Kva se pa ti prilizuješ? Jutri zvemo al bo al pa nebo Vse je v Božjih rokah.držim pesti da si zdrav k riba
Mislim da je počas čas za pivo (prvo danes!!!). Rabim za proti glavobolu.....KameleOn, upam da si začel moliti
Ce te ne obvestijo v roku 24 ur si itak negativen.Bo baje po sms.....čez weekend zna malo počasneje rezultat pridit (opomba osebne zdravnice).
Ja mal sm v menopauzi (vroče pa mal zebe pa...) Silim se z tekočino da me glava ne boli. Apetit bl tko tko itd....nč hujšga...bomo preživel
Dobro to je bil izreden primer, v 99,9% te obvestijo v roku 24 ur.To je tud moja sestra mislila. Ker po 24urah ni blo odziva je mislila da je negativna. Otroci lepo v vrtec, popoldne pa dobi klic, da so njen test nekje založili in da je pozitivna. Je blo pa to cca mesec in pol nazaj.
Čist iz firbca... Torej ne opazis neke blazne razlike v načinu zivljenja napram prej? A te prav razumem? Če umres, bo kaki alteras ta prvi, ki bo porajtal, da te ni več? Mi smo torej tvoje mačke
In veselo trosiš "prehlad" naokoli. Balkanska mentalitetaksz
Največji problem je, ker se gre folk testirati. Pač ne kličeš dohtarja za vsak prehlad in ne greš na testiranje.
To je tud moja sestra mislila. Ker po 24urah ni blo odziva je mislila da je negativna. Otroci lepo v vrtec, popoldne pa dobi klic, da so njen test nekje založili in da je pozitivna. Je blo pa to cca mesec in pol nazaj.
In veselo trosiš "prehlad" naokoli. Balkanska mentaliteta
Cudno da te ni pobral ta smrtonosen virus
Imel sem napisane tri četrtine kolumne o tem, zakaj smo tako neodgovorni; kako smo se s tem vulgarnim liberalizmom izruvali iz krščanskega humusa, iz katerega je zrasel; kako je naš problem zdajle, da je organske, bližnje, sočutne skupnosti nadomestila napredna sociološka "družba". Naš občutek za prav in narobe, ki so ga navdahnili bogovi, je nadomestilo pametovanju smrtnikov o tem, kaj je po črki zakona in ustave in kaj ni.
Tu je vzrok, da nam za druge ljudi ni mar. Da je toliko tistih, ki si pač mislijo, ah, saj meni ne bo nič. Nihče ne bi za člana svoje družine rekel, ah, saj meni ne bo nič, če bo staro mamo pobralo, je pa itak že stara. Družina je skupnost, ki še nekako životari, zato sem jo dal za primer. Druge skupnosti, "communities", smo uničili. Ostala je samo še družba, "society". In na druge člane družbe se požvižgamo. Družbo šofira država. In država ni vsemogočna. Vsaj dokler ni diktatura.
Ja, je problem če ljudje ne vidijo dlje od svojega nosu, ali pa ne znajo seštet 1 + 1Saj tistega zdravnika ki je marca okužil svoje paciente tudi ni... a moram naprej pisat?Cudno da te ni pobral ta smrtonosen virus
Nismo vsi ljudje isti. V italiji je 112 letnik prebolel korono. A je treba se naprej pisat?Saj tistega zdravnika ki je marca okužil svoje paciente tudi ni... a moram naprej pisat?
Nismo vsi ljudje isti. V italiji je 112 letnik prebolel korono. A je treba se naprej pisat?
Ves tudi kaksen 30 letnik kdaj umre zaradi gripe, legionele.... pa ne zapiramo celega sveta v stanovanja.
Cakam seznam bolezni, ki so nevarnejse kot covid. Nevem kaj pacajo ze cel teden.