Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.856
6.955
113
Jaz poznam "osebno" nekaj žrtev tega uničujočega virusa.
Dva otroka, en dan vročina, potem že b.p.
Dva odrasla, nekaj dni slabo počutje, majhne bolečine, potem že b.p.
Jaz imel čudno grlo in kovinski okus v ustih, pomoje sem tudi fasal.

Ne vem no, še vedno čakam na trupla po ulicah, da bi se opravičilo vse represivne ukrepe, ker to zdaj je manj nevarno kot prehlad.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.484
3.886
113
Ljubljana
hmpg.net
Our understanding of ‘Covid deaths’
Evidence from Italy casts new light on this. ISTAT, Italy’s national statistics institute, and Istituto Superiore di Sanità (ISS), an Italian health authority, published a report on the impact of Covid-19 deaths recorded up to the 16 July. They found 28 per cent of death certificates they studied have Covid-19 as the only cause of death. The remainder, over two thirds, are deaths with Covid: i.e. people with preexisting conditions such as hypertension, diabetes, heart disease and cancer. Often with more than one condition in the same person. So the figure for ‘Covid deaths’ in this instance will be almost four times as big as the number who died from Covid.

https://www.istat.it/it/files/2020/07/Report_ISS_Istat_Cause-di-morte-Covid.pdf

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.425
2.173
113
Dolžnost bolnega je, da prepreči širitev virusov, HIV-a. itd.

Ko bo bolnih veliko več kot zdravih, se lahko pogovarjamo kako naprej.

Si malo za svetom? Vedno več držav ima zapovedane maske tudi zunaj.

Seveda da ima vedno več držav zapovedane jebene maske.

To je pač edino kar znajo oziroma zmorejo sproducirati nesposobne/koruptivne vlade po svetu.

Vsi skoz nosit maske, če kdo ne nosi maske je pa to krivo, da se virus širi.

Idealen razlog, za opravičevanje lastne nesposobnosti.

V pol leta kar imamo ta virus na svetu, se je storilo malo, oziroma skoraj nič. V bistvu se bolj kot ne čaka, da zadeva po svoje izzveni, oziroma dobimo neko ˝cepivo˝ .Toliko kontradiktornih ukrepov kot jih je bilo zadnje pol leta izdanih - saj ne veš a bi se smejal ali jokal.

Počakajte da pride zimska/smučarska sezona. Ne bo spet nobenih težav z virusom, tako kot jih ni bilo poleti, ko je bilo treba na morje.

A mislite da se bodo italijani, švicarji, avstrijci... odpovedali dobičkom od smučarske sezone.
Ne bodo se, tako kot se hrčki in ostali niso poleti.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Jaz poznam "osebno" nekaj žrtev tega uničujočega virusa.
Dva otroka, en dan vročina, potem že b.p.
Dva odrasla, nekaj dni slabo počutje, majhne bolečine, potem že b.p.
Jaz imel čudno grlo in kovinski okus v ustih, pomoje sem tudi fasal.

Ne vem no, še vedno čakam na trupla po ulicah, da bi se opravičilo vse represivne ukrepe, ker to zdaj je manj nevarno kot prehlad.

Prosim če nekdo čimprej obvesti WHO, NIJZ, CDC, Kacina, Trumpa in vse ostale! Darjan se ni imel slabih izkušenj s covid, torej covid ne obstaja!

Darjan, si že videl zemljo iz vesolja? Kot dokaz, da je okrogla. Si že videl dinozavra?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Prosim če nekdo čimprej obvesti WHO, NIJZ, CDC, Kacina, Trumpa in vse ostale! Darjan se ni imel slabih izkušenj s covid, torej covid ne obstaja!

Darjan, si že videl zemljo iz vesolja? Kot dokaz, da je okrogla. Si že videl dinozavra?
Sej veš, da nismo sam darjani na svet. Jest recimo vem za vse tri variante. En je orenk nahebal, dva mesca respirarorja, pa ma 40 let, en je bil na meji da bo šel v bolnico in ene par k so sam mal posmrkal.
Mene jezi, ker niso v pol leta naredil popolnoma nič, pa ne dohtarji, ki so se v pol leta naučil pomagat ljudem, da mamo zdej sam 25 ljudi na respiratorju in precej nižjo smrtnost. Govorim o jebeni politiki, rajš smo poslušal, v kero jebeno barvo bo šla Hrvaška, namest da bi se ukvarjal s tem, ali smo pripravljeni na jesen. Še prej so se pa slikal ob neuporabnih respiratorjih.....

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Matey

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.039
3.555
113
41
Lj
Sej veš, da nismo sam darjani na svet. Jest recimo vem za vse tri variante. En je orenk nahebal, dva mesca respirarorja, pa ma 40 let, en je bil na meji da bo šel v bolnico in ene par k so sam mal posmrkal.
Mene jezi, ker niso v pol leta naredil popolnoma nič, pa ne dohtarji, ki so se v pol leta naučil pomagat ljudem, da mamo zdej sam 25 ljudi na respiratorju in precej nižjo smrtnost. Govorim o jebeni politiki, rajš smo poslušal, v kero jebeno barvo bo šla Hrvaška, namest da bi se ukvarjal s tem, ali smo pripravljeni na jesen. Še prej so se pa slikal ob neuporabnih respiratorjih.....

Če še ne veš, politik je najbolj neučinkovita oblika človeka. Najmanj prispevajo k človeštvu in največ vzamejo. Ne rabiš virusa da prideš do tega spoznanstva.

• Všeč mi je
Reactions: Cash in MrDaco

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.856
6.955
113

Torej, ker obstajajo izjeme, kot tudi pri navadni gripi, bomo uničevali gospodarstvo in prihodnost naših otrok?
Kdo pravi da kovid ne obstaja? Samo pač ne splača se vsega tega delat.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.713
6.110
113
blizu močvirne prestolnice
Pa ti veš da delajo tako po celem svetu? Tudi če mi nebi tako delali, bi vseeno ostali brez služb. To je globalizacija.
Se boš odrekel zdravljenja v korist drugih če boš konkretno zbolel za covid?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.856
6.955
113
A tuj svet nam diktira, da otroke zjebemo?
Pa da klestimo prireditve, fitnes centre, ipd?

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Seveda da ima vedno več držav zapovedane jebene maske.

To je pač edino kar znajo oziroma zmorejo sproducirati nesposobne/koruptivne vlade po svetu.

Vsi skoz nosit maske, če kdo ne nosi maske je pa to krivo, da se virus širi.

Idealen razlog, za opravičevanje lastne nesposobnosti.

V pol leta kar imamo ta virus na svetu, se je storilo malo, oziroma skoraj nič. V bistvu se bolj kot ne čaka, da zadeva po svoje izzveni, oziroma dobimo neko ˝cepivo˝ .Toliko kontradiktornih ukrepov kot jih je bilo zadnje pol leta izdanih - saj ne veš a bi se smejal ali jokal.

Počakajte da pride zimska/smučarska sezona. Ne bo spet nobenih težav z virusom, tako kot jih ni bilo poleti, ko je bilo treba na morje.

A mislite da se bodo italijani, švicarji, avstrijci... odpovedali dobičkom od smučarske sezone.
Ne bodo se, tako kot se hrčki in ostali niso poleti.
Sicer ne vem, če kaj slediš številkam, ampak kolikor vidim zadnji mesec najbolj obvladuje virus Italija. Ja, tista Italija, ki je krvavela marca in aprila. In tam imajo zapovedane maske tudi zunaj. Verjetno zaradi lepega in nesposobnih politikov.
In to Italiajni, ki jim je uživanje vse na svetu. Je pa res, da imajo “lepo” izkušnjo za sabo in je tam malo manj Facebookašev, ter se navodil zelo dobro držijo.

• Haha
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.856
6.955
113
Boš rekel, da so fitnes centri manj pomembni od cerkev?

Tja ne hodi samo folk, ki se "pumpa", ampak imajo tudi skupinske vadbe za starostnike, hrbteničarje, etc...
Tam se naredi več za zdravje, kot v kateri koli drugi "skupnosti" (cerkev, knjižnice, gledališča, ipd.)

• Všeč mi je
Reactions: Cash

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.513
4.622
113
jao darjan, ti pa imaš prioritete poštimane
darjanu je fitnes kruh. Vsak, ki mu odrekajo kruh, bo imel veliko proti ukrepom in ima tudi prav. Ne moreš na račun nekega pol virusa ljudem pobrati praktično vse in pričakovati, da bodo to peljali do večnosti. In to po tem, ko vidijo virus v akciji pri svojih znancih in je jasno, da ni od te fame vse skupaj nič.