Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Ko so enkrat vsi bolni nima kdo skrbet za te najbolj bolne. Al kako si to predstavljate? Če v štacuni ni delavcev ker so okuženi boš kje kupil wc papir in kvas?

V sloveniji je bolnih koliko? Cca 2800.

Do 2.000.000 je še kar dolga, da bomo vsi bolani.

V preteklih letih je bilo OGROMNO bolnih zaradi raznoraznih respiratornih boleznih. Veliko veliko več kot letos zaradi kovida. A je kdaj zmanjkalo trgovcev/učiteljev/zdravnikov.....

Če bi v preteklih letih tako intenzivno pošiljali stike/bolne v karantene oz bolniške, popolnoma brez simptomov, bi pa znalo bit, da bi zmanjkalo delavcev.

Kovid in vse ostale respiratorne bolezni se niso v 2020 pojavile. Tudi kovid ni nič drugačen kot še mali milijon drugih bolezni. Nevaren za določene, za velikansko večino pač ne.

In vsi svetohlinci v stilu vsako življenje šteje, kje ste bili zadnjih 100 let, ko so ljudje prav tako obolevali in umirali za boleznimi dihal, pa se zanje noben ni pretirano sekiral, kajveč omejeval gospodarstvo/šolstvo/zdravstvo.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.041
3.556
113
41
Lj
In vsi svetohlinci v stilu vsako življenje šteje, kje ste bili zadnjih 100 let, ko so ljudje prav tako obolevali in umirali za boleznimi dihal, pa se zanje noben ni pretirano sekiral, kajveč omejeval gospodarstvo/šolstvo/zdravstvo.

Jap, večinoma se jim gre za cifre ne da bi res želeli da kdo preživi. Če se nekdo preživi ampak se mu poslabša rak, je to za njih uspeh.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.630
113
[
Mogoče je pa večina populacije v resnici horda pussyjev, ki jih pobere, če ne morejo 5x na teden v šoping, za vikend na sončka in na kavico in na pirček.
Ki pravzaprav v resnici nimajo kaj početi v življenju in rabijo 100 in 1 animacijo, da se jim ne sfuzla ob pogledu v špegu.

:zmaga: predvsem taki se najraje v druge vtikajo namesto da bi porihtal prvo svoj lajf.....
sem mislil že replicirat doctorz ko je prvi ynosa vprašal če tud kavo sam pije na šihtu....

Jaz jo raje sploh ne....prvo mi iz avtomata sploh ni to......drugo so pa tam sami low level ljudje.....v smislu...če si tam je ok...če te ni te sigurno opravljajo...

Sem od tistih ki si znam zabavo sam ustvarit če je ni. Seveda (kdor me pozna) ve da brez piva ob druženju tudi ne gre.....ampak z tistimi redkimi ki si to zaslužijo!

Kamele0N

23. jul 2008
42.007
5.630
113
Sam si vzames s police, tak ko doktorat naredis na youtube, nic lazjega, dddd
hansWC.jpg

• Haha
Reactions: cappy

Kamele0N

23. jul 2008
42.007
5.630
113
Saj v transportu ni nič drugače......ljudje uletavajo iz vseh smeri.......če maš kodo95 greš pa lahko v Bosno ali Srbijo tudi v času karantene....

Kamele0N

23. jul 2008
42.007
5.630
113
Bil pred corono....nisem voznik!

Za pcr (to ko ti v nos tlačijo?) ti javim jutri popoldne (oz nedelja/ponedeljek ko bo).... :)

Kamele0N

23. jul 2008
42.007
5.630
113
Bo baje po sms.....čez weekend zna malo počasneje rezultat pridit (opomba osebne zdravnice).

Ja mal sm v menopauzi (vroče pa mal zebe pa...) :) Silim se z tekočino da me glava ne boli. Apetit bl tko tko itd....nč hujšga...bomo preživel

• Wow
Reactions: endvatri