Se je pa potrebno zavedat, da je korona dejstvo in sami ukrepi bolj in malo posledica same korone in korona bo imela vpliv (ukrepi gor ali dol).Dobro, če vas tako moti, da sem napisal fitnessi, pa pač namesto tega berite: vsi športni objekti.
Otroci zelo radi hodijo na bazen in redno hodimo na bazen in lani podoben čas smo tudi šli (na srečo v petek popoldne). In zvečer sta oba otroka bruhala, smo jih stuširali, z mami so šli v spalnico spat, jaz sem pa dve uri čistil, razkuževal in zračil otroško sobo in pral (še sreča, da je 9 kg pralni stroj in sušilec). Vsi vikend plani so odpadli, na srečo ni bilo čez vikend težav in sta šla otroka v ponedeljek v šolo/vrtec.
In otroci so razumeli, da nekaj časa ne bomo rinili v takšne težave.
In podobno se bo dogajalo s korono. Na začetku bop/je saj ni panike, saj smo zdravi, bomo preboleli brez problemov, starejši se pa le naj pazijo. Ko boš pa osebno poznal nekoga mladega, ki pa ni tako enostavno prebolel (amapk bo v bolnici en mesec), ko bo kdo od starejših sorodnikov umrl relativno kmalu (pri 70-tih), pa se percepcija spremeni.
In ena ekonomska kriza ni nekaj najhujšega kar se lahko zgodi, najhujše bo če bo prišlo do tega, da pride do popolne individualizacije, sem pomemben samo jaz, ostali se pa j3bite.