Sem že višje gor prilepil kolumno Žige Turka na to temo. Ker smo Slovenci egoistične pyzde tipa
darjan in
AndY1 pa z zdravstvenimi delavci tipa
doctorz,
gr69 je zmedla razdalja 1,5 m vs 2 m, nihče pa zase ne prevzame odgovornosti.
darjan sprašuje
igi -ja, zakaj se je šel testirat. Mislim, WTF?
Pyzda folk, a je res tako težko prevzet malo odgovornosti zase in se tudi do drugih odgovorno obnašat? Ravno v tem je razlika med nami in Švedi. Švedi bi imeli situacijo še 10x slabšo, pa so že tako v podnu, če ne bi bili tako osebno odgovorni. Tega pri nas ni. Ker človeka zmoti razlika pol metra v razdalji. A hodite z laserji okrog in merite do milimetra ali zakaj je to tako važno?
Lahko ti povem da ce bi bilo v sloveniji vec delavcev kot sem jaz bi bilo zdravstvo bolj varno. Sam vedno uporabljam OVO kjer je potrebno, sem negativen, niso mi pa vsec trenutno strasenje s tem super smrtnim virusom in zapiranjem ljudi v karantene.
Niti sem okuzen niti sem koga okuzil, dokazano. Tukaj je problem prevec SDSovcev, ki te hocejo diskreditirati in narediti budalo iz tebe ce kaj kontra reces in ne sledis ostalim ovcam.
Kaj ta Ziga Turk neki epidemiolog da tukaj lepis njegive kolumne?
Ce se ze gremo nekaj, mislim da sva samo jaz in shift v taki sluzbi da imava opravka z covid pacienti.
Ne bojim se okuzbe s tem virusom, bolj se bojim vladnih ukrepov ki zdrave ljudi za 14 dni zapira v domove.
Starostniki vec ne zivijo v DSOjih ampak so ZAPRTI v DSOjih, otroci v solah kot v taboriscih, folk prestrasen..... pa tukaj na forumu ti clovek napise da je imel 2 dni vrocine pa se vedno bluzite svoje da bomo vsi pomrli.
Ves koliko ljudi posljejo domov iz onkoloskwga, ker pac nimajo izvida da so negativni ali pa so imeli mal vrocine 10 dni nazaj? Ti ljudje bodo umrli.
Tudi zobozdravnik te bo gladko zavrnil ko prides k njemu z granulomom, ker si pac imel 7 dni nazaj 37.5 vrocine. Killakhan je tako?
Tole dolgorocno nebo slo, zdravstveni sistem bo razpadel. Nekateri bi radi pomagali ljudem pa jim ne smemo, ker imajo mogoce korono. WTF?! Slaba volja je v zdravstvu ogromna, na tak nacin je nemogoce delat.