Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Nismo vsi ljudje isti. V italiji je 112 letnik prebolel korono. A je treba se naprej pisat?
Ves tudi kaksen 30 letnik kdaj umre zaradi gripe, legionele.... pa ne zapiramo celega sveta v stanovanja.
Cakam seznam bolezni, ki so nevarnejse kot covid. Nevem kaj pacajo ze cel teden.

Pa saj ga lahko ti napišeš.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.874
6.960
113
ker sem imel 2 dni vročino. In predvsem, da če bi bil pozitiven, nebi kakšni stranki naprej povzročil težav.

Saj bi takrat se pač obnašal odgovorno in šel v samoizolacijo. Ali kakšno dodano vrednost je prinest test, razen to, da je šel v nepomembno statistiko, ki daje vladi "moč", da izvaja represijo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
FB_IMG_1602342274550.jpg

Dobro nam gre.

• Wow
Reactions: endvatri

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.925
10.655
113
kod Džej-Zija

Sem že višje gor prilepil kolumno Žige Turka na to temo. Ker smo Slovenci egoistične pyzde tipa darjan in AndY1 pa z zdravstvenimi delavci tipa doctorz, gr69 je zmedla razdalja 1,5 m vs 2 m, nihče pa zase ne prevzame odgovornosti. darjan sprašuje igi -ja, zakaj se je šel testirat. Mislim, WTF?

Pyzda folk, a je res tako težko prevzet malo odgovornosti zase in se tudi do drugih odgovorno obnašat? Ravno v tem je razlika med nami in Švedi. Švedi bi imeli situacijo še 10x slabšo, pa so že tako v podnu, če ne bi bili tako osebno odgovorni. Tega pri nas ni. Ker človeka zmoti razlika pol metra v razdalji. A hodite z laserji okrog in merite do milimetra ali zakaj je to tako važno?

igi

Guru
13. okt 2007
5.580
1.186
113
Celje
Če čutiš da si zbolel, se pač samoizoliraš.

Ni čist enostavno... Sem cel vikend nekaj okoli terase delal in je bilo še relativno toplo, pa mal pihalo, pa spet toplo, pa kratki rokavi so še bli aktualni... in bi rekel, da sem "samo malce prehlajen".

Na drugi strani pa neke zadeve odprte za par 10k€, ki pa jih je potrebno pri strankah zaključiti in so malce pritiskali. In enostavno nisem upal do strank.
Dobro, sedaj je res tudi vse počakalo, ampak če se nebi testiral bi pa šel sigurno že kak teden prej "na teren". Pa itak sem že prej pri strankah vedno masko nosil.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Osrednji medij že zbira zgodbe družin, kjer je kak svojec umrl ZARADI corone, čeprav niso bili okuženi, s tem ko so dohtarji bili nedosegljivi in neodzivni. Bo kmalu oddaja, imajo pa že čez 100 takšnih tragičnih zgodb.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.628
113
LeQuack Dej ti meni povej okol teh kapitalistov.....če maš proizvodnjo.....transport...skladišče.....bolnico (ok to je že JU)....kako boš realno organiziral primerno distanco in vse....

Ok vse kar lahko narediš je da prepoveš kofetkanje in v menzi potegneš mize narazen...

Še kaj?