem napisal, da z malo prilagoditvijo življenja in z disciplino, bi lahko komot shajali brez zaprtja.Ljudje vsakodnevno umirajo zaradi budalaščin. Se torej ustavimo in zapremo med 4 stene do konca življenja, da bo teh smrti manj? To je najboljša rešitev kao inteligente žive vrste?
Še enkrat: eno so zahteve, drugo priporočila, tretje pa zdrava pamet.
Jaz sem poleti držal isto distanco kot jo danes ali pa v lockdownu.
Mislim, z eno samo malenkostjo se zmanjša možnost, da kaj fašeš. Kdo je tu nor, da je ne izkoristi?
masko na napajalnik, pa se ne bo nič zapiralo!Ljudje vsakodnevno umirajo zaradi budalaščin. Se torej ustavimo in zapremo med 4 stene do konca življenja, da bo teh smrti manj? To je najboljša rešitev kao inteligente žive vrste?
Ti bi se šel manjše prilagoditve in disciplino na katerem svetu? Ker na tem, kjer smo, to ne bo šlo. Na svetu je nekaj miljard ljudi, velika večina, pa jih je navadnih divjakov, ki jim za prilagoditev in disciplino dol maha. Pa ne mislim tu Corona področja, ampak na splošno. Tudi, če se jih 1 miljarda oh in sploh drži, je med njih pomešanih par miljard drugih, ki se jih ne in seveda vse pade v vodo. Enako je s famo o ekologiji in konec koncev katerekoli področje pogledaš.Zgoraj sem napisal, da z malo prilagoditvijo življenja in z disciplino, bi lahko komot shajali brez zaprtja.
Samo zaradi ''darjanov'' bo očitno spet potreben lockdown.
Nimam več kaj dodati, si vse povedal. RAVNO ZARADI TEGA BO PA LOCKDOWN PADEL.Ti bi se šel manjše prilagoditve in disciplino na katerem svetu? Ker na tem, kjer smo, to ne bo šlo. Na svetu je nekaj miljard ljudi, velika večina, pa jih je navadnih divjakov, ki jim za prilagoditev in disciplino dol maha. Pa ne mislim tu Corona področja, ampak na splošno. Tudi, če se jih 1 miljarda oh in sploh drži, je med njih pomešanih par miljard drugih, ki se jih ne in seveda vse pade v vodo. Enako je s famo o ekologiji in konec koncev katerekoli področje pogledaš.
Ravno zato je vse tole zapiranje in vaše gibanje "potrpimo samo še 42 let, pa bo bolje" popolnoma brez učinka. Veliko bolje bi bilo, da se vi, ki imate tako radi omejitve in se jih boste držali 100%, umaknete lepo v samoosamitev in pridete ven čez tistih 42 let. Bo manj težav.
Veš, meni pa ni všeč, da nekateri tako brez težav sprejmete vse "pametne" in neumne omejitve, ki se jih spomni vlada ali kdorkoli. Ker marsikaj od teh omejitev na koncu ostane in žabici je v topli vodi še vedno fino, čeprav je par stopinj toplejša kot prej. Počasi bodo dodali še kakšno fletno omejitev, ki ne bo več tako preprosta in fina, ampak folk navajen, da se jih tolče bo sklonil glavo in pokimal. Pa je žabica kuhana.kino je še najmanjši problem (samnoter.press)
drugače pa ja, zaradi par darjanov in markotov ter tanje smo tam.