Čist iz firbca... Torej ne opazis neke blazne razlike v načinu zivljenja napram prej? A te prav razumem? Če umres, bo kaki alteras ta prvi, ki bo porajtal, da te ni več? Mi smo torej tvoje mačke
Bom jaz odgovoril. Na en način opazim razliko, na drug način pa pravzaprav ne.
Kaj mislim se tem, da opazim razliko. Je razlika, ker se moram prilagajat, kakšne stvari odpadejo, ker bi jih načeloma počel, pa jih sedaj ne.
Kaj mislim se tem, da na drug način ne opazim razlike. Prazaprav se že celo življenje prilagajam, tako da to ni nič novega. Ne grem na dopust v najvišji sozoni v največjo gnečo, najdražje ponudbe, ampak grem na morje 3 tedne prej ali kasnje, v tem času pa grem na dopust kam bolj severneje/hladneje.
Tudi kar nekaj obiskov sem v življenju premaknil, ker je je kdo od nas zbolel ali pa kdo od njih, pa smo preživeli (kakšna stvar je bila odpovedana, ker je kdo umrl, pa sem bil tudi na poroki, kjer je bil poleg ženina prazen stol, namenoma). In tudi sedaj nisem v kletki, otroci pravijo da niso nič prikrajšani, in poleti smo bili tud na dopustu.
Malo me spominja na študentske čase, ko smo bili brez denarja, smo malo imporovizirali, pa smo vseeno preživeli in se fino imeli. In tudi sedaj improviziramo in žviljenje kar lepo teče naprej. Tako da se resno vprašam ali ljudje niso bili nikoli bolj na kratko s denarjem? Kar nekaj ljudi mi deluje kot razvajeni otročaji, za katere je konec sveta ker ni čisto vse 100 % po njihovo.